Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mi máme krátké bodicko a nebo jen plenku, a sprej na opalováni tím ji mazu i když je ve stinu
@Sendyla píše:
Ahojik maminky, mam doma skoro dvou mesicni miminko a chtela bych se vas zeptat jak takhle s malim miminkem resit vvedra venku? koupila jsem krem na opalovani pro deti (50) ako prevenci proti spaleni atd. a na slunci ho nevystavuji. Vim že je mu horko v kocarku má na sobe jen bodicko s kratkym rukavkem ale ma chudak mokre zadíčka a vlásky. Jak to řešíte vi? vadí to že je mu takové horko?
My v těch vedrech moc ven nechodíme a když jo, tak se snažím být hodně ve stínu.
Holky mazání je super, jestli jsou prckové ještě v hlubokém kočárku, tak není špatný dát mokrou plínku přes korbičku, ono to taky ochladí, já to tak dělala ![]()
My ven chodíme, ale snažíme se držet ve stínu a malej má jen takový lehký obleček a to kouká stejně namažu a plena přes kočár, jinak pod ním mám takovou dečku, co má v zimě hřát a v létě chladit, navíc dobře sát a mokrej zespodu není ![]()
@ixule Ten je krásnej ![]()
My máme abdukční peřinku, protože má špatné kyčle, takže v tom se paří i když třeba nic jinýho nemá. A jak jsou teď ty vedra, tak už začíná mít pěkně zapařený zadek. Je to docela tlustá vrstva přes ten zadek. Taky přidám pár nových foto ![]()
Holky já už chci taky!!!
![]()
IXI si pořád stěžuješ že nespí a co fotka, tak to má Michálek kóma
![]()
@Annnet krásnej vykulínek
My na kyčličky teprv jdeme ( v porodnici tedy nic neříkali), tak uvidíme, snad to bude OK. To věřím, pařit se v tom v těch vedrech asi nebude nic moc ![]()
@Hoope to byla vzácná chvíle, proto jsem jí musela hned zvěčnit
Teď už je to o fous lepší
Dneska zase nechtěl od svítání zabrat, tak už je v šátku a do pěti minut chrněl ![]()
@ixule to víš bude na ženský
spánek pod dudlíkama uklidňuje :d manžel mi taky na břiše vždy spí do pár minut
…
![]()
@Hoope píše:![]()
![]()
@ixule to víš bude na ženský
spánek pod dudlíkama uklidňuje :d manžel mi taky na břiše vždy spí do pár minut
![]()
![]()
…
![]()
![]()
![]()
Děkuji moc ixule
trošku jsem přišla nato že by měl mít pod sebou něco savého a né saténový ozdobný polštářek
jinaak malinkej je krásnej at se vam daří
![]()
Jinak i ostatním děkuji za reakce
dobrý nápad přes korbičku dávat mokrou plenu
to mě nenapadlo
![]()
@Sendyla píše:
Děkuji moc ixuletrošku jsem přišla nato že by měl mít pod sebou něco savého a né saténový ozdobný polštářek
![]()
jinaak malinkej je krásnej at se vam daří
![]()
to je mi jasný, že ho nedáš na satén
.. jen jsem chtěla říct, že je lepší, pokud je to navíc z nějakého funkčního materiálu… koukala jsem na netu na ty kožešinky, to je zajímavý, ale nedokážu si představit, že to v zimě chladí, budu to muset vyzkoušet ![]()
Máte krásný miminka holky
já měla včera dalšího Hamiltona a zatím furt nic, pokud neporodím do úterka, tak ve středu se domluvit do porodky…ale už to bude ráček
![]()