Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já byla ve FN pokaždé u jiného doktora, je to tam jak na běžícím pásu, nikdo se s tebou moc nepáře ![]()
Mně tam poslala dr., že mám málo plodové vody a řekla mi, že mě tam skouknou a objednají za pár dní nejspíš na další kontrolu, přišla jsem tam a ta doktorka mě tam chtěla rovnou nechat, prej na co bych jako chtěla čekat, když jsem 39.týden. Nakonec jsem to ukecala na další den a mezitím se to v noci rozjelo samo. A tý vody co ze mě pak vyteklo, no nevím jestli jí bylo tak málo ![]()
Ixule koukám, že už to máš za chvilku, tak držím palce ![]()
Janička porodila v neděli, zítra už by měli jít domů ![]()
@Annnet u mě to bylo opačně, dr mě připravil na to, že si mě tam nechají a oni mě poslali domů
.. no doufám, že za chvilku, přemlouvám ho, co to jde, asi by bylo už opravdu nejlepší, kdyby už chtěl maličký ven ![]()
jůůůů, tak to Janičce moooc gratuluji
.. těším se, až se ozve ![]()
@Annnet souhlasím, je to tam jak na běžícím pásu
@ixule no oni to na člověka někdy tak valí, že neví co a jak, tak hlavně ať jste i s prckem v poho.
Jeeee takže další mimi, doufám, že to měla všechno v pohodě ![]()
ixule: kdypa máš termín ? holčička nebo chlapeček? já mám doma chlapečka 3 týdny starýho .:)
Vyjede semnou nejaka novopečená mamina na prochazku s kocarkem po Plzni ? ![]()
@Sendyla píše:
ixule: kdypa máš termín ? holčička nebo chlapeček? já mám doma chlapečka 3 týdny starýho .:)
příští úterý
.. zapni si podpísky, mám tam info ![]()
IXI že jsme stihly to kafe nebo tak viď?
…co příští týden, když budeš ještě pohromadě ? ![]()
@Sendyla píše:
Vyjede semnou nejaka novopečená mamina na prochazku s kocarkem po Plzni ?
Z jaké části Plzně jsi? My máme holčičku 6 týdnů ![]()
Holky jestli je tu na prochajdy někdo doubraveckej , tak já chodím skoro denně ![]()
@Sendyla odkud pa jsi ::D
Jako holčičku mám sice starší, ale to snad neva
stejně jsme ještě pořád v hlubokým a na procházkách spíme, teda většinou.
@Hoope píše:![]()
IXI že jsme stihly to kafe nebo tak viď?
![]()
…co příští týden, když budeš ještě pohromadě ?
no to je fakt, jsme se vždycky viděly na rychlovku viď
.. v úterý je cvičení, tak třeba můžem klidně pak ![]()
@leviska píše:
Holky jestli je tu na prochajdy někdo doubraveckej , tak já chodím skoro denně
@Sendyla odkud pa jsi ::DJako holčičku mám sice starší, ale to snad nevastejně jsme ještě pořád v hlubokým a na procházkách spíme, teda většinou.
Tak to my na procházkách už moc nespíme
, pokud není nějak hodně unavená. Ale je venku hodná, celou dobu potichu kouká ![]()
Tady se hlásí na procházky Lochotín ![]()
Ahojte holky ![]()
tak vas zdravime, vcera nas pustili z porodnice, porod sam o sobe byl krasnej zazitek, ale predtim jsme si chvili vytrpeli nez se to poradne rozjelo. ale musim rict, ze uz si ani nepamatuju co to bylo za bolest.
Ixul s porodnici jsem byla hrozne moc spokojena, vubec mi to tam neprislo jako na bezicim pase a ze nikdo nema cas, mozna to bylo tim, ze my jsme nic nepotrebovali, byli jsme hned fit a ja uz chtela jit druhej den domu ![]()
Jinak jidlo hruza, teda obedy, snidane a vecere byly dobry ![]()
Prikladam foto toho naseho prdolky, miry jsme meli 48cm a 3280..
@Janicka 22 ahooooj
moc gratuluji
.. prďolka je nádhernej
… a díky za info o porodce, budu klidnější, snad to budu mít taky tak ![]()