Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
23.6.12 18:46

@Petra3890 tak to máš super :palec: náš měl včera den, že bych hupsla z okna a dneska je to od rána zlatíčko, plakal jen asi 2× pár minut, když měl hladík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
23.6.12 19:29

Mala se už snaží přetáčet na záda, ale zatím se ji to nepodařilo
jak vám de pasení koníčku
kojíte nebo jste na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.6.12 21:56

Kolik je malý? jen pro zajímavost kdy se mimi začíná samo otáčet :) děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
23.6.12 22:00

Mala se narodila 20.dubna, přijde mi že je na to ještě brzo, ale už se o to pokouší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
23.6.12 23:40

ÁÁÁ tady se vzpomíná na porody… tak to já se přidám se svým rychloporodem ;)
V 5 mě vzbudily bolesti, říkám si, to zaspím je čas… nešlo to, tak jsem vstala a pro jistotu připravila dětem svačiny do školy, dobalila tašku do porodnice a už u toho jsem se dost kroutila, tak budím manžela, že asi pojedem, aby stihl dojet zpátky a vypravit děti do školy… po cestě mě napadlo stopovat si kontrakce, tak byly po 2-3minutách, příjezd do nemocnice 6.20, malá se narodila přesně v 7 hodin. Pak mi ještě dělali revizi, protože mi tam zůstal kousek placenty, ztratila jsem dost krve, ale i tak ten porod byl skvělej! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.6.12 23:46

@Petra3890 tak my jsme zatím rádi, že trošku zvedáme hlavičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.6.12 08:21

Já myslím, že by se mimčo mělo napřed otáčet ze zad na bříško, když to dělá obráceně, tak je to tím jak ještě neudrží pořádně rovnováhu a určitě to není úmyslně. Naše malá se z bříška na záda otočila hned první den co jsme byly doma z porodnice :mrgreen: Ale u nás to bylo špatnou kyčlí a kvůli tomu jí to stáčelo hodně do strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.6.12 08:24

@orion77 Kolikátý to byl porod? A jak dlouhý byl první porod? Mně říkali, že další porod bude taky asi dobrá rychlovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.6.12 10:02

Ahoj holky, jsem tu dlouho nebyla, koukám že mímouše máte nádherný. Tý naší potvůrce už bylo 9 měsíců, strašně to letí.
Jinak k těm porodům - voda mi praskla doma, do porodnice jsme dojeli ráno a malá přišla na svět za dlouhých 17 hodin, ale tak nějak to šlo, akorát jsem rodila v horečkách, takže všude kapačky, po porodu silná viroza, takže pěkně antibiotika v kapačce, pro jistotu hned dvoje a k tomu transfuze, skromný litránek do mě vpravili :) ale jinak v poho, malá je hodný mimčo.

Holky a co se týče otáčení, každý mimčo jinak, ale většinou kolem 5 měsíce se začíná točit sama ze zad na bříško a naopak. aspon u nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
24.6.12 10:59

Já už taky chci rodit!!! :dance: další kamarádka mi porodila dneska ráno a všechny před termínem..mam skákat na jedný noze, nebo co??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: představa, že bych měla třeba 14 dní přenášet, se mi zdá nekonečná…celý těhotenství uteklo jako voda a ty poslední dny se teda fakt vlečou… :zed: nějakej fígl jak to urychlit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.6.12 15:09

@Dydynky však ono to přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
24.6.12 18:57

Ahoj, holky kojíte nebo jste na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.6.12 20:09

@Petra3890 my kojíme, ale 2× jsem dala UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.6.12 20:22

Kojíme kojíme a ty? pročpa se ptáš Petro,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.6.12 20:24

Taky kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie