Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že trapné to není, nebo aspoň vím že většinu kluků přitahují ,,maminky” ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, nedávno jsme se bavili s kamarády (věk 17-19 let), že některé zachovalé ženy ve věku přibližně 35-45 let nás přitahují. Často po nás pokukují na bazénech, všichni máme sportovní postavy, byť nevypadáme tolik vyspěle jako třeba fousatí vysokoškoláci.. Ale problém je v tom oslovit tu ženu, nějaká jistá zábrana, ztrapnění.. Jak byste vy z pohledu žen reagovali na oslovení/flirt s klukem v takovém věku? Jak vůbec takovou ženu oslovit? Kde vyhledávat? Seznamka nepřipadá v úvahu, není to ten adrenalin jako v realitě..Požádat hned o telefonní číslo mi přijde divné.. děkuji za vaše odpovědi
promiňte za anonym, možná je to trochu trapné
To jen koukaj jestli mezi váma není její syn… Já taky se synem u pískoviště koukám po jinejch dětech a to jsem na ženský a nejsem pedofil ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To jen koukaj jestli mezi váma není její syn… Já taky se synem u pískoviště koukám po jinejch dětech a to jsem na ženský a nejsem pedofil
Tak to by ma teda nenapadlo ako dôvod „prečo“ ![]()
Náhodou to mají jako docela slušnou bojovku, sbalit nějakou fešnou milfku to není jen tak. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já tedy mamina jsem , troufnu si říct atraktivní,dokonce jsem s miminkem sama, takže pokoukání můžu i bez „výčitek“.
Ale tím to asi končí.Pochybuji, že nějaká mamina má zájem jen o " nezávazný sex" s někým , kdo má tedy to vysportované tělo.To by ta dotyčná musela mít podle mě o kolečko méněTakový mladoch nemá krom toho těla co nabídnout
A jestli nějakou mamču oslovíš a nebudeš dotěrnej a znít jako uchyl
, myslím, že pokud natrefíš na dobrou povahu , bude to brát jako kompliment nebo lichotku nebo jakousi tvoji nezralost v dobrém slova smyslu, nikoliv jako urážku.Takže ti asi zbývá taky jen to pokoukáníčko
![]()
Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex.. ![]()
@Anonymní píše:
Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex..
Podle mně by jí opravdu šlo jen o nezávazný sex. Hodně manželů je po čase línějších a usínají moc brzy. Najdi si na ně čas dopoledne, a místo, kde se to má konat. U ní doma to nepůjde.
![]()
@Anonymní píše:
Tak já tedy mamina jsem , troufnu si říct atraktivní,dokonce jsem s miminkem sama, takže pokoukání můžu i bez „výčitek“.
Ale tím to asi končí.Pochybuji, že nějaká mamina má zájem jen o " nezávazný sex" s někým , kdo má tedy to vysportované tělo.To by ta dotyčná musela mít podle mě o kolečko méněTakový mladoch nemá krom toho těla co nabídnout
A jestli nějakou mamču oslovíš a nebudeš dotěrnej a znít jako uchyl
, myslím, že pokud natrefíš na dobrou povahu , bude to brát jako kompliment nebo lichotku nebo jakousi tvoji nezralost v dobrém slova smyslu, nikoliv jako urážku.Takže ti asi zbývá taky jen to pokoukáníčko
![]()
Jo, jo, myslím že maj asi takovou šanci jako sbalit 25 letou top modelku. Úplně vyloučený to není, ale moc pravděpodobný taky ne… Proč by se atraktivní žena v tomhle věku nechala balit od kolouška, když může mít stejně starého muže, který je v tom nejlepším věku, stále ještě relativně mladý, přitom zkušený a ví co přesně žena chce?
@Anonymní píše:
Proto se ptám, co na takovou maminu může zapůsobit a jestli by ji vůbec šlo o takový nezávazný sex..
Když se k ní budeš chovat normálně, mile, ale nevtíravě pokud ti naznačí nezájem. Hele i to se může stát, že narazíš na takové, kterým to extra zalichotí, nebo si budou chtít zatrtkat s kolouškem.
Ale musel by ses obrnit trpělivostí a zkoušet a zkoušet. Třeba se jednou nějaká zlákat nechá. ![]()
Ale taky si říkám, že pro holky kolem 30 není kluk pod 20 atraktivní. Jsou tam jisté nároky, a Vy to v tomhle věku obvykle nezvládáte. ![]()
@LaPaloma píše:
Podle mně by jí opravdu šlo jen o nezávazný sex. Hodně manželů je po čase línějších a usínají moc brzy. Najdi si na ně čas dopoledne, a místo, kde se to má konat. U ní doma to nepůjde.![]()
![]()
A kluk vě věku 17 - 19 má kde? Počká až budou rodiče v práci a přetáhne ji u sebe v pokojíčku pod plakátem Pamely Anderson? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A kluk vě věku 17 - 19 má kde? Počká až budou rodiče v práci a přetáhne ji u sebe v pokojíčku pod plakátem Pamely Anderson?
Já nevím, Ty jsi asi kluk, typuji. Poraď jim. Snad si to pamatuješ ze svého mládí, kdes to klátil.
@Anonymní píše:
Já tedy nechapu co zase ty kluky pritahuje na " nás" ..maminkách ..
Je to prostě něco jiného, pokud je atraktivní, tak není co řešit, vzhled, vyspělost, všechno si sedne do sebe
spíš by mě zajímalo co může přitahovat, jestli vůbec něco přitahuje maminky na ,,mladších klucích” ? ![]()
@Anonymní píše:
Je to prostě něco jiného, pokud je atraktivní, tak není co řešit, vzhled, vyspělost, všechno si sedne do sebespíš by mě zajímalo co může přitahovat, jestli vůbec něco přitahuje maminky na ,,mladších klucích” ?
Hele, já vím, co mně přitahuje na klukovi kolem 35. Je mi samozřejmě víc.
Ale na dítě pod 20 se nedívám, a když, tak si říkám, zda by se líbil mojí dceři na ZŠ.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, nedávno jsme se bavili s kamarády (věk 17-19 let), že některé zachovalé ženy ve věku přibližně 35-45 let nás přitahují. Často po nás pokukují na bazénech, všichni máme sportovní postavy, byť nevypadáme tolik vyspěle jako třeba fousatí vysokoškoláci
.. Ale problém je v tom oslovit tu ženu, nějaká jistá zábrana, ztrapnění.. Jak byste vy z pohledu žen reagovali na oslovení/flirt s klukem v takovém věku? Jak vůbec takovou ženu oslovit? Kde vyhledávat? Seznamka nepřipadá v úvahu, není to ten adrenalin jako v realitě..Požádat hned o telefonní číslo mi přijde divné.. děkuji za vaše odpovědi
promiňte za anonym, možná je to trochu trapné