Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ixule píše:
@Janicka 22 ahoooojmoc gratuluji
.. prďolka je nádhernej
![]()
… a díky za info o porodce, budu klidnější, snad to budu mít taky tak
Já byla spokojená i s obědama. Velký porce a docela se mi trefili do vkusu ![]()
@Annnet píše:
Já byla spokojená i s obědama. Velký porce a docela se mi trefili do vkusu
já tam kdysi chvíli jedla coby zaměstnanec a dalo se to, ale je fakt, že jsem si mohla vybrat ![]()
@Sendyla píše:
annet : jsme ze skvrnanmas jen jedno miminko ?nebo vice?
První miminko je to. Na Skvrnany se chystám zrovna příští týden za kamarádkou, co jsem poznala na předporodním kurzu. Má o 5dní mladšího chlapečka. Bude to náš první velký výlet ![]()
@Janicka 22 tak ten je krásňoučkej
Moc gratuluju ![]()
Jsem sem po dlouhé době nakoukla a to jsou změny ![]()
@Annnet už není 2v1
Taky gratuluju ke krásné holčičce
![]()
@Sendyla píše:
a nebude vam vadit když se přidáme?![]()
Teď to bude asi bez procházky, abych nemusela tahat kočár, jdu k nim na návštěvu, tak třeba někdy jindy ![]()
@jabarka už přes 6týdnu ne, strašně to letí ![]()
@Janicka 22 jůůůů gratuluji maminko!!! je kráááásnej!!
to se nám to tady pěkně rodí, já už chci taky mít prďolku u sebe.. ![]()
@Annnet a letí to čím dál tím rychlejc
já mam pocit, že jsem rodila minulý týden, a ono je to už půl roku ![]()
@Janicka 22 gratuluji k miminku!!! nádhernej broučínek! Tak ať Vám dělá jen samou radost!
jídlo ve FN bylo to nejhorší co jsem kdy jedla…
@jabarka také mám půlroční holčičku;-) a letí to šíleně… tak se mi nechtělo začínat s příkrmy a zdá se, že to ta potvůrka vycítila a teď mi je bojkotuje ![]()
@orion77 mně se tak nechtělo začínat, ale malý ta zelenina tak jede, že jsem teda zírala… Já už přemejšlim, kdy zařadit maso, asi v týdnu zkusíme prvně
Když mně to přijde už takový nemiminkovský
![]()
@jabarka tak to závidím, že zeleninka jede… dneska zkusíme kaši a snad jí půjde líp… jinak zatím určitě nestrádá, teď na půlroční prohlídce váha 9.25kg při 67 cm
, myslela jsem, že to tou zeleninkou alespoň trochu zabrzdíme, ale slečna má očividně jiný názor ![]()
@orion77 no tak u nás to zeleninou rozjíždíme
Malá je hubeňour, na půlroční měla 6,24 kg a 66,5 cm… Ale my vás doženem ![]()