Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
18.6.12 08:43

A uz aspon trochu spis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.6.12 08:43

Holky já si myslím, že mi Hamiltona taky udělal ve čtvrtek, prej si mě jen tak prošťouchne a já jen vytřeštila oči.. 8o :lol: ale od tý doby nic, žádná zátka, špinění..jen to tvrdnutí.. :nevim: no asi poslechne maminku a narodí se nejdřív v pátek, to už bude rak.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
18.6.12 08:50

No me hamiltona udelali aniz by mi to taky oznamili, ja nemela pripraveny porod. cesty takze jsem si pak hodne zkusila..hned ten den jsem mela silny poslicky,, v noci taky chvilema a pak druhej den pravidelny bolesti hned od rana cca po 7-10minutach, vecer jsme jeli do porodnice to byly bolesti uz po 4 minutach, porodila jsem az dalsi den vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.6.12 08:53

No tak na mě nějak nezapůsobil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.6.12 09:12

Mně taky dělali hamiltona, hned další den ve 4 ráno jsem začla krvácet a dopoledne jsem porodila :) Ale říkala, že mám porodní cesty připravané :nevim:
Dydy tak držím palce, bude to co nevidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.6.12 09:26
@Janicka 22 píše:
A uz aspon trochu spis?

Jojo, už je to trošku lepší, sice od osmi večer uspávám cca do půlnoci, to prostě spát nebude :mrgreen: (měl to tak už v bříšku, vždycky v osm večer vstával :lol: ) ale pak usne a řekne si obvykle tak ve dvě, v pět a v osm, takže to se dá :palec: Dneska to bylo tedy horší, ale to asi kvůli tomu horku, pořád tak pobrekával, od pěti krásně spí, musela jsem po sedmé na podnik na personální, tak tam se na chvíli vzbudil, dělal úžasný ksichty na ženský, pak jen chviličku plakal, v autě usnul a nechal se i přemístit a spí dál, to by jindy byl už vzhůru, asi dospává tu noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.6.12 09:27

@Janicka 22 ty jo, tak to sis to taky teda řádně „užila“, ale máš to za sebou a ty uzlíčciza to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
18.6.12 09:44

Jo ty bolesti ty 2 dny byla hruza, ale kdyz jsem se pak zacla otvirat tak uz to bylo dobry, zacla jsem se otvirat v 6 odpoledne a v 9vecer byl malej venku, takze pak sam porod o sobe byl dobrej, to bych si klidne zopakovala :mrgreen:
ale mas pravdu stoji to za to, ja uz si ani nepamatuju jak to bolelo :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.6.12 09:47

@Janicka 22 člověk to všechno nějak hned zapomene viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.6.12 18:33

Pupíííík :lol: :lol: už se mi zdá dost dole, ne?? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.6.12 22:15

@Dydynky :palec:.. ježiš já chci taky bříško, se mi po něm normálně stýská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.6.12 23:21

@ixule a já už chci mít zase prcka u sebe :D asi vždycky budeme chtít něco, co v tu chvíli mít nemůžeme :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
18.6.12 23:31

@Dydynky krásné bříško! Taky se mi stýská :oops: Držím palce ať už máš broučka u sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
18.6.12 23:35

@orion77 díky moooc, zítra jdu do porodky, kamarádka dneska porodila, tak se jdu podívat na mimi ;) jen abych tam třeba rovnou nezůstala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.6.12 19:38

Ahojik maminky, mam doma skoro dvou mesicni miminko a chtela bych se vas zeptat jak takhle s malim miminkem resit vvedra venku? koupila jsem krem na opalovani pro deti (50) ako prevenci proti spaleni atd. a na slunci ho nevystavuji. Vim že je mu horko v kocarku má na sobe jen bodicko s kratkym rukavkem ale ma chudak mokre zadíčka a vlásky. Jak to řešíte vi? vadí to že je mu takové horko? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová