Maminka v nemocnici, tipy jak na to

941
6.2.10 16:57

Maminka v nemocnici

Ahojte maminky,

mozno ste to tiez niektora prekonala, teda urcite vas bude viac… v sucasnosti bojujem s problemom sveraca - od porodu, za dva dni idem na operaciu, v nemocnici by som mala byt 10 az 14 dni a dost sa bojim ako to nasi chlapi zvladnu, ako budem bez maleho /budu ale za mnou chodit, snad denne :(/ a hlavne ako vydrzime s kojenim… ak mate niektora skusenost, rada si rady vypocujem. ten nestastny pondelok je tu co nevidiet. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13672
6.2.10 17:04

Já myslím,že by ti ho tam měli vzít k tobě,zvlášť když kojíš!!!Měla jsem jít na operaci ledvin,nakonec kamínek vyšel sám,ale byla jsem ujištěna,že si malou můžu vzít sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 17:06

Idem na chirurgiu, kde maly byt nemoze, zobrali by ho na novorozenecke, ale to nechcem ja, aby tam bol sam. Tak radsej bude s tatikom. :roll: to je bajecne, ze si tam nemusela, mam celkom strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
6.2.10 17:19

ahojky moje kamaradka sla na operaci se zlucnikem a mala s ni mohla byt. Zkus se na to zeptat.Uz nevim,jak to udelali,ale jestli chces,zjistim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 17:36

ak by to bolo mozne, beriem kazdu radu… MOhla si ho ale brat na ruky, ja zo zaciatku urcite moct nebudem, mozno neskor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
6.2.10 17:59

To by ti určitěmuseli pomoct,já jsem si jistá,že ti ho tam vzít musí,byla jsem s nima takhle dohodnutá!Jelikož už jsem před tím na té operaci jednou byla,tak jsem věděla,co mě čeká,naštěstí z toho podruhé šešlo.Od začátku jsem jim dala jasně najevo,že kojim a dítě chci mít u sebe,vzhledem k tomu,že studuji práva,tak vím,že na to mám právo,tak s tím souhlasili!Tak se nedej a trvej na svém!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 18:47

Ahojky, primar mi to i ponukol, ale s tym, ze maly bude na novorozeneckom, alebo na detskom, ja na chirurgii, zevraj na to, aby bol on so mnou na chirurgii nie su vybaveny… Ale hlavne, na to, aby sa rana zahojila budem musiet byt v klude, bez zdvihania cohokolvek, a ked primar pocul ze malicky ma 8kg, tak to zevraj vobec… Takze si myslim, ze jedine dobre riesenie je, aby bol doma risko v klude s tatikom, sice bez maminky, ale snad to zvladnu… zatial je plan, ze budu chodit kazdy den, aby sme udrzali laktaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 18:48

Ju a ta foto malej v ruzovom je rozkosna!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.2.10 18:52

Tak ja mam jinou zkusenost, mne rekli, ze dite do nemocnice nesmi ani na navstevu-nosili mi tam mimco nasi tajne :roll: Ale to az na oddeleni, na JIP nepustili vubec nikoho. Kojeni slo do kopru :-( Nastesti mala se v pohode preorientovala na flasku a nejak to nasilne odlouceni nesla dobre narozdil ode me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 19:02

… no s tym odlucenim, to je dalsia kapitola, uz teraz ked ho vidim a ako sa termin blizi, je mi vzdy do placu… DESNE! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
6.2.10 19:07

přesně tak, měli by ti nechat mimi u sebe…a pokud ne, tak mi věř, že mě se mlíko natolik snížilo (po antibiotikách), že z obou jsem nakojila 5ml!!!!a v pohodě jsem se rozkojila..musíš pravidelně - i v noci odstříkávat, neboj, určo to bude dobrý!!

a ať operace dopadne co nejlépe a seš brzy doma a v naprostém pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44320
6.2.10 19:14

Já zkušenost nemám..Ale kdybych si měla vybrat - nevidím metřík - pokud je to dítě JEN kojené nebo teprve v začátcích přikrmování,asi bych ho chtěla mít v nemocnici na novorozeneckém nebo dětském,jít si ho nakojit,kdykoliv je to potřeba,než doma s tatínkem.

Ono taky záleží,jak daleko bydlíte,jestli je tatínek ochotný vozit dítě do nemocnice na kojení nebo jezdit pro odstříkané mléko a jestli už dítě prožívá separační úzkost - ta ale přichází později - okolo 8 měsíců..Do té doby moje děti vydržely i s cizími..Dala bych přednost výživě MM..

Svoje děti už bych si s sebou samozdřejmě do nemocnice nebrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 19:17

:) zatial je tatinek ochotny. Chapem tvoj nazor, ale ked na novorozenecke nebude moct a ani si ho zobrat, pochybujem, ze tam budem mat vzdy sestricku k ruke, ktora mi ho poda… nechcem aby tam bol nespokojny v nejakej postielke a nikto kto by ho pomazlil, ponosil a tak… ja to bohuzial byt nemozem. Ak sa to ale bude vyvyjat dobre, hned si ho necham priniest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44320
6.2.10 19:23

Moc Ti přeju,aby to proběhlo pokud možno rychle a bez problémů a aby ses brzy mohla zase starat o svého chlapečka :kytka:

To byl jen „názor z vlaku“.Jak bych se doopravdy rozhodla,by záleželo na dalších okolnostech.

A svým způsobem máš pravdu :mrgreen: Na většině dětských odděleních jsou rádi,že zvládají „své děti“,natož ještě někoho navíc.

Vidím fotečku v titulku,není to novorozeně,které by celý den prospalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 19:35

:-) to urcite nie, mam kus chlapa :), je to ale pokladik!! Je dobre, ze to clovek moze takto trosku prebrat, som rada, ze ste tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová