Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
3.4.12 18:43
@klaaras píše:
Anet budu držet palce :hug: škoda, že nenastupuješ až ve čtvrtek, :D já nastupovala ve čtvrtek a v sobotu jsem porodila :palec: ale aspoň to budeš mít už za sebou…přeju ať je to od první kontrakce rychlý :hug:

A ty jsi šla taky na vyvolání? Tak to bych mohla porodit v pátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.4.12 18:51

Jj, vyvoláčka :D no právě, proto to píšu, aby jsi měla radost :lol: a když ti zabere o oxytocin tak třeba ještě dřív ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.4.12 18:53

A co porodní cesty? Řekli ti dneska něco na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.4.12 19:01

Říkala, že je to tam pěkně nachystaný a udělala mi hamiltona. Na monitoru mám zatím vždy rovnou čáru, tak nevím jestli zabere oxytocin. Ale zase když už tam takhle musím tak bych byla docela ráda, kdybych tam nemusela ležet třeba týden jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.4.12 19:05

Mě oxytocin třeba nezabral :? a pokud vím, tak žádný, která tam byla semnou…nechápu, že nedají rovnou tabletu nebo gel :zed: Neboj, ať počítám jak počítám, tak v pátek nejdýl v sobotu to máš za sebou :palec: Já porodní cesty neměla připravený vůbec… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.4.12 19:10

Anet držím palce ať máš krátký a co nejmíň bezbolestný porod a hlavně ať je miminko i ty v pořádku. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.4.12 19:22
@klaaras píše:
Mě oxytocin třeba nezabral :? a pokud vím, tak žádný, která tam byla semnou…nechápu, že nedají rovnou tabletu nebo gel :zed: Neboj, ať počítám jak počítám, tak v pátek nejdýl v sobotu to máš za sebou :palec: Já porodní cesty neměla připravený vůbec… ;)

Kamarádka rodila před týdnem a taky jí nezabral a pak udělali další den hamiltona a rozjelo se jí to hned. Tak to pak nevím na co ten test je, když to nikomu nezabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.4.12 20:11

anet neboj, mě teda nevyvolávali, ale oxitocin jsem měla a rozjelo se mi to, takže třeba to bude rychlovka a než se naděješ budeš mít mímouše v náručí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
3.4.12 20:36

holky vaše téma je pro mě španělskou vesnicí 8o :mrgreen: každopádně Annet máš to za pár ;) drž se!!!

a cvíčo bylo super, fitko je úplně nový a cvičitelka sice vypadá na 20let, ale už má dva chlapečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.4.12 20:58
@Annnet píše:
Já byla včera na posledním cvíču a zítra nastupuju na vyvolání. Mám málo plodové vody, tak se prý už dál čekat nebude :nevim:

annet tak držím palce a dej pak určitě vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.4.12 21:01

Mám číslo na Janu, tak jí napíšu a ona vám dá vědět :) a díky všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.4.12 21:55

Annet - hezky si dej sprchu, v klídku si užij večír doma, dej si něco dobrého no a pořádně se vyspi a uvidíš, že to bude raz dva :) Hlavně potom ten pocit toho mímouše :srdce: :dance:

Budem čekat na zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
4.4.12 11:37

Ahojte holky, mam vyridit zpravy od Annet- Ahoj, jmenuji se Natalka, narodila jsem se 4.4.2012 v 10:40hod. Vazim 3 650g a merim 50cm. Maminka to zvladla bez jedineho poraneni :) obe jsme v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
4.4.12 11:38
@Janicka 22 píše:
Ahojte holky, mam vyridit zpravy od Annet- Ahoj, jmenuji se Natalka, narodila jsem se 4.4.2012 v 10:40hod. Vazim 3 650g a merim 50cm. Maminka to zvladla bez jedineho poraneni :) obe jsme v poradku.

týýýýjo, to byl fofr teda :palec: .. tak to je krásný, že jsou obě v pohodě a ještě až úplně takhle :palec: … mooooc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
4.4.12 11:41

Ja si taky myslim, ze Anet bude mit krasny vzpominky na porod. psala mi, ze prijeli do porodnice asi okolo 6hod., ze se ji to rozjelo k ranu doma.
No zavidim ji co si budem povidat :-) uz bych taky nejradsi rodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová