Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
6.5.12 16:45

tak čůrat jednou v noci chodím už pár měsíců, tak už jsem zvyklá, teď jdu občas tedy 2× (ale jak poslouchám ostatní chodí i vícekrát, tak jsem ráda za tohle :mrgreen: ), jinak v noci jsem vzhůru snad 100× a měním polohu :mrgreen: ale teď, co se udělalo hezky a máme otevřenou ventilačku celou noc, tak zase hned usnu, tak dobrý, dřív jsem po druhé už nemohla až tak do šesti usnout, ale teď to celkem jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.5.12 17:42

:mrgreen: :mrgreen: holky já jsem poslední :D :D :D a to za hodně dlouho…už se těším 10.5. na KO :D :D…jem zvědavá co mi řekne :D :D :D…jestli už uvidí co to je :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
6.5.12 23:33

@Annnet z Plzně jsme se odstěhovali kousek na jih, ale jsem tam dost často;-) Zrovna dneska jsme byli na oslavách…
@Janicka 22 tak držím palce při rozdvojování… holčička, chlapeček???
@ixule a ty máš termín kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.5.12 07:20

Orion- dekuju, chlapecek to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.5.12 08:01

@orion77 29. května .. ale doufám, že si tak o 2 týdny pospíší :) .. jinak info mám v podpísku jako většina holek, tak si to zapni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
9.5.12 01:13

@ixule jéé díky za radu, už jsem to našla, zapnula a vidím vše! Paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
9.5.12 06:25
@orion77 píše:
@ixule jéé díky za radu, už jsem to našla, zapnula a vidím vše! Paráda…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.5.12 21:42

nemáte některá zkušenost s dr. Havířem z FN? .. mě dnes můj gynekolog poslal do FN ještě na prohlídku, protože se mu něco nezdálo a dle mého tam to naprosto odflákli a neřešili .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
15.5.12 23:13

@ixule Havíř mi nic neříká, já si ale jména moc nepamatuju… jak vypadal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
15.5.12 23:18

jo holka ve FN se nesmíš nechat odbýt, nejlépe si dopředu přečíst příznaky a diagnózu na netu a pak se ptát.. :mrgreen: když mě v lednu operovali, měli mě otevřít od pupíku dolů, tak to bylo naplánované a napsané v papírech, nechala jsem si zavolat operatéra a zeptala se, jestli je to nezbytný, že si myslím, že by to šlo laparoskopicky…on udělal přesně tenhle ksichtík :think: a pak řekl, že by to asi šlo.. :lol: no jinak bych měla 10cm jizvu.. 8o ale Havíře neznám..nějakej mladej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
16.5.12 06:40

IXI já znám Havíře, je to bratr mojí kamarádky…to je ten co to odfláknul? :( :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.5.12 08:01

@Dydynky to člověk musí dneska asi všude, ale když mě tam poslal rovnou můj gynekolog, tak nebyla příležitost se jakkoliv připravit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.5.12 08:02
@Hoope píše:
IXI já znám Havíře, je to bratr mojí kamarádky…to je ten co to odfláknul? :( :cert: :cert: :cert:

Hoope možná ne, možná stačilo by mi to lépe vysvětlil, já to těžko posoudím, když nejsem doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.5.12 08:12

ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, koukám, že jste ještě pořád vcelku :) ale už se to blíží co :)

Ixule: já teda nevím kterej to je, ale když jsem něčemu nerozuměla tak jsem se zeptala a nebo si zavolej na svojí gyndu a nech si to vysvětlil ať máš jistotu.

u nás žádné změny, teda už se snažíme na čtyři a lézt, konečně jsme se snad zbavili všech bolístek a konečeně nechali píchnout náušničky :) sice to byl otřesný zážitek, ale malá druhej den o ničem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.5.12 08:18
@leviska píše:
Ixule: já teda nevím kterej to je, ale když jsem něčemu nerozuměla tak jsem se zeptala a nebo si zavolej na svojí gyndu a nech si to vysvětlil ať máš jistotu.

to já se ptám taky, ale byla jsem nějak moc vyplesklá v tu chvíli, až pak jsem si to začla všechno dávat dohromady .. já se dneska zastavím u svého a nechám si to vysvětlit, beztak jim musím dát tu zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová