Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
799
20.6.12 19:54

Ahoj, mi máme krátké bodicko a nebo jen plenku, a sprej na opalováni tím ji mazu i když je ve stinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.6.12 20:11
@Sendyla píše:
Ahojik maminky, mam doma skoro dvou mesicni miminko a chtela bych se vas zeptat jak takhle s malim miminkem resit vvedra venku? koupila jsem krem na opalovani pro deti (50) ako prevenci proti spaleni atd. a na slunci ho nevystavuji. Vim že je mu horko v kocarku má na sobe jen bodicko s kratkym rukavkem ale ma chudak mokre zadíčka a vlásky. Jak to řešíte vi? vadí to že je mu takové horko? :roll:

My v těch vedrech moc ven nechodíme a když jo, tak se snažím být hodně ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.6.12 20:12

Holky mazání je super, jestli jsou prckové ještě v hlubokém kočárku, tak není špatný dát mokrou plínku přes korbičku, ono to taky ochladí, já to tak dělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.6.12 22:23

My ven chodíme, ale snažíme se držet ve stínu a malej má jen takový lehký obleček a to kouká stejně namažu a plena přes kočár, jinak pod ním mám takovou dečku, co má v zimě hřát a v létě chladit, navíc dobře sát a mokrej zespodu není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.6.12 09:10

@ixule Ten je krásnej :palec:
My máme abdukční peřinku, protože má špatné kyčle, takže v tom se paří i když třeba nic jinýho nemá. A jak jsou teď ty vedra, tak už začíná mít pěkně zapařený zadek. Je to docela tlustá vrstva přes ten zadek. Taky přidám pár nových foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.6.12 09:13

Holky já už chci taky!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

IXI si pořád stěžuješ že nespí a co fotka, tak to má Michálek kóma :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.12 10:08

@Annnet krásnej vykulínek :potlesk: :palec: My na kyčličky teprv jdeme ( v porodnici tedy nic neříkali), tak uvidíme, snad to bude OK. To věřím, pařit se v tom v těch vedrech asi nebude nic moc :zed:

@Hoope to byla vzácná chvíle, proto jsem jí musela hned zvěčnit :mrgreen: Teď už je to o fous lepší :) Dneska zase nechtěl od svítání zabrat, tak už je v šátku a do pěti minut chrněl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.6.12 11:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @ixule to víš bude na ženský :D spánek pod dudlíkama uklidňuje :d manžel mi taky na břiše vždy spí do pár minut :D :D :D:P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.6.12 12:12
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @ixule to víš bude na ženský :D spánek pod dudlíkama uklidňuje :d manžel mi taky na břiše vždy spí do pár minut :D :D :D:P :P :P :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.6.12 18:03

Děkuji moc ixule :) trošku jsem přišla nato že by měl mít pod sebou něco savého a né saténový ozdobný polštářek :) :zed: jinaak malinkej je krásnej at se vam daří :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.6.12 18:07

Jinak i ostatním děkuji za reakce :potlesk: dobrý nápad přes korbičku dávat mokrou plenu :) to mě nenapadlo :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.6.12 20:39
@Sendyla píše:
Děkuji moc ixule :) trošku jsem přišla nato že by měl mít pod sebou něco savého a né saténový ozdobný polštářek :) :zed: jinaak malinkej je krásnej at se vam daří :) :hug:

to je mi jasný, že ho nedáš na satén :D.. jen jsem chtěla říct, že je lepší, pokud je to navíc z nějakého funkčního materiálu… koukala jsem na netu na ty kožešinky, to je zajímavý, ale nedokážu si představit, že to v zimě chladí, budu to muset vyzkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.6.12 21:44

tak to je moje zlato :)

:) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
22.6.12 21:55

naše malá žabka

Naše mala žabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.6.12 22:44

Máte krásný miminka holky :hug: ;) já měla včera dalšího Hamiltona a zatím furt nic, pokud neporodím do úterka, tak ve středu se domluvit do porodky…ale už to bude ráček :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová