Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
je tu někdo z kutné hory?
mám 8měsíční holčičku a chtěla bych si najít kamarádku na společné procházky atd…
ozvěte se budu ráda ![]()
Příspěvek upraven 15.10.12 v 09:52
@xk.kx nechtěla by si jít někdy na procházku? mám 3měsíčního chlapečka ondráška
já se jmenuji veronika a je mi 30let ![]()
Určitě bych šla
juuuu, tak to máš malinký miminko
akorád já ještě mimi nemám, ale poctivě se snažíme
jinak já jsem Katka a je už mi za pár bude 26
.Kdepak v kolíně bydlíš?
Tak nevím jestli nepíši už pozdě, možná už jsi kamarádky našla, ale zkusím to. Bydlím na vesnici u KH, mám 11m holčičku a moc ráda bych chtěla mít kámošku na pokec, za manželem jsem se přistěhovala a tady nikoho nemám
Kdyžtak písni na mail a domluvíme se, akorát teda nevím jestli nevadí, že jsem starší matka,39 ![]()
Ahoj dnes jsem zadala podobný příspěvek, povedlo se ti někoho najít…Kutná Hora-kámoška na výlety s dětma po okolí-pěšky
Ahoj holky,
taky máte manžela do večera v práci a kámošky taky???Jste z K.Hory a už vás nebaví chodit po okolí jen sama s dětma??písněte…
Ahojky, sice nemám manžela v práci celý den, ale i tak se celkem občas nudím a někdy bych třeba vyrazila na společnou procházku ![]()
Je tu ještě někdo na seznámení?
jsem asi 15km od kolína i od hory, takže ráda bych někoho poznala a moje malá by ráda kamaráda ![]()
Ahojky je to nejaka maminka z kutne hory? co by rada zasla s detmi na prochajdu nebo na kafco? mam 4m holcicku me je 26a jsme primo z horyv
Ahoj taky hledám někoho na občasné procházky s kočárkem z Kutné Hory. Já 28let a syn 8 měsíců ![]()
@Pajjjina ahojky Misa 27 radi se s malou pridame 6mes. primo Kutna hora