Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky, byli jste letos v Malvíku, když je tam teď ta sleva? Platí to i na internetové ceny? Opakuje se to nebo to je opravdu jen tento týden? Díky.
Tohle si přečti, mají to tam dobře vysvětlené:
http://www.malvik.cz/…y-s-Maminkou
Mně by zajímali jejich dárkové balíčky pro těhulky, byl jste si pro něj někdo? Copak pěkného jste tam našly? ![]()
V tom darkovem balicku byly nejake vzorky plen, vlozky do podprsenky, dudliky, hracky, vzorky kosmetiky,bryndak,kousatka, nejake letacky, apod.., bylo tam toho celkem dost a myslim, ze to je celkem prijemne. Jestli se do Malviku dostanes tak se o darecek rozhodne prihlas ![]()
Já tam tenkrát dostala tu rychlozavinovačku, ted mají ten balíček.
Kamarádka si byla pro balíček nedávno a z toho co si pamatuji… 2 kojenecké lahve (bebejou a tommy tippee), hračka a la lamaz menší, dudlík mam, pak kalhotky přes pleny kiko, nějaká látková plena čtvercovka, vzorečky krémů, vložek do podprsenky, slevové kupony, určitě toho bylo víc, počítala jsem tak za cca 1500,–
sama jsem čučela, loni byla zavinovačka a tu jsem oželela protože když jsem to zjistila, tak sem již měla a do Malvíku už jsme pak nejeli. Nehledě na to, že jet jenom pro zavinovačku by nemělo smysl. Pro tohle bych si klí´do zajela ![]()
Ja tam byla asi pred mesicem a byla jsem prekvapena kolik toho tam je. Hracky pro mimisky, lahvicky, dudlik, uterky zadecku, houbicka na miti, casopisy , slevenky a spousta dalsich veci. Cekala jsem maly balicek a bylo toho tam opravadu hodne. Stoji to za to, se tam pro darecek stavit.
JÁ to mám do Prahy kus, ale v sobotu jedu do školy, kde bdu mít tak hodku na courání, tak jse mse chtěla podívat někam na kočárky a podobně, tak bych to vzala při jednom ![]()
POkud teda mají v sobotu otevřeno.. A ještě kdyby mi někdo poradil, na jaké stanici metra mám vystoupit a jak to pak najdu? Prosím pěkně. Nejsem úplně pražská, trefím automaticky jen od nádraží do školy a zpátky, jinak klasiku jako václavák a pdoboně ![]()
Malvík není v Praze,ale kousek za,Hostivice,směrem na Karlovy Vary.
Aha, takže metrem se tam nedostanu? To se nedá nic dělat, buď si uděláme s přítelem výlet autem a nebo mám smůlu. ALe zní to tedy, že je to škoda ![]()
tyynka píše:
Aha, takže metrem se tam nedostanu? To se nedá nic dělat, buď si uděláme s přítelem výlet autem a nebo mám smůlu. ALe zní to tedy, že je to škoda
Ze Zličína tam jezdí MHD č. 306, o víkendu to ale jede 1× za hodinu, jinak po 15 minutách. Lepší je jet autem.