Maminky hudebnice:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
16.4.13 20:27

@Veru.Kb tak vti moc preju, aby jsi se zase ke klaviru mohla vratit.. musi to byt tezke..ale hudba muze zit jenom v srdci a v myslence, neni nutne ji hrat i dokonce slyset.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.4.13 20:28

@denizperi jo to jo :-) seznamuju ho se všema slavnýma Antonínama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
413
16.4.13 20:31

@yum-yum26 to ja jsem po hudebni kariere touzila a porad touzim ikdyz diky memu veku je to uz pase, misto hudby jsem si vybrala vytvarne umeni, to jsem vystudovala a tomu se venuji, ale hudba je pro me silnejsi, nejradeji oboji kombinuju:)Klavir jsem vzdycky milovala a miluju, hraju i na jine nastroje, kytaru, housle, basu, fletnu.. zpivala jsem ve folkove kapele..a ted si hraju tak maximalne doma, chybi mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:35

@Lennia aaa profesionalove:) zavidim:) o jestli bude ss vama porad obklopeny muzikou, tak je velka sance, ze bude taky hudebnik:D ale je fakt, ze v dnesni dobe je lepsi mit z deti spis pravniky, ekonomy a lekare ne hudebniky a vytvarniky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
16.4.13 20:45
@denizperi píše:
@Lennia aaa profesionalove:) zavidim:) o jestli bude ss vama porad obklopeny muzikou, tak je velka sance, ze bude taky hudebnik:D ale je fakt, ze v dnesni dobe je lepsi mit z deti spis pravniky, ekonomy a lekare ne hudebniky a vytvarniky:)

Když vynecháš ty právníky a ekonomy, tak s Tebou budu souhlasit :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
413
16.4.13 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení