Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
30.3.12 14:45
@Janicka 22 píše:
Tak muzem jet tim spodem kdyz budes navigovat, ale myslim, ze budem stat dlouho na ty jatecni. :think:kdyz jsem jela v pondeli na cviceni pred 2 tydny tak jsem tam stala fakt 30min. to bylo pul 5.

přes město to bude fakt rychlejší, ta jateční bude dneska asi šílená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
30.3.12 14:46

Dobre tak jsme domluvene, tak zatim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.12 14:47
@Janicka 22 píše:
Tak jo tak ja ve ctvrt budu vychazet od nas a chvili po ctvrt budu u vas.
jsem si tu ulici myslela spravne ;)

ok ve čtrvt vylezu ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.12 14:47
@Janicka 22 píše:
Dobre tak jsme domluvene, tak zatim :mavam:

jasně, jdu ještě něco sdlábnout, zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
1.4.12 12:24

hurá, dneska je krásně, sice zima, ale sluníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
1.4.12 23:23

dneska bylo úžasně :palec: návštěva u maminky byla taky skvělá, ještě, že za ní jezdím jen tak 1× za 14 dní, jinak bych měla nahoře asi 150kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
2.4.12 09:25

no jo to jsou ty maminky. My měli včera na návštěvě tchýni a švagrovou s rodinkou. Nevím proč, ale než se malá narodila, tak to bylo všechno v pohodě, ale jak je malá, tak mi tchýně leze šíleně na nervy. Pořád malou tahá a když jí chci uspat, tak na ní pořád mluví nebo něco dělá, takže malá nespí a pak je uřvaná, no děs. Fakt jsem ráda, že jsou od nás daleko, a moc často je nevidím. Malý nepřinesou ani dáreček, ani po porodu, dali nám dudlik, malinkatej bryndák. to bylo keců jak koupí cestovní postýlku, nakonec jsme jí stejně kupovali my a když jsme se zmínili, tak ticho po pěšině… atd. no nic, se mi ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.4.12 10:15

O tchýni bych ti mohla vyprávět. Staršího syna viděla porvé když mu bylo 8 týdnů a malou teď od narození viděla asi třikrát a to od nás bydlí 10 km. Já jsem teda ráda že jí nemusím vidět, ale že jí to vůči tim dětem není blbý. Jo a k vánocům malá nedostala vůbec nic od nich a malej jedno autíčko. A když se narodily? To jsme neviděli vůbec nic. Ať si to nechají, naštěstí moje rodiče by se kvůli vnoučatům přetrhli a kdyby je neviděli týden tak už by se jim stýskalo. Tchýně s tchánem je neviděli už od vánoc a je jim to jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
2.4.12 12:52

Petrlis mě je to jako jedno, že se tady neukážou atd, mě nechybí a taky od nich nic nechci, mají akorát plnou hubu keců. Naši se taky snaží, koupí jí přesnídávky nebo tak něco, je to jejich zlato. Dobře je to jejich první vnouče a tchánovců ne, ale to snad nic neznamená.
Nejlepší hláška co mě od nich dostala, když chlastali do šesti do rána a fakt dělali kravál, že malá skoro nespala a já jenom hodku. Tak prý k nim se nejezdí spát, ale bavit se… s půlročním miminem to je fakt paráda… Takže jsem prohlásila, že mě tam dlouho neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
3.4.12 16:15

Ahojky holky, záda začínají bolet jako čert, takže dneska od 18:00 zkusím cvíčo v Golden Body, pak dám vědět jaký to bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.4.12 16:28

Já byla včera na posledním cvíču a zítra nastupuju na vyvolání. Mám málo plodové vody, tak se prý už dál čekat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.4.12 16:32

Annet držím palce ať to máš všechno v pohodě a rychle za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
3.4.12 17:33
@Annnet píše:
Já byla včera na posledním cvíču a zítra nastupuju na vyvolání. Mám málo plodové vody, tak se prý už dál čekat nebude :nevim:

kočko držím taky palečky!! jeee to už budeš mít zítra mimíska v náručí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.4.12 17:41
@Dydynky píše:
kočko držím taky palečky!! jeee to už budeš mít zítra mimíska v náručí… :hug:

Zítra ještě určitě ne, ono to jde ve FN dost pomalu, ale zase možná lepší, že to nedělají zbytečně násilně. Zítra bych měla mít jen monitor a vyšetření a až další další den dělají ten zátěžový test a pak tabletku na vyvolání, takže se to potáhne několik dní, ale do víkendu to snad bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.4.12 18:38

Anet budu držet palce :hug: škoda, že nenastupuješ až ve čtvrtek, :D já nastupovala ve čtvrtek a v sobotu jsem porodila :palec: ale aspoň to budeš mít už za sebou…přeju ať je to od první kontrakce rychlý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová