Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak čůrat jednou v noci chodím už pár měsíců, tak už jsem zvyklá, teď jdu občas tedy 2× (ale jak poslouchám ostatní chodí i vícekrát, tak jsem ráda za tohle
), jinak v noci jsem vzhůru snad 100× a měním polohu
ale teď, co se udělalo hezky a máme otevřenou ventilačku celou noc, tak zase hned usnu, tak dobrý, dřív jsem po druhé už nemohla až tak do šesti usnout, ale teď to celkem jde ![]()
holky já jsem poslední
a to za hodně dlouho…už se těším 10.5. na KO
…jem zvědavá co mi řekne
…jestli už uvidí co to je
![]()
@Annnet z Plzně jsme se odstěhovali kousek na jih, ale jsem tam dost často;-) Zrovna dneska jsme byli na oslavách…
@Janicka 22 tak držím palce při rozdvojování… holčička, chlapeček???
@ixule a ty máš termín kdy?
@orion77 29. května .. ale doufám, že si tak o 2 týdny pospíší
.. jinak info mám v podpísku jako většina holek, tak si to zapni ![]()
@ixule jéé díky za radu, už jsem to našla, zapnula a vidím vše! Paráda…
nemáte některá zkušenost s dr. Havířem z FN? .. mě dnes můj gynekolog poslal do FN ještě na prohlídku, protože se mu něco nezdálo a dle mého tam to naprosto odflákli a neřešili .. ![]()
@ixule Havíř mi nic neříká, já si ale jména moc nepamatuju… jak vypadal?
jo holka ve FN se nesmíš nechat odbýt, nejlépe si dopředu přečíst příznaky a diagnózu na netu a pak se ptát..
když mě v lednu operovali, měli mě otevřít od pupíku dolů, tak to bylo naplánované a napsané v papírech, nechala jsem si zavolat operatéra a zeptala se, jestli je to nezbytný, že si myslím, že by to šlo laparoskopicky…on udělal přesně tenhle ksichtík
a pak řekl, že by to asi šlo..
no jinak bych měla 10cm jizvu..
ale Havíře neznám..nějakej mladej?
IXI já znám Havíře, je to bratr mojí kamarádky…to je ten co to odfláknul?
![]()
@Dydynky to člověk musí dneska asi všude, ale když mě tam poslal rovnou můj gynekolog, tak nebyla příležitost se jakkoliv připravit ![]()
@Hoope píše:
IXI já znám Havíře, je to bratr mojí kamarádky…to je ten co to odfláknul?![]()
![]()
![]()
Hoope možná ne, možná stačilo by mi to lépe vysvětlil, já to těžko posoudím, když nejsem doktor ![]()
ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, koukám, že jste ještě pořád vcelku
ale už se to blíží co ![]()
Ixule: já teda nevím kterej to je, ale když jsem něčemu nerozuměla tak jsem se zeptala a nebo si zavolej na svojí gyndu a nech si to vysvětlil ať máš jistotu.
u nás žádné změny, teda už se snažíme na čtyři a lézt, konečně jsme se snad zbavili všech bolístek a konečeně nechali píchnout náušničky
sice to byl otřesný zážitek, ale malá druhej den o ničem nevěděla.
@leviska píše:
Ixule: já teda nevím kterej to je, ale když jsem něčemu nerozuměla tak jsem se zeptala a nebo si zavolej na svojí gyndu a nech si to vysvětlil ať máš jistotu.
to já se ptám taky, ale byla jsem nějak moc vyplesklá v tu chvíli, až pak jsem si to začla všechno dávat dohromady .. já se dneska zastavím u svého a nechám si to vysvětlit, beztak jim musím dát tu zprávu