Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
16.5.12 08:18

@leviska s náušničkama to musí být frajerka  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
16.5.12 09:16

Já byla ve FN pokaždé u jiného doktora, je to tam jak na běžícím pásu, nikdo se s tebou moc nepáře :nevim:
Mně tam poslala dr., že mám málo plodové vody a řekla mi, že mě tam skouknou a objednají za pár dní nejspíš na další kontrolu, přišla jsem tam a ta doktorka mě tam chtěla rovnou nechat, prej na co bych jako chtěla čekat, když jsem 39.týden. Nakonec jsem to ukecala na další den a mezitím se to v noci rozjelo samo. A tý vody co ze mě pak vyteklo, no nevím jestli jí bylo tak málo :)
Ixule koukám, že už to máš za chvilku, tak držím palce :palec:
Janička porodila v neděli, zítra už by měli jít domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.5.12 09:24

@Annnet u mě to bylo opačně, dr mě připravil na to, že si mě tam nechají a oni mě poslali domů :nevim: .. no doufám, že za chvilku, přemlouvám ho, co to jde, asi by bylo už opravdu nejlepší, kdyby už chtěl maličký ven :)

jůůůů, tak to Janičce moooc gratuluji :dance: :kytka: .. těším se, až se ozve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.5.12 13:13

@Annnet souhlasím, je to tam jak na běžícím pásu

@ixule no oni to na člověka někdy tak valí, že neví co a jak, tak hlavně ať jste i s prckem v poho.

Jeeee takže další mimi, doufám, že to měla všechno v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.5.12 21:24

ixule: kdypa máš termín ? holčička nebo chlapeček? já mám doma chlapečka 3 týdny starýho .:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.5.12 21:33

Vyjede semnou nejaka novopečená mamina na prochazku s kocarkem po Plzni ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.5.12 21:41
@Sendyla píše:
ixule: kdypa máš termín ? holčička nebo chlapeček? já mám doma chlapečka 3 týdny starýho .:)

příští úterý :) .. zapni si podpísky, mám tam info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.5.12 06:44

:mrgreen: :mrgreen: IXI že jsme stihly to kafe nebo tak viď? :D :D…co příští týden, když budeš ještě pohromadě ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.5.12 07:54
@Sendyla píše:
Vyjede semnou nejaka novopečená mamina na prochazku s kocarkem po Plzni ? :)

Z jaké části Plzně jsi? My máme holčičku 6 týdnů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.5.12 08:29

Holky jestli je tu na prochajdy někdo doubraveckej , tak já chodím skoro denně :)
@Sendyla odkud pa jsi ::D

Jako holčičku mám sice starší, ale to snad neva :) stejně jsme ještě pořád v hlubokým a na procházkách spíme, teda většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.5.12 08:42
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: IXI že jsme stihly to kafe nebo tak viď? :D :D…co příští týden, když budeš ještě pohromadě ? :D

no to je fakt, jsme se vždycky viděly na rychlovku viď :mrgreen: .. v úterý je cvičení, tak třeba můžem klidně pak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.5.12 09:26
@leviska píše:
Holky jestli je tu na prochajdy někdo doubraveckej , tak já chodím skoro denně :)
@Sendyla odkud pa jsi ::DJako holčičku mám sice starší, ale to snad neva :) stejně jsme ještě pořád v hlubokým a na procházkách spíme, teda většinou.

Tak to my na procházkách už moc nespíme :mrgreen:, pokud není nějak hodně unavená. Ale je venku hodná, celou dobu potichu kouká :)
Tady se hlásí na procházky Lochotín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
18.5.12 10:18

Ahojte holky :mavam:

tak vas zdravime, vcera nas pustili z porodnice, porod sam o sobe byl krasnej zazitek, ale predtim jsme si chvili vytrpeli nez se to poradne rozjelo. ale musim rict, ze uz si ani nepamatuju co to bylo za bolest.
Ixul s porodnici jsem byla hrozne moc spokojena, vubec mi to tam neprislo jako na bezicim pase a ze nikdo nema cas, mozna to bylo tim, ze my jsme nic nepotrebovali, byli jsme hned fit a ja uz chtela jit druhej den domu :-D
Jinak jidlo hruza, teda obedy, snidane a vecere byly dobry ;)
Prikladam foto toho naseho prdolky, miry jsme meli 48cm a 3280..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.5.12 11:20

gratuluji Janičce k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.5.12 11:26

@Janicka 22 ahooooj :mavam: moc gratuluji :kytka: .. prďolka je nádhernej :dance: :potlesk: … a díky za info o porodce, budu klidnější, snad to budu mít taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová