Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
15.2.13 14:31
@Annnet píše: Čau holky, taky zdravím :mavam: Uteklo to a za chvíli budeme slavit rok :dance:

to snad ani není možný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
15.2.13 14:41

To my ještě ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.2.13 21:53

Ahoj holky, já se omlouvám, ale už sem skoro nechodím, udělalai jsme skupinu s holkama z další diskuze na FCB, ale kdybyste jako chtěli, tak vás tam rádi uvidíme, tam kecáme o všem možném, chodíme na kafčo atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.13 14:33

Ahojky holky, chodíte někam s prcakama? Já byla dnes v Jablíčku..noo a rovnou naposled :zed: :zed: není tady nějaký centrum, kde si můžou děti hrát a není to taková ta „masovka“? kde je to čistý? mám pocit, že by bylo fajn rozjet malý podnikání :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.13 17:41

Hele to jsme se tam musely vidět ne? :mrgreen: já jsem tam teda byla po druhé a líbí se mi, víc než v předchozím cvičení :)

Jako ale jestli myslíš, jako že tam s prckem jen přijdeš a vypustíš do prostoru, viděla jsem to v Hobitu na Borech, když jsem tam chodila na vaničky a v Třemošné, tam je velká herna, ale je to zase trochu z ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.13 17:58

@ixule no my tam přišli na půl desátou a když přišel druhej kurz, seděli jsme chvilku u vchodu, já růžový triko :mrgreen: no hele já nemyslim vyloženě hernu..hobit je děsnej..ale koukala jsem, že v Božkově se cvičí max po 6ti a 45min, což je podle mě mnohem lepší..tady mi to přišlo jako šílenej kolotoč..asi jsem zvyklá z plavání, kde jsme jen 4 a instruktorka nás zná jménem a už ví, co a jak kdo zvládá..taky to nemůže vědět ani náhodou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.3.13 18:46

My chodíme na cvičení do CEDRu na Lochotíně a tam je to taky děsná rychlovka, sotva začneme tak už končíme :mrgreen: Je nás tam asi 10 a je to 30min. Mně vyhovuje hlavně to, že to mám za barákem a nemusím nikam dojíždět, ale jinak si myslím, že jsou určitě kvalitnější kruzy než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.13 19:30

No mě to přišlo strašně neosobní a rychlý…jak někde v číně :mrgreen: :mrgreen: a nevíš o něčem lepším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.13 20:07
@Dydynky píše:
@ixule no my tam přišli na půl desátou a když přišel druhej kurz, seděli jsme chvilku u vchodu, já růžový triko :mrgreen: no hele já nemyslim vyloženě hernu..hobit je děsnej..ale koukala jsem, že v Božkově se cvičí max po 6ti a 45min, což je podle mě mnohem lepší..tady mi to přišlo jako šílenej kolotoč..asi jsem zvyklá z plavání, kde jsme jen 4 a instruktorka nás zná jménem a už ví, co a jak kdo zvládá..taky to nemůže vědět ani náhodou.. :roll:

my taky na půl desátou :mrgreen: hele a nebyla jsi hned vedle instruktorky zprava? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.13 20:08

@Dydynky Jinak já právě předtím chodila do Božkova, jestli tedy myslíš ke Kepkové a bylo nás tam taky dost, navíc na malém prostoru a ještě se dost času prokecalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.13 21:11

@ixule nene já dorazila malinko později, to už jste začali, ty blond krátký vlasy, teda to je prča, to mě vůbec nenapadlo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.13 21:40

Áha, někoho takového jsem tam merčila :mrgreen: myslím, že jsme se několikrát srazily ve dveřích u šaten, to já tam honila malého při oblékání na chodbičce na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.3.13 22:08

Mě přišlo, že ty mima jsou naprosto všude ;) takže jsme seděli naproti sobě? to je mazec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.3.13 22:28

Jo asi jo :mrgreen: Nebyla jsi to ty, kdo mi říkal, že mi malej bleje? :mrgreen: a co konkrétně se ti tam na cvičení nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.3.13 10:03

Jooo tak už vím :mrgreen: :mrgreen: ne nebyla, to byla ta vedle ;) bylo nás tam moc, vůbec jsme nestihli tu překážkovou dráhu a frajerka ani nepozdravila..prostě to berou všechno moc šupem, nic pro mě..mám raději individuální přístup..ale ten asi v Plzni na cvíču nenajdu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová