Procházky s kočárkem Brno-Bystrc

15
16.5.12 09:42

Procházky s kočárkem Brno-Bystrc

Ahojky, mam trimesicni holcicku a v tuto chvili hledame nejake male kamarady ci kamaradky na prochajdu:-). Bydlime v Bystrci, takze kdyby se vam chtelo, moc rady na prochajdu vyrazime. Verca a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5306
16.5.12 09:51

Ahoj já jsem Hanka taky bydlím v Bystrci a mám 20 měsíčního raubíře Tomáška, tak jestli ti nevadí větší věkový rozdíl mezi dětmi tak my bychom byli pro nějakou procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teracek
16.5.12 10:41

Procházka Brno-Bystrc

Ahoj, jsem maminka s dvouletým chlapečkem Filípkem a radi bychom s Vámi zašli na procházku. Jsme z Bystrce. Terka a Filípek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5306
16.5.12 11:00

Jé tak Filípek a můj Tom jsou skoro stejně staří :D
Jinak při hezkém počasí my půjdeme rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teracek
16.5.12 11:11

Hanko ze které části Bystrce jste?
My jsme z konečné jedničky.
Bylo by moc prýma chodit na společné procházky s klukama…

• Citovat
  • Upravit
15
16.5.12 11:25

ahoj holky, no koukám, že kluci se věkově celkem sešli :-). Takže spíš to vidím tak, jestli nás vůbec mezi sebe vezmete, když malá je takovej prcek. No ale třeba někam na písek jako doprovod s kočárkem by jsme šly rády. My bydlíme na Vondrákové a chodíme na dlouhé procházky, takže Bystrc máme celkem našlapanou. Tak kdyby se vám chtělo něco vymyslet, dejte vědět :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5306
16.5.12 11:31

Terko bydlíme taky konečná jedničky, ale určitě jste Verčo se Sárinkou vítány, však kluci do budoucna budou potřebovat nevěstu :lol:

Příspěvek upraven 15.09.19 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5306
16.5.12 11:36

Jinak my chodíme převážně na hřiště v okolí nebo přes les na přehradu. Sice tu bydlím už 4 roky, ale mám tak špatný orientační smysl že se všude ztrácím :P . Ale při důkladném vysvětlení se dostavíme kamkoli.
Tomíno spává 11-13h, a pak většinou míváme celé odpoledne volné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teracek
16.5.12 11:40

Verčo budeme moc rádi když s námi budeš chtít jít na procházku, právě jsem nevěděla jestli budeš mít zájem. Nám přibyde také mimi, ale až za dlouho v prosinci. Buď ráda že je Sárinka ještě takovej prcek, tak jsou ty děti stejně nejhezčí. :D

• Citovat
  • Upravit
5306
16.5.12 11:47

Teda Terko tak to moc gratuluji, taky to za pár měsíců plánujeme :) Je pravda že to strašně uteklo a já se moc ráda kouknu na malé mimi a navíc holčičku, bohužel strojení do šatiček mě minulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teracek
16.5.12 11:50

Tak můžeme jít třeba odpoledne na tu přehradu - nám se tam také líbí nejvíc. Co třeba dnes nebo v pátek. Zítra by jsme mohli zmoknout tak to radši ne.

• Citovat
  • Upravit
15
16.5.12 11:53

Tak super holky, jsem ráda, že nás vezmete a já aspoň pochytám nějaká moudra od „zasloužilých“ maminek :-). Tak zkuste vymyslet jaký den by vám vyhovoval, příští týden má snad být i hezké počasí, tak by to bylo fajn. Já zatím vím, že nemůžeme v úterý a pátek dopoledne. A taky vím, že fajn dětské hřiště je nad Maxem u školy, ale nevím, jestli tam chodíte. No ale určo se podřídíme, když vymyslíte něco jiného co bude klukům vyhovovat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.5.12 11:54

Jo a přehradu taky schvalujeme :-).....akorát se k vám přidáme až příští týden, jelikož zítra nás čeká první očkování, tak nevím jaká bude reakce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5306
16.5.12 11:57

Tak dnes bych měla volno ale nevím jestli to stihnem tak rychlo domluvit. Tento pátek odjíždíme k našim tak nemůžu, příští týden by to taky šlo to už je mi den celkem jedno.
Na hřiště u školky na Maxcentrem taky chodíme.
Přehrada by byla fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teracek
16.5.12 12:11
8)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie