Maminky z Třeboně, jak je to s vodou?

pokymar
11.5.12 18:25

maminky z Třeboně, pražačka má dotaz :)

ahoj, ahoj, koukám (i když je vás tu dle výpisu docela dost), že nemáte vlastní diskuzi, tak budu muset založit novou. V létě jedeme do našeho oblíbeného ubytování v soukromí do Třeboně a já začínám uvažovat prakticky:

pěkně prosím:

• má celá Třeboň veřejný vodovod? (bojím se v našem případě studně..) Od koho odebíráte vodu? Dáváte jí prckům převařenou z vodovodu (ano, jsem prežačka, ale nemyslím si, že všude jinde tečou splašky, jen mám holt první dítě :) )

Dá se v Třeboni někde koupat i s prckem do jednoho roku? Koukala jsem, že v Bertiných lázních mají kurzy, ale to není pro návštěvníka.. My chodili do Aurory, ale tam se s prckem nesmí, ale bylo to super ta slaná voda, ach jooo.

Moc děkuji holky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LN
15521
11.5.12 19:44

Co já vím, tak celá Třeboň má vodovod. Myslím, že ale záleží na vašem ubytování. Může být napojeno na vodovod, ale stejně používat vodu ze studně…
Vodu poskytuje ČEVAK. Určitě se nemusíte bát, voda je tu naprosto v pohodě a troufám si tvrdit, že jedna z nejlepších v čr.
A jestli převářet vodu? Já zatím kojím, takže nevím, alem yslím, že každá voda se pro mimčo musí převařit,ne?
A s prckem leda na přírodní koupaliště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
11.5.12 20:03

@LN to je škoda s tím koupání, jinak moc děkuji za informace :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie