Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janicka 22 píše:
Teda tak to mas jeste hodne prace pred sebouja jen cekam na hezky pocasi a pustim se do nich, snad pristi vikend by melo byt krasne
hodně práce jo, doufám, že taky dostatek času
.. doufám, že bude hezky, šla bych se konečně někam projít, teď jsem pořád makala doma ![]()
no ja ti muzu rict, ze jsem den ode dne linejsi a linejsi..jsem rada, ze jsem si vyprala oblecky uz nekdy v 30.tydnu protoze me ted nebavi fakt vubec nic ![]()
ja jsem si planovala jak ke konci budu chodit na dlouhy prochazky a dneska jsme na jedny byli a sotva jsme vysli z baraku tak uz me bolely nohy
ale pak to nejak preslo a bylo to fajn..jinak v tydnu taky nechodim pac neni s kym, tak chodim pesky nakaupovat sem na doubravku do toho malyho tesca ![]()
já jsem líná taky, ale prostě musím
.. zase mi ten čas rychle utíká (asi až moc rychle
) .. jsem si taky plánovala, jak budu mít vše připraveno, budu se chodit procházet a tak si prostě hnízdit doma a nemám vůbec čas
.. ale je pravda, že jak mi natýkají ty nohy a bortí se mi klenba, tak mě dost bolí a v noci chytají křeče do lýtek, což je prý dle rahabilitační taky od toho, takže bych toho stejně asi moc nenachodila
… ale až budu mít doma hotovo, můžeme vyrazit, ale obávám se, že ty už budeš moct vyrazit asi i s kočárem
… to se to asi pak nechá jít, ten kopec od tesca k tobě ![]()
no tak muzem vyrazit at uz obe dve s brichama nebo i s kocarem ![]()
jojo to prijdu vzdycky domu a funim jak lokomotiva po tom kopci
jeste kdyz treba nesu brambory nebo neco takovyho ![]()
@Janicka 22 píše:
no tak muzem vyrazit at uz obe dve s brichama nebo i s kocaremjojo to prijdu vzdycky domu a funim jak lokomotiva po tom kopci
jeste kdyz treba nesu brambory nebo neco takovyho
to je jasný
.. to věřím, tchýně bydlí v tom paneláku pod vámi a když tam jdeme pěšky, tak jsem taky ufuněná jako bejk ![]()
díky holky za rady
dneska jsem tak nějak omylem zabloudila do Kiku a byla jsem dost překvapená, narazila jsem na košili a triko s kraťákama co se mi líbí a ještě za úplnou hubičku ![]()
@Dydynky píše:
díky holky za radydneska jsem tak nějak omylem zabloudila do Kiku a byla jsem dost překvapená, narazila jsem na košili a triko s kraťákama co se mi líbí a ještě za úplnou hubičku
to vypadá dobře ![]()
A jak zvládáte ty horka, vy těhule?
My se máme fajn, občas sice malou potrápí prdy, tak je trochu ukřičená, ale dokud v noci spí, tak to jde ![]()
@Annnet celkem dobrý, mě ty tepla nevadí, jsem ráda, že je krásně a super mi schlo všechno co jsem prala ![]()
.. no bouřka řádná, venku úplně černo
… já snad ne, my máme ještě čas ![]()
ahojky
my byli na fotbale a unikli jsme tomu jen tak tak
teplo mi zatím nevadí, jen nevydržím na přímém sluníčku.. včera jsem se byla fotit v praze v ateliéru a přijela domu úplně vyřízená, ale fotečky budou krásný ![]()
Anet malá je zlatá
jak se cítíš jako mamina?? ![]()
Až do Prahy jste se jeli fotit jo? To budou určitě pěkný fotky ![]()
To že jsem mamina mi ani nějak nedochází ![]()