Maminky a mladší kluci

Anonymní
21.6.18 20:38

Maminky a mladší kluci

Zdravím, chtěl bych se zeptat, nedávno jsme se bavili s kamarády (věk 17-19 let), že některé zachovalé ženy ve věku přibližně 35-45 let nás přitahují. Často po nás pokukují na bazénech, všichni máme sportovní postavy, byť nevypadáme tolik vyspěle jako třeba fousatí vysokoškoláci :D.. Ale problém je v tom oslovit tu ženu, nějaká jistá zábrana, ztrapnění.. Jak byste vy z pohledu žen reagovali na oslovení/flirt s klukem v takovém věku? Jak vůbec takovou ženu oslovit? Kde vyhledávat? Seznamka nepřipadá v úvahu, není to ten adrenalin jako v realitě..Požádat hned o telefonní číslo mi přijde divné.. děkuji za vaše odpovědi :D promiňte za anonym, možná je to trochu trapné

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
21.6.18 20:44

Myslím, že trapné to není, nebo aspoň vím že většinu kluků přitahují ,,maminky” :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.6.18 20:50
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, nedávno jsme se bavili s kamarády (věk 17-19 let), že některé zachovalé ženy ve věku přibližně 35-45 let nás přitahují. Často po nás pokukují na bazénech, všichni máme sportovní postavy, byť nevypadáme tolik vyspěle jako třeba fousatí vysokoškoláci :D.. Ale problém je v tom oslovit tu ženu, nějaká jistá zábrana, ztrapnění.. Jak byste vy z pohledu žen reagovali na oslovení/flirt s klukem v takovém věku? Jak vůbec takovou ženu oslovit? Kde vyhledávat? Seznamka nepřipadá v úvahu, není to ten adrenalin jako v realitě..Požádat hned o telefonní číslo mi přijde divné.. děkuji za vaše odpovědi :D promiňte za anonym, možná je to trochu trapné

To jen koukaj jestli mezi váma není její syn… Já taky se synem u pískoviště koukám po jinejch dětech a to jsem na ženský a nejsem pedofil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.18 20:52
@Prof. Farnsworth píše:
To jen koukaj jestli mezi váma není její syn… Já taky se synem u pískoviště koukám po jinejch dětech a to jsem na ženský a nejsem pedofil :mrgreen:

Tak to by ma teda nenapadlo ako dôvod „prečo“ :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
21.6.18 20:54

Náhodou to mají jako docela slušnou bojovku, sbalit nějakou fešnou milfku to není jen tak. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 20:55
@Anonymní píše:
Tak já tedy mamina jsem , troufnu si říct atraktivní,dokonce jsem s miminkem sama, takže pokoukání můžu i bez „výčitek“.
Ale tím to asi končí.Pochybuji, že nějaká mamina má zájem jen o " nezávazný sex" s někým , kdo má tedy to vysportované tělo.To by ta dotyčná musela mít podle mě o kolečko méně :mrgreen: Takový mladoch nemá krom toho těla co nabídnout :lol: A jestli nějakou mamču oslovíš a nebudeš dotěrnej a znít jako uchyl 8o , myslím, že pokud natrefíš na dobrou povahu , bude to brát jako kompliment nebo lichotku nebo jakousi tvoji nezralost v dobrém slova smyslu, nikoliv jako urážku.Takže ti asi zbývá taky jen to pokoukáníčko :mavam: :dance:

Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex.. 8o

• Citovat
  • Upravit
12206
21.6.18 20:57

A maminky ve veku 20 let nic? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.6.18 20:59
@Anonymní píše:
Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex.. 8o

Podle mně by jí opravdu šlo jen o nezávazný sex. Hodně manželů je po čase línějších a usínají moc brzy. Najdi si na ně čas dopoledne, a místo, kde se to má konat. U ní doma to nepůjde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
@Anonymní píše:
Tak já tedy mamina jsem , troufnu si říct atraktivní,dokonce jsem s miminkem sama, takže pokoukání můžu i bez „výčitek“.
Ale tím to asi končí.Pochybuji, že nějaká mamina má zájem jen o " nezávazný sex" s někým , kdo má tedy to vysportované tělo.To by ta dotyčná musela mít podle mě o kolečko méně :mrgreen: Takový mladoch nemá krom toho těla co nabídnout :lol: A jestli nějakou mamču oslovíš a nebudeš dotěrnej a znít jako uchyl 8o , myslím, že pokud natrefíš na dobrou povahu , bude to brát jako kompliment nebo lichotku nebo jakousi tvoji nezralost v dobrém slova smyslu, nikoliv jako urážku.Takže ti asi zbývá taky jen to pokoukáníčko :mavam: :dance:

Jo, jo, myslím že maj asi takovou šanci jako sbalit 25 letou top modelku. Úplně vyloučený to není, ale moc pravděpodobný taky ne… Proč by se atraktivní žena v tomhle věku nechala balit od kolouška, když může mít stejně starého muže, který je v tom nejlepším věku, stále ještě relativně mladý, přitom zkušený a ví co přesně žena chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
@Anonymní píše:
Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex.. 8o

Když se k ní budeš chovat normálně, mile, ale nevtíravě pokud ti naznačí nezájem. Hele i to se může stát, že narazíš na takové, kterým to extra zalichotí, nebo si budou chtít zatrtkat s kolouškem. :D Ale musel by ses obrnit trpělivostí a zkoušet a zkoušet. Třeba se jednou nějaká zlákat nechá. :D

• Citovat
  • Upravit
14723
21.6.18 21:01

Ale taky si říkám, že pro holky kolem 30 není kluk pod 20 atraktivní. Jsou tam jisté nároky, a Vy to v tomhle věku obvykle nezvládáte. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.6.18 21:01
@LaPaloma píše:
Podle mně by jí opravdu šlo jen o nezávazný sex. Hodně manželů je po čase línějších a usínají moc brzy. Najdi si na ně čas dopoledne, a místo, kde se to má konat. U ní doma to nepůjde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kluk vě věku 17 - 19 má kde? Počká až budou rodiče v práci a přetáhne ji u sebe v pokojíčku pod plakátem Pamely Anderson? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.6.18 21:03
@Prof. Farnsworth píše:
A kluk vě věku 17 - 19 má kde? Počká až budou rodiče v práci a přetáhne ji u sebe v pokojíčku pod plakátem Pamely Anderson? :mrgreen:

Já nevím, Ty jsi asi kluk, typuji. Poraď jim. Snad si to pamatuješ ze svého mládí, kdes to klátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 21:03
@Anonymní píše:
Já tedy nechapu co zase ty kluky pritahuje na " nás" ..maminkách .. :jazyk:

Je to prostě něco jiného, pokud je atraktivní, tak není co řešit, vzhled, vyspělost, všechno si sedne do sebe :D spíš by mě zajímalo co může přitahovat, jestli vůbec něco přitahuje maminky na ,,mladších klucích” ? :roll:

• Citovat
  • Upravit
14723
21.6.18 21:05
@Anonymní píše:
Je to prostě něco jiného, pokud je atraktivní, tak není co řešit, vzhled, vyspělost, všechno si sedne do sebe :D spíš by mě zajímalo co může přitahovat, jestli vůbec něco přitahuje maminky na ,,mladších klucích” ? :roll:

Hele, já vím, co mně přitahuje na klukovi kolem 35. Je mi samozřejmě víc.
Ale na dítě pod 20 se nedívám, a když, tak si říkám, zda by se líbil mojí dceři na ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí