Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jůůů to jsou krásná miminka!!! Holky užívejte si je co to jde, tak hrozně rychle vyrostou! Ta naše buřtina snad takhle malinká nikdy nebyla
![]()
Když je vedro, vyndavám originál podložku z kočárku ( je pod povlakem nějaká gumová) a dávám tam složenou rychlozavinovačku a tolik se nespaří. No a samozřejmě venku je jen dopoledne a pak až navečer. Oblečená je v tričku a pod zadkem má PUL podložku s plenkou.
Ahoj, já měla termín porodu na 21 až 23 dubna.
mala se, narodila 20 dubna v 23:07.
jinak sem rodila přes 20 hodin, takže paráda,
a malou sem si mohla pochovat až v neděli.
No já jsem po dvou Hamiltonech, 39+3 a pořád nic
vím, že mám termín až příští týden, ale celou dobu mi bylo řečeno, že to bude dřív, tak už mám pocit, že měsíc přenášim..
a rupla vám voda, nebo jste jeli jen s kontrakcema?
Mně rupla voda, jinak bych přenášela, dostala sem kapačky a po porodu tři transfuze krve
Já začla krvácet a kontrakce jsem začla tak nějak vnímat asi 2h potom. A vodu mi píchli až v porodnici
já rodila téměř v termínu. termín jsem měla 1.Května a malej se narodil z rána kolem 3 h 28.dubna… a v pátek ráno ped poroden 27.dubna sem mírně krvácela měla poslíčky,měla jsem i prohlídku 40 týden.porodní cesty připravený,otevřená na dva prsty,provedl mi hamiltna stím že ten den porodím nebo o výkendu..cely den bolesti jako při silnější MS ( chodila jsem po nákupech) večer kolem 22 h sprcha že rozeženu poslíčky ale stal se pravej opak,kontrakce po 10 minutach,po hodince pětiminutový kontrakce další sprcha a praskla mi voda nejspíš jen trochu v porodnici mi vodu ještě dopíchávali…Dydynky neboj brzy se dočkáš přeji hodně štěstíčka a at jste oba zdravý
![]()
@Petra3890 tos ztratila tolik krve při porodu?? ![]()
@Annnet myslíš jako silný krvácení, nebo jen odešla ta hlenová zátka s příměsí krve?
Nejhorší je, že to máme každá úplně jinak..
pak je z toho člověk jalovej
![]()
Po porodu mi klesl hemoglobin na 68,a norma je kolem 120 až 168,tak proto sem to dostala, a k tomu sem měla horečky
@Dydynky píše:
@Petra3890 tos ztratila tolik krve při porodu??![]()
@Annnet myslíš jako silný krvácení, nebo jen odešla ta hlenová zátka s příměsí krve?
Nejhorší je, že to máme každá úplně jinak..pak je z toho člověk jalovej
![]()
Ono to bylo, že vždycky chvíli silnější a pak zas skoro nic. Ale žádný hlen v tom nebyl, jenom jasná krev, tak nevím co to bylo. Čekala jsem pak doma ještě 2h, protože vždycky když jsem řekla, že už pojedem, tak to přestalo.
@Dydynky já rodila 39+1, začalo to kontrakcema, vodu píchali až v porodnici (i když dr tvrdila, že se tam vůbec nedostala, že musí znovu, ale téct to začlo, tak možná to i ruplo samo
)
@Petra3890 to sis tedy „užila“
(hemoglobin je sviňa, já s tím bojovala celé těhu
).. ale žabka je úžasná, určitě to za to stálo ![]()
To je, je strašně hodna, občas si za řve, ale jinak spi celou noc, i přes den budí se jen na jídlo, a to jen kňoura, je strašně pohodová