Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když to tady tak čtu, tak jsem si vzpomněla. Měla jsem u porodu takovou mladou doktorku, byla fakt úžasná. Ale když šlo na tlačení, tak se přiřítil Turek a ptal se jestli tam má být nebo to zvládnou sami, tak říkali, že to zvládnou, tak jen chvíli koukal a odešel. Já s ním mám zatím jen dobré zkušenosti, ale je to docela dobrá náhoda, že z takového množství doktorů narazím vždycky na něj.
Dydynko to je strašný
…já ti nechci ani psát svoji zkušenost z porodu protože u mě to byl děs taky ![]()
Ixi a není to spíš tím že jsi všude ty?
..už jsi mi o snažilkách říkala
![]()
@Hoope píše:![]()
Ixi a není to spíš tím že jsi všude ty?
![]()
..už jsi mi o snažilkách říkala
![]()
já?? no to ne!!!
… vím ![]()
@Annnet píše:
Když to tady tak čtu, tak jsem si vzpomněla. Měla jsem u porodu takovou mladou doktorku, byla fakt úžasná. Ale když šlo na tlačení, tak se přiřítil Turek a ptal se jestli tam má být nebo to zvládnou sami, tak říkali, že to zvládnou, tak jen chvíli koukal a odešel. Já s ním mám zatím jen dobré zkušenosti, ale je to docela dobrá náhoda, že z takového množství doktorů narazím vždycky na něj.
Buď ráda, že nemusel nic rozhodovat, podržet prckovi hlavu při normálním porodu zvládne každej doktor
vím, jsem proti němu totálně zaujatá, ale nediv se mi.. ![]()
@Hoope píše:
Dydynko to je strašný![]()
![]()
![]()
…já ti nechci ani psát svoji zkušenost z porodu protože u mě to byl děs taky
řekneš mi to, až porodím, ju?
![]()
Dydynky jasně
…ale u mě je to extrém, ty budeš mít úžasnej porod
…
Annet tak jakpak válčíš s mimískem??
nějak to tu ustalo, dej nám sem nějaký fotečky
chtěla jsem se tě zeptat na věci do porodnice..musím mít košili, nebo může být tílko a kraťáky? A ty kalhotky musí být ty děsný síťovaný jednorázový? Důvod? Kuju moooc! ![]()
Ahoj ![]()
no jo, nějak to tu vázne. My se máme dobře, už začíná víc koukat, taky se víc vztekat, ale pořád je dost hodná a v noci spinká. Myslím, že to tam nikdo moc neřeší co máš na sobě. Kalhotky vůbec i nám říkala na kurzu, že můžou být normální bavlněné. No ale mně stejně vyhovovaly ty síťované víc i pak doma jsem je ještě pár dní nosila, držely líp vložku. A ty síťovaný jsou myslím hlavně kvůli tomu, že víc větrají aby se líp hojilo šití, ale já žádné neměla. A ty košile jsou asi ze stejného důvodu, když mít nebudeš tak to asi nikomu vadit nebude.
Jůůů ta je sladká
takže se v noci aspoň trochu vyspinkáš?
mě právě přišlo, že ty síťovaný nemůžou tak dobře držet vložku, jako klasický, vezmu si oboje a uvidíme
bylo ti tam horko?
Horko tam bylo strašný a to jsem měla nadstandard, tak jsem si občas i vyvětrala. Ale přes noc jsem úplně propotila košili, takže jsem se dost převlíkala. Ono asi záleží jaký ty kalhotky máš. Já měla ty síťovaný s nohavičkou a přišly mi dobrý. Celou dobu v porodnici jsem nosila 3 vložky najednou a to bych asi do normálních ani nedala. Pak když jsem si doma brala 2 do normálních kalhotek, tak mi to občas různě lezlo a tak dobře to nedrželo. Ono to chce vyzkoušet a uvidíš co ti bude vyhovovat ![]()
Dneska přes noc to bylo dobrý. Krmila jsem ve 21:30h, pak ve 2h, v 6 a teď v 10h a mezitím jsem celou dobu spala. Někdy je to tedy trochu na dýl v ty 2 se pěkně pokadila a to je pak celý proces tak na hodinu, ale vyspala jsem se dobře. Někdy se budí po 3h, tak to než usnu, tak už zase vstávám.
ahoj holky,
@Annnet malá je prostě boží, hlavně si užívej toho klídku, oni až ty potvůrky zjistí, že je taky něco jinýho než spaní a baštění, tak se začnou hezky bavit ![]()
Jinak my přetrpěli bříškobol, prý i když jsme očkovaní na rotaviry, tak mohla něco chytit, akorát se to neprojevovalo horčkou a průjmem, ale bříškobolem nechutenstvím. No děs, dostat do ní flašku mlíka bylo nadlidský výkon, musela jsem po lžičkách…A když už se konečně uklidní bříško tak chytne kašel a rýmu. Doufám, že už to bude všechno, páč její vstávání po hodinách je krutý
ale stejně je boží pocit, když si jí vezmu do postele a ona se ke mě přitulí a chrupká ![]()