Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annnet píše: Čau holky, taky zdravímUteklo to a za chvíli budeme slavit rok
to snad ani není možný ![]()
Ahoj holky, já se omlouvám, ale už sem skoro nechodím, udělalai jsme skupinu s holkama z další diskuze na FCB, ale kdybyste jako chtěli, tak vás tam rádi uvidíme, tam kecáme o všem možném, chodíme na kafčo atd ![]()
Ahojky holky, chodíte někam s prcakama? Já byla dnes v Jablíčku..noo a rovnou naposled
není tady nějaký centrum, kde si můžou děti hrát a není to taková ta „masovka“? kde je to čistý? mám pocit, že by bylo fajn rozjet malý podnikání
![]()
Hele to jsme se tam musely vidět ne?
já jsem tam teda byla po druhé a líbí se mi, víc než v předchozím cvičení ![]()
Jako ale jestli myslíš, jako že tam s prckem jen přijdeš a vypustíš do prostoru, viděla jsem to v Hobitu na Borech, když jsem tam chodila na vaničky a v Třemošné, tam je velká herna, ale je to zase trochu z ruky ![]()
@ixule no my tam přišli na půl desátou a když přišel druhej kurz, seděli jsme chvilku u vchodu, já růžový triko
no hele já nemyslim vyloženě hernu..hobit je děsnej..ale koukala jsem, že v Božkově se cvičí max po 6ti a 45min, což je podle mě mnohem lepší..tady mi to přišlo jako šílenej kolotoč..asi jsem zvyklá z plavání, kde jsme jen 4 a instruktorka nás zná jménem a už ví, co a jak kdo zvládá..taky to nemůže vědět ani náhodou.. ![]()
My chodíme na cvičení do CEDRu na Lochotíně a tam je to taky děsná rychlovka, sotva začneme tak už končíme
Je nás tam asi 10 a je to 30min. Mně vyhovuje hlavně to, že to mám za barákem a nemusím nikam dojíždět, ale jinak si myslím, že jsou určitě kvalitnější kruzy než tohle.
No mě to přišlo strašně neosobní a rychlý…jak někde v číně
a nevíš o něčem lepším?
@Dydynky píše:
@ixule no my tam přišli na půl desátou a když přišel druhej kurz, seděli jsme chvilku u vchodu, já růžový trikono hele já nemyslim vyloženě hernu..hobit je děsnej..ale koukala jsem, že v Božkově se cvičí max po 6ti a 45min, což je podle mě mnohem lepší..tady mi to přišlo jako šílenej kolotoč..asi jsem zvyklá z plavání, kde jsme jen 4 a instruktorka nás zná jménem a už ví, co a jak kdo zvládá..taky to nemůže vědět ani náhodou..
my taky na půl desátou
hele a nebyla jsi hned vedle instruktorky zprava? ![]()
@Dydynky Jinak já právě předtím chodila do Božkova, jestli tedy myslíš ke Kepkové a bylo nás tam taky dost, navíc na malém prostoru a ještě se dost času prokecalo ![]()
@ixule nene já dorazila malinko později, to už jste začali, ty blond krátký vlasy, teda to je prča, to mě vůbec nenapadlo! ![]()
Áha, někoho takového jsem tam merčila
myslím, že jsme se několikrát srazily ve dveřích u šaten, to já tam honila malého při oblékání na chodbičce na zemi ![]()
Mě přišlo, že ty mima jsou naprosto všude
takže jsme seděli naproti sobě? to je mazec
![]()
Jo asi jo
Nebyla jsi to ty, kdo mi říkal, že mi malej bleje?
a co konkrétně se ti tam na cvičení nelíbilo?
Jooo tak už vím
ne nebyla, to byla ta vedle
bylo nás tam moc, vůbec jsme nestihli tu překážkovou dráhu a frajerka ani nepozdravila..prostě to berou všechno moc šupem, nic pro mě..mám raději individuální přístup..ale ten asi v Plzni na cvíču nenajdu.. ![]()