Maminka v Malvíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19976
12.11.11 12:34

Maminka v malvíku

ahoj holky, byli jste letos v Malvíku, když je tam teď ta sleva? Platí to i na internetové ceny? Opakuje se to nebo to je opravdu jen tento týden? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50122
12.11.11 12:36

Tohle si přečti, mají to tam dobře vysvětlené:
 http://www.malvik.cz/…y-s-Maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.11.11 13:16

Mně by zajímali jejich dárkové balíčky pro těhulky, byl jste si pro něj někdo? Copak pěkného jste tam našly? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.11.11 14:13

V tom darkovem balicku byly nejake vzorky plen, vlozky do podprsenky, dudliky, hracky, vzorky kosmetiky,bryndak,kousatka, nejake letacky, apod.., bylo tam toho celkem dost a myslim, ze to je celkem prijemne. Jestli se do Malviku dostanes tak se o darecek rozhodne prihlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
12.11.11 17:18

Já tam tenkrát dostala tu rychlozavinovačku, ted mají ten balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.11.11 21:41

Kamarádka si byla pro balíček nedávno a z toho co si pamatuji… 2 kojenecké lahve (bebejou a tommy tippee), hračka a la lamaz menší, dudlík mam, pak kalhotky přes pleny kiko, nějaká látková plena čtvercovka, vzorečky krémů, vložek do podprsenky, slevové kupony, určitě toho bylo víc, počítala jsem tak za cca 1500,– 8-o sama jsem čučela, loni byla zavinovačka a tu jsem oželela protože když jsem to zjistila, tak sem již měla a do Malvíku už jsme pak nejeli. Nehledě na to, že jet jenom pro zavinovačku by nemělo smysl. Pro tohle bych si klí´do zajela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.11.11 07:11

Ja tam byla asi pred mesicem a byla jsem prekvapena kolik toho tam je. Hracky pro mimisky, lahvicky, dudlik, uterky zadecku, houbicka na miti, casopisy , slevenky a spousta dalsich veci. Cekala jsem maly balicek a bylo toho tam opravadu hodne. Stoji to za to, se tam pro darecek stavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 17:15

JÁ to mám do Prahy kus, ale v sobotu jedu do školy, kde bdu mít tak hodku na courání, tak jse mse chtěla podívat někam na kočárky a podobně, tak bych to vzala při jednom :mrgreen:
POkud teda mají v sobotu otevřeno.. A ještě kdyby mi někdo poradil, na jaké stanici metra mám vystoupit a jak to pak najdu? Prosím pěkně. Nejsem úplně pražská, trefím automaticky jen od nádraží do školy a zpátky, jinak klasiku jako václavák a pdoboně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
14.11.11 17:20

Malvík je až za Zličínem, nějaká vesnička myslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.11.11 17:20

Malvík není v Praze,ale kousek za,Hostivice,směrem na Karlovy Vary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 17:22

Aha, takže metrem se tam nedostanu? To se nedá nic dělat, buď si uděláme s přítelem výlet autem a nebo mám smůlu. ALe zní to tedy, že je to škoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
14.11.11 17:36
tyynka píše:
Aha, takže metrem se tam nedostanu? To se nedá nic dělat, buď si uděláme s přítelem výlet autem a nebo mám smůlu. ALe zní to tedy, že je to škoda :)

Ze Zličína tam jezdí MHD č. 306, o víkendu to ale jede 1× za hodinu, jinak po 15 minutách. Lepší je jet autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák