Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
22.4.12 20:43
@Janicka 22 píše:
Teda tak to mas jeste hodne prace pred sebouja jen cekam na hezky pocasi a pustim se do nich, snad pristi vikend by melo byt krasne

hodně práce jo, doufám, že taky dostatek času :mrgreen: .. doufám, že bude hezky, šla bych se konečně někam projít, teď jsem pořád makala doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.4.12 21:00

no ja ti muzu rict, ze jsem den ode dne linejsi a linejsi..jsem rada, ze jsem si vyprala oblecky uz nekdy v 30.tydnu protoze me ted nebavi fakt vubec nic :?

ja jsem si planovala jak ke konci budu chodit na dlouhy prochazky a dneska jsme na jedny byli a sotva jsme vysli z baraku tak uz me bolely nohy :-D ale pak to nejak preslo a bylo to fajn..jinak v tydnu taky nechodim pac neni s kym, tak chodim pesky nakaupovat sem na doubravku do toho malyho tesca :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.4.12 21:38

já jsem líná taky, ale prostě musím :nevim: .. zase mi ten čas rychle utíká (asi až moc rychle :mrgreen: ) .. jsem si taky plánovala, jak budu mít vše připraveno, budu se chodit procházet a tak si prostě hnízdit doma a nemám vůbec čas :mrgreen: .. ale je pravda, že jak mi natýkají ty nohy a bortí se mi klenba, tak mě dost bolí a v noci chytají křeče do lýtek, což je prý dle rahabilitační taky od toho, takže bych toho stejně asi moc nenachodila :nevim: … ale až budu mít doma hotovo, můžeme vyrazit, ale obávám se, že ty už budeš moct vyrazit asi i s kočárem :) … to se to asi pak nechá jít, ten kopec od tesca k tobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.4.12 21:43

no tak muzem vyrazit at uz obe dve s brichama nebo i s kocarem ;)

jojo to prijdu vzdycky domu a funim jak lokomotiva po tom kopci :-D jeste kdyz treba nesu brambory nebo neco takovyho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.4.12 21:52
@Janicka 22 píše:
no tak muzem vyrazit at uz obe dve s brichama nebo i s kocarem ;)jojo to prijdu vzdycky domu a funim jak lokomotiva po tom kopci :-D jeste kdyz treba nesu brambory nebo neco takovyho :-D

to je jasný :palec: .. to věřím, tchýně bydlí v tom paneláku pod vámi a když tam jdeme pěšky, tak jsem taky ufuněná jako bejk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
24.4.12 22:36

díky holky za rady ;) dneska jsem tak nějak omylem zabloudila do Kiku a byla jsem dost překvapená, narazila jsem na košili a triko s kraťákama co se mi líbí a ještě za úplnou hubičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
25.4.12 07:43

Ja jsem si kupovala v kiku nocni kosili min. tyden za 79kc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.4.12 08:31
@Dydynky píše:
díky holky za rady ;) dneska jsem tak nějak omylem zabloudila do Kiku a byla jsem dost překvapená, narazila jsem na košili a triko s kraťákama co se mi líbí a ještě za úplnou hubičku :lol:

to vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.4.12 17:11

Ahoj holky :mavam: jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.4.12 18:52

celkem to jde, zatím dobrý :palec: .. a co ty? jak válčíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.4.12 19:56

A jak zvládáte ty horka, vy těhule?
My se máme fajn, občas sice malou potrápí prdy, tak je trochu ukřičená, ale dokud v noci spí, tak to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.4.12 20:41

To je bouřka, to by mohl někdo porodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.4.12 20:50

@Annnet celkem dobrý, mě ty tepla nevadí, jsem ráda, že je krásně a super mi schlo všechno co jsem prala :palec:

.. no bouřka řádná, venku úplně černo 8o … já snad ne, my máme ještě čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
30.4.12 22:24

ahojky :mavam: my byli na fotbale a unikli jsme tomu jen tak tak :lol: teplo mi zatím nevadí, jen nevydržím na přímém sluníčku.. včera jsem se byla fotit v praze v ateliéru a přijela domu úplně vyřízená, ale fotečky budou krásný :palec:

Anet malá je zlatá :palec: jak se cítíš jako mamina?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.5.12 09:16

Až do Prahy jste se jeli fotit jo? To budou určitě pěkný fotky :palec:
To že jsem mamina mi ani nějak nedochází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová