Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
22.3.13 10:09

Taky chodime s Annet do Cedru, pani je mila, prijemna, je to takovy trochu rusny, ale to je jasny kdyz je tam 10raubiru, me se tam libi..

Na Bozkov jsme chodili taky a ke konci jsem tam chodila s nechuti, pani by vsem nejradsi doporucila cvicit Vojtovku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 18:21
@Janicka 22 píše:Na Bozkov jsme chodili taky a ke konci jsem tam chodila s nechuti, pani by vsem nejradsi doporucila cvicit Vojtovku :nevim:

s tím souhlasím :( na těhu cvičení bych tam šla klidně znovu, ale na to dětské už ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 18:22
@Dydynky píše:
Jooo tak už vím :mrgreen: :mrgreen: ne nebyla, to byla ta vedle ;) bylo nás tam moc, vůbec jsme nestihli tu překážkovou dráhu a frajerka ani nepozdravila..prostě to berou všechno moc šupem, nic pro mě..mám raději individuální přístup..ale ten asi v Plzni na cvíču nenajdu.. :?
áha :mrgreen: ono míň na cvičení najdeš jenom těžko :nevim: ta dráha je dlouhá, aby se tam všichni vešli, celé se to asi „projít“ nedá :nevim: hele a kam chodíš plavat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
22.3.13 19:36

Jo jo s tím že není kam jít plně souhlasím!!! Jediné kam chodí holky tak do Galerie Dvořák, tam je Picnic kafe a je tam pro ty nejmenší malá herna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 19:43

@Hoope ale lítají tam i větší děti, malého bych tam ještě nechat nemohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
22.3.13 19:46

@ixule jo to jo já ti nevím kam budu chodit s malou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 19:50

@Hoope Dobré to bylo v Jiném světě, ale to je už zavřené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.3.13 19:53

Chodíme do hobitu, ale na slovany do bazénku, tam je to úžasný, jsme ve čtyřech a je to fakt moc fajn ;) vaničky v klasickým hobitu byly úplně zbytečný a paní na ránu.. :zed:

koukala jsem, že se ještě cvičí v Golden Body, ale bohužel v termínu, kdy máme plavání, chodila jsem tam na těhu cvíčo a bylo to super.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.3.13 19:54

A nějaký centrum je u zoo ne? blbý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 20:17

@Dydynky myslíš tam do té budovy vedle velkého bazénu? chodíme tam taky :mrgreen: Jinak já byla na vaničkách spokojená a paní byla v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.3.13 20:19
@Dydynky píše:
A nějaký centrum je u zoo ne? blbý? :nevim:

ani nevím, o tom jsem neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.3.13 20:22

Ja byla na vanickach taky spokojena a na plavani taky, budete pokracovat v kurzu jaro13?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.3.13 21:07

http://www.dumpohadek.eu/ ale asi je to spíš pro starší.. :think:

jj už máme zaplaceno až do června :palec: asi jde o to, na koho člověk narazí, i vaničky dělá víc ženských a ta naše se s náma skoro nebavila a to nebudu mluvit o tom, že ve směrnicích je jasně dáno, že ve vaničkách se musí po každým kojenci vypustit vana…proto to asi taky stojí 300,– na hodinu, ne?

se mnou je to holt těžký, nespokojím se hned tak s něčím.. :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Hoope co takhle si pronajmout nějakej prostor a udělat tam pořádnej dětskej koutek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
22.3.13 21:31
@Hoope píše:
Jo jo s tím že není kam jít plně souhlasím!!! Jediné kam chodí holky tak do Galerie Dvořák, tam je Picnic kafe a je tam pro ty nejmenší malá herna :)

Zrovna Galerie Dvořák mi pro malé děti úplně vhodná nepřijde. Byla jsem tam několikrát a vždycky tam běhalo spoustu větších dětí a akorát by je tam ušlapaly :mrgreen:

@Dydynky Ten dům pohádek je prý super, už se tam chystám dlouho, ale ještě to nějak nevyšlo.

a taky se chystám sem, mám to kousek a zjistila jsem nedavno, že tu něco takovýho je http://www.pizza-doma.cz/…galerie.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.13 11:20

V restauraci U Majáku v Částkovce je taky malý dětský koutek a stoly hned u toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová