Maminky 40tt aneb čekatelky

5453
29.10.12 22:23

Maminky 40tt aneb "Čekatelky"

Ahojky, zakládám diskuzi pro maminky které jsou už v, těsně před nebo po termínu a pořád se nic neděje, a nebo děje ale né to co by mělo :-) pojďme si společně zpříjemnit to zdlouhavé čekání :-) já jsem dneska 39+6 a mám poslíčky už dlouho každý den a furt se mě miminko drží jako klíšťatko a to jsem měla dost stresující a i rizikové těhotenství :-) takže už fakt jenom čekám :-) jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2247
29.10.12 22:30

Ahoj ráda se přidam prvni termin mam ted v patek a druhy 6 listopadu… ve stredu jedu na dalsi kontrolu tak jsem zvedava… rodila bych hned ale malymu se v brisku libi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:34

@Lucynka86 no mýmu taky, hlavně že nám už dlouho hrozil předčasný porod i potrat dokonce :-( ale jde vidět že se mimčo drží :-D já mám termín už zítra a už jsem z toho celá vydeptaná :-D dokonce po minulé kontrole jsem špinila a kousky hlenu mi taky vypadly, poslíky jak sem psala každý den, ale pak zase zklamání že eště nic :-( takže tak mno :-P a zítra mám i kontrolu a ozvy, jsem zvědavá taky co mi řekne, beztak stejný nález zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
29.10.12 22:41

Ja teda cele tehu bez problemu, ale snazim se byt pprad aktivni dokonce porad jeste chodim do prace… poslicky mam taky kazdy vecer a nic :-) doktor si ze me dela srandu ze chodim na kontrolu a malyho nechavam doma pry je porad moc vysoko:-) jak se bude prcek jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 22:42

Holky podobné téma už tu je https://www.emimino.cz/…y-sem-70960/ ;) Tak tam můžete navázat…postupně samozřejmě jedny holky odcházejí a další čekatelky přicházejí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:44

@Lucynka86 no buď Zuzanka, nebo Ondrášek po tátovi, a co tvůj? :-) tak to máš dobrý, já jsem taky chtěla zůstat aktivní, ale nevyšlo to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:46

@locika no to jsem si nevšimla že to je aktuální, ale co už :-) tak už je i toto mno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.10.12 22:47

@OKkacka ahojky, já měla kontrakce a „skoro porod“ ve 30 týdnu…musela jsem ležet na kapačkách s nohama nahoře abych ještě neporodila, nakonec se vše ustálilo a rodila jsem až dva dny po termínu, malej se taky nechtělo ven. Poslíčky jsem měla někdy od 6 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
29.10.12 22:47

My cekame Zdenecka.. chtela jsem vedet hned na zacatku co to bude:-) do porodu bych asi umrela zvedavosti…kde se chystas rodit? ja v litomysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:50

@Diana.Kyss jo, taky sem měla brzo poslíčky, a v 18tt jsem ležela taky s tvrdnutím břicha na kapačkách magnézka.. ale taky se to nějak vydrželo :-) dr mě chválil že jsem to vydržela tak dlouho pač tam je ještě hoodně příběhů na začátku..

Teď mě zas tvrdne a bolí břušek, ale já už jsem si tak nějak zvykla že to nic není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 22:51
@OKkacka píše:
@locika no to jsem si nevšimla že to je aktuální, ale co už :-) tak už je i toto mno ;)

Však mně to nevadí, já jen že jsem si všimla tohoto tématu a vím o tom původním, tak jsem to sem napsala :D Zatím se rozhodně nepřidám, ještě mám čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:52

@Lucynka86 no jo, já to vydržela jenom kvůli tomu že na takových kontrolách se mnou dycky někdo byl, kdybych byla sama tak to nevydržím :-) já budu rodit v Brně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:53

@locika no koukám :-) jenom ať se ještě dopéká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 22:55
@OKkacka píše:
@locika no koukám :-) jenom ať se ještě dopéká ;)

Tak tak, tentokrát bych snad i docela ráda přenášela, ještě zbývá hodně věcí zařídit a s prvorozeným za zadkem je to občas nadlidský výkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.10.12 22:59

@locika to jo, taky sem si říkala, ale už mám celkem problém cokoliv dělat, takže myslím že budu více mobilní s mimčem v náručí, než v bříšku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí