Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, zakládám diskuzi pro maminky které jsou už v, těsně před nebo po termínu a pořád se nic neděje, a nebo děje ale né to co by mělo
pojďme si společně zpříjemnit to zdlouhavé čekání
já jsem dneska 39+6 a mám poslíčky už dlouho každý den a furt se mě miminko drží jako klíšťatko a to jsem měla dost stresující a i rizikové těhotenství
takže už fakt jenom čekám
jak jste na tom vy?
Ahoj ráda se přidam prvni termin mam ted v patek a druhy 6 listopadu… ve stredu jedu na dalsi kontrolu tak jsem zvedava… rodila bych hned ale malymu se v brisku libi:-)
@Lucynka86 no mýmu taky, hlavně že nám už dlouho hrozil předčasný porod i potrat dokonce
ale jde vidět že se mimčo drží
já mám termín už zítra a už jsem z toho celá vydeptaná
dokonce po minulé kontrole jsem špinila a kousky hlenu mi taky vypadly, poslíky jak sem psala každý den, ale pak zase zklamání že eště nic
takže tak mno
a zítra mám i kontrolu a ozvy, jsem zvědavá taky co mi řekne, beztak stejný nález zase…
Ja teda cele tehu bez problemu, ale snazim se byt pprad aktivni dokonce porad jeste chodim do prace… poslicky mam taky kazdy vecer a nic
doktor si ze me dela srandu ze chodim na kontrolu a malyho nechavam doma pry je porad moc vysoko:-) jak se bude prcek jmenovat?
Holky podobné téma už tu je https://www.emimino.cz/…y-sem-70960/
Tak tam můžete navázat…postupně samozřejmě jedny holky odcházejí a další čekatelky přicházejí ![]()
@Lucynka86 no buď Zuzanka, nebo Ondrášek po tátovi, a co tvůj?
tak to máš dobrý, já jsem taky chtěla zůstat aktivní, ale nevyšlo to ![]()
@locika no to jsem si nevšimla že to je aktuální, ale co už
tak už je i toto mno ![]()
@OKkacka ahojky, já měla kontrakce a „skoro porod“ ve 30 týdnu…musela jsem ležet na kapačkách s nohama nahoře abych ještě neporodila, nakonec se vše ustálilo a rodila jsem až dva dny po termínu, malej se taky nechtělo ven. Poslíčky jsem měla někdy od 6 měsíce.
My cekame Zdenecka.. chtela jsem vedet hned na zacatku co to bude:-) do porodu bych asi umrela zvedavosti…kde se chystas rodit? ja v litomysli
@Diana.Kyss jo, taky sem měla brzo poslíčky, a v 18tt jsem ležela taky s tvrdnutím břicha na kapačkách magnézka.. ale taky se to nějak vydrželo
dr mě chválil že jsem to vydržela tak dlouho pač tam je ještě hoodně příběhů na začátku..
Teď mě zas tvrdne a bolí břušek, ale já už jsem si tak nějak zvykla že to nic není ![]()
@OKkacka píše:
@locika no to jsem si nevšimla že to je aktuální, ale co užtak už je i toto mno
Však mně to nevadí, já jen že jsem si všimla tohoto tématu a vím o tom původním, tak jsem to sem napsala
Zatím se rozhodně nepřidám, ještě mám čas ![]()
@Lucynka86 no jo, já to vydržela jenom kvůli tomu že na takových kontrolách se mnou dycky někdo byl, kdybych byla sama tak to nevydržím
já budu rodit v Brně ![]()
@OKkacka píše:
@locika no koukámjenom ať se ještě dopéká
Tak tak, tentokrát bych snad i docela ráda přenášela, ještě zbývá hodně věcí zařídit a s prvorozeným za zadkem je to občas nadlidský výkon ![]()
@locika to jo, taky sem si říkala, ale už mám celkem problém cokoliv dělat, takže myslím že budu více mobilní s mimčem v náručí, než v bříšku ![]()