Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím je tu nějaká mamina (prvo) která by chtěla pokecat a vyjet s kočárkem na procházku ? Mám doma špunta kterýmu bude zachvilku měsíc najdeme i pro něj kamaráda?
![]()
@Sendyla píše:
jejej tam už se všechny mi přijde znáte ale jinak děkuji
osobně jen někdo, neboj nic ![]()
Ahojky, mám ročního chlapečka a už nás procházky o samotě moc neba, tak jestli chceš, můžeme se domluvit ![]()
Ahojda, jsem 25ti letá mamča a mám 17ti měsíčního kloučka. Hledáme nějaké maminky na společné procházky, výlety a jen tak na pokec třeba u kávy. Jsme z Litic a nikoho tu neznáme, tak by jsme rádi našli nové kamarády a kamarádky…
Nemusíte být z Litic, jsme cestovatelé, takže se dopravíme kamkoliv v Plzni.Tak kdyby jste měla některá zájem o seznámení, budu moc ráda. Přeji hezký den.
Ahoj Kačí, já jsem 29 letá mamina a mýmu kloučkovi je 14 měsíců, tak to by si spolu kluci užmohli pohrát. My jsme ze Slovan, ale klidně se taky někam dopravíme. ![]()
Ahoj holky, také bych se případně přihlásila jsem maminka 26 letá mému chlapečkovi je 20 měsíců. Také jsme ve své podstatě ze Slovan. Ale moc rádi se setkáme a seznámíme
![]()
Ahoj budu moc ráda. Teďka jsem o víkendu pryč, ale příští týden by jsme se mohli sejít, co vy na to? ![]()