Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra3890 tak to máš super
náš měl včera den, že bych hupsla z okna a dneska je to od rána zlatíčko, plakal jen asi 2× pár minut, když měl hladík ![]()
Mala se už snaží přetáčet na záda, ale zatím se ji to nepodařilo
jak vám de pasení koníčku
kojíte nebo jste na UM
Kolik je malý? jen pro zajímavost kdy se mimi začíná samo otáčet
děkuji ![]()
Mala se narodila 20.dubna, přijde mi že je na to ještě brzo, ale už se o to pokouší
ÁÁÁ tady se vzpomíná na porody… tak to já se přidám se svým rychloporodem ![]()
V 5 mě vzbudily bolesti, říkám si, to zaspím je čas… nešlo to, tak jsem vstala a pro jistotu připravila dětem svačiny do školy, dobalila tašku do porodnice a už u toho jsem se dost kroutila, tak budím manžela, že asi pojedem, aby stihl dojet zpátky a vypravit děti do školy… po cestě mě napadlo stopovat si kontrakce, tak byly po 2-3minutách, příjezd do nemocnice 6.20, malá se narodila přesně v 7 hodin. Pak mi ještě dělali revizi, protože mi tam zůstal kousek placenty, ztratila jsem dost krve, ale i tak ten porod byl skvělej! ![]()
@Petra3890 tak my jsme zatím rádi, že trošku zvedáme hlavičku ![]()
Já myslím, že by se mimčo mělo napřed otáčet ze zad na bříško, když to dělá obráceně, tak je to tím jak ještě neudrží pořádně rovnováhu a určitě to není úmyslně. Naše malá se z bříška na záda otočila hned první den co jsme byly doma z porodnice
Ale u nás to bylo špatnou kyčlí a kvůli tomu jí to stáčelo hodně do strany.
@orion77 Kolikátý to byl porod? A jak dlouhý byl první porod? Mně říkali, že další porod bude taky asi dobrá rychlovka ![]()
Ahoj holky, jsem tu dlouho nebyla, koukám že mímouše máte nádherný. Tý naší potvůrce už bylo 9 měsíců, strašně to letí.
Jinak k těm porodům - voda mi praskla doma, do porodnice jsme dojeli ráno a malá přišla na svět za dlouhých 17 hodin, ale tak nějak to šlo, akorát jsem rodila v horečkách, takže všude kapačky, po porodu silná viroza, takže pěkně antibiotika v kapačce, pro jistotu hned dvoje a k tomu transfuze, skromný litránek do mě vpravili
ale jinak v poho, malá je hodný mimčo.
Holky a co se týče otáčení, každý mimčo jinak, ale většinou kolem 5 měsíce se začíná točit sama ze zad na bříško a naopak. aspon u nás to tak bylo.
Já už taky chci rodit!!!
další kamarádka mi porodila dneska ráno a všechny před termínem..mam skákat na jedný noze, nebo co???
představa, že bych měla třeba 14 dní přenášet, se mi zdá nekonečná…celý těhotenství uteklo jako voda a ty poslední dny se teda fakt vlečou…
nějakej fígl jak to urychlit? ![]()