Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak dnes jsem po dlouhých měsících snažení konečně našla na testu //
Tak budu ráda jestli se tu najdou další v podobném stavu
a budeme naše těhotenství prožívat společně.
Nebo jestli už existuje podobná diskuze tak se do ní moc ráda přidám.
jeee, gratuluju, tak ať je vše v pořádku
pamatuju si tě ze snažilek říjen 2011
já už jsem ve 33.týdnu, takže už jsem stará těhulka ![]()
peni81 ahojky, moc gratuluji k // já je našla před pár týdny tet jsem v 9 tt:-)
No to je super, že jsi se ozvala, tak to už jsi byla i u doktora, já mám zatím v ruce jen kousek počůraného papírku s //
Ale doufám že taky brzo dostanu těhotenskou průkazku.
Jak jste se dlouho snažili? A je to tvoje první těhotenství.
Já jsem se začala snažit na podzim a nějak se nám to protáhlo až do jara. Ale hlavně že už se to povedlo.
Já už čekám druhé dítko, mám skoro 3 letého syna.
fíha tak to se vám docela protáhlo, podstatné je že to konečně vyšlo:-)
mno u mně to nebylo chtěné ( nicméně nebude rozhodně o nic méně milované:-))teď už jsem děsně natěšena na to že bude doma miminko:-)
U mně je to první těhotenství.
Už jsi se obědnala k doktorce? já byla na prvním UT někdy v 6 tt
Průkazku určitě budeš brzo mít v rukách:-)
máš nějakou představu co by jsi raději? kumpána k malému nebo raději malou princezničku?:)
NO byla to doba a o to to bylo pro mě horší, že první se nám podařilo skoro hned. A tohle si dalo tak načas.
Já ti nevím co bych chtěla, mám ještě dva synovce a tak to je u nás strašný klučičinec, tak si říkám že holčička by si neměla s kým hrát, ale zase by to bylo hezký mít v rodě alespoň jednu holčičku. Tak se necháme překvapit ![]()
Ještě nejsem obědnaná k doktorovi, asi tam zavolám až příští týden, ať je na tom ultrazvuku už něco vidět.
No ono se dá říct, že tohle už je taky neplánovaný, já už jsem slíbila v práci že se v srpnu vrátím a že s tím druhým počkáme a budeme používat ochranu no a nějak proklouzla jedna mrška
ale rozhodně mě to nevadí, spíš je to ironie, že se tak dlouho snažíme a nic a když už to vzdáme tak se zadaří, ale to tak bývá.
A na kdy máš vypočítaný termín?
Já jsem chtěla první taky holčičku, ale přišel chlapeček a jsem za něj nakonec strašně ráda, přijde mi že holčičky to mají těžší, pokud totiž není hned od malička roztomilá a hezká tak to má těžší než ty hezounký culíkatý holčičky. U kluka je to všechno jedno, stejně je pořád špinavej a někde provádí neějaký lumpárny.
To já taky ne dokud jsem to sama nezažila, taky když jsem čekala první tak jsem si tajně přála krásnou holčičku, no a když bylo Vašíkovi pár měsíců jsem si říkal: ještě že je to kluk, protože kdyby takhle vypadala holčička, tak bych jí tak hrdně nevystavovala. Né že by byl ošklivý, to ne, ale byl tlusťoučký navíc plešatý a takhle přesně by určitě vypadala i moje vysněná vlasatá holčička
![]()
A termín máš kdy? Někdy v prosinci? co jsem si ho počítala já tak to vychází cca na druhou půlku ledna
mno mně termín vychází na 21.12.
Ono to jak miminko bude vypadat nijak neovlivníš příliš mno,
To opravdu ne ![]()
Tak to dostaneš pěkný dáreček rovnou pod stromeček.
Můj to ještě neví, ale měla jsem co dělat, málem mi včera vybouchla pusa, ale podařilo se mi to utajit.
Chci aby měl překvápko, včera než jsem šla spát, jsem mu dala do tašky dupačky, tak jsem zvědavá kdy to zjistí
ale zatím nevolal