Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
23.3.13 11:20
@Janicka 22 píše:
Ja byla na vanickach taky spokojena a na plavani taky, budete pokracovat v kurzu jaro13?

My určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
23.3.13 11:26

Ixul- ja slysela o tom, ze je tam koukat, chteli jsme tam vyrazit, ale kdyz jsem se koukala na fotky restaurace tak jsem to tam nikde nevidela tak jsme nakonec nikam nesli, ale priste az nekam budeme chtit jit, tak urcite vyrazime tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.13 14:40

@Janicka 22 koutek tam je, ale na fotkách opravdu není, to místo, kde teď koutek je, tak je ještě holé, asi ho tam dodělávali až potom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.3.13 22:36

Tý jo no že bych toho Hobita zkusila :D :D…ale musím zhodit roští :D :D…a to tam chodíte na vaničky nebo jako do bazénu? Tam je jako bazém jo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
23.3.13 22:41

@Hoope chodíme na plavčo, jarní kurzy začínají v dubnu, ale co vím, tak v naší věkové kategorii třeba už není místo, u menších možná ano :nevim:

Kdyby Dydy souhlasila, můžeme si dát plavání ve třech na Slovanech a pak kafíčko v restauraci u bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
23.3.13 22:53

My chodíme úterky v 11:30 ;)a naše skupina je taky kompletní..

Hoope je to na Slovanech v takovým malým bazénku po 4, fakt super! :palec: :mrgreen:

Ixul jak myslíš to plavání společný? Jako v normálním bazíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.3.13 23:27

:mrgreen: :mrgreen: já a plavky?? To je vtip ne? :D :D…s cizejma jo ale před váma ani náhodou :D..tak skafandr a potápění to beru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.3.13 10:57
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: já a plavky?? To je vtip ne? :D :D…s cizejma jo ale před váma ani náhodou :D..tak skafandr a potápění to beru :D

tak si je neber :mrgreen: :mrgreen:
jsi trubka :mrgreen: já mam taky o 20 kilo víc než jsem mívala, ale tak jako co, je to kvůli prckům ne? :mrgreen:

@Dydynky jojo, můžeme jít normálně plavat, ale do malého samozřejmě :) tu studenou vodu ve velkém by asi malý nepřežil, i když on možná jo, ale já ne :mrgreen: a ani nevím, jestli se tam s takhle malýma prckama smí, Nikolka by asi neměla určitě, kvůli vodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
24.3.13 22:38

@Hoope praštila ses do hlavičky?? :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

Ixul do normálního malýho bazíku ještě neeeeeeeeee, tam se chodí válet důchodci.. :poblion: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.3.13 07:52

@Dydynky to máš pravdu, je to hnus :nevim: prý v Rokycanech je to ale pohoda, ale smí tam děti až od roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
26.3.13 17:09

Holky on mě někdo konečně vyslyšel!!! :dance: :dance: :dance: a ještě to ám za barákem :jazyk: :potlesk: :potlesk: dneska jsem našla ve schránce leták: www.detskysvet-lvicek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
26.3.13 17:53

@Dydynky jj, to je moc hezké… dokud se člověk nepodívá na ceník :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
26.3.13 18:05

@orion77 já vím, ale raději zaplatím a budu si jistá, že je všechno čistý, že mi moje dítě nevyfackuje nějakej snědší spratek atd atd..samozřejmě to není o častým chození, ale díky bohu, že má člověk možnost výběru.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.4.13 10:45

Ahoj maminky. Mám roční holčičku a hledáme maminky na procházky. Jsme z Košutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
7.5.13 09:05

Ahojky holky, hele, co jsem našla ;) :palec: http://www.nakupvakci.cz/…cek-v-plzni/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová