Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klaaras píše:
Anet budu držet palceškoda, že nenastupuješ až ve čtvrtek,
já nastupovala ve čtvrtek a v sobotu jsem porodila
ale aspoň to budeš mít už za sebou…přeju ať je to od první kontrakce rychlý
A ty jsi šla taky na vyvolání? Tak to bych mohla porodit v pátek ![]()
Jj, vyvoláčka
no právě, proto to píšu, aby jsi měla radost
a když ti zabere o oxytocin tak třeba ještě dřív
![]()
Říkala, že je to tam pěkně nachystaný a udělala mi hamiltona. Na monitoru mám zatím vždy rovnou čáru, tak nevím jestli zabere oxytocin. Ale zase když už tam takhle musím tak bych byla docela ráda, kdybych tam nemusela ležet třeba týden jen tak.
Mě oxytocin třeba nezabral
a pokud vím, tak žádný, která tam byla semnou…nechápu, že nedají rovnou tabletu nebo gel
Neboj, ať počítám jak počítám, tak v pátek nejdýl v sobotu to máš za sebou
Já porodní cesty neměla připravený vůbec… ![]()
Anet držím palce ať máš krátký a co nejmíň bezbolestný porod a hlavně ať je miminko i ty v pořádku.
![]()
@klaaras píše:
Mě oxytocin třeba nezabrala pokud vím, tak žádný, která tam byla semnou…nechápu, že nedají rovnou tabletu nebo gel
Neboj, ať počítám jak počítám, tak v pátek nejdýl v sobotu to máš za sebou
Já porodní cesty neměla připravený vůbec…
Kamarádka rodila před týdnem a taky jí nezabral a pak udělali další den hamiltona a rozjelo se jí to hned. Tak to pak nevím na co ten test je, když to nikomu nezabere
anet neboj, mě teda nevyvolávali, ale oxitocin jsem měla a rozjelo se mi to, takže třeba to bude rychlovka a než se naděješ budeš mít mímouše v náručí ![]()
holky vaše téma je pro mě španělskou vesnicí
každopádně Annet máš to za pár
drž se!!!
a cvíčo bylo super, fitko je úplně nový a cvičitelka sice vypadá na 20let, ale už má dva chlapečky ![]()
@Annnet píše:
Já byla včera na posledním cvíču a zítra nastupuju na vyvolání. Mám málo plodové vody, tak se prý už dál čekat nebude
annet tak držím palce a dej pak určitě vědět ![]()
Mám číslo na Janu, tak jí napíšu a ona vám dá vědět
a díky všem ![]()
Annet - hezky si dej sprchu, v klídku si užij večír doma, dej si něco dobrého no a pořádně se vyspi a uvidíš, že to bude raz dva
Hlavně potom ten pocit toho mímouše
![]()
Budem čekat na zprávy ![]()
Ahojte holky, mam vyridit zpravy od Annet- Ahoj, jmenuji se Natalka, narodila jsem se 4.4.2012 v 10:40hod. Vazim 3 650g a merim 50cm. Maminka to zvladla bez jedineho poraneni
obe jsme v poradku.
@Janicka 22 píše:
Ahojte holky, mam vyridit zpravy od Annet- Ahoj, jmenuji se Natalka, narodila jsem se 4.4.2012 v 10:40hod. Vazim 3 650g a merim 50cm. Maminka to zvladla bez jedineho poraneniobe jsme v poradku.
týýýýjo, to byl fofr teda
.. tak to je krásný, že jsou obě v pohodě a ještě až úplně takhle
… mooooc gratuluju ![]()
Ja si taky myslim, ze Anet bude mit krasny vzpominky na porod. psala mi, ze prijeli do porodnice asi okolo 6hod., ze se ji to rozjelo k ranu doma.
No zavidim ji co si budem povidat
uz bych taky nejradsi rodila ![]()