Maminky hudebnice:)

413
16.4.13 18:02

Maminky hudebnice:)

Ahoj maminky i nemaminky, vsechny, ktere milujete vaznou hudbu sem:) Beru vsechny, zpevacky, klaviristky apod. ja sama jsem klavirni maniak..;0 i na materske si najdu cas :mavam: a nase dcera ma denne klavirni recitaly u kterych zatim usina:D chtela bych v ni probudit lasku k hudbe:) Co rady hrajete, poslouchate… Ja budu urcite stastna kdyz dcera bude hudbu milovat, nemusi byt profesional o to mi nejde, zalezi v budoucnu na ni.. vzdyt se rika, co cech to muzikant:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
16.4.13 18:07

Já jsem spíš na housle, miluji Edwina Martona :-)

• Citovat
  • Upravit
283
16.4.13 18:07

Ahoj, nase mala zije v muzikalu, jak s oblibou rikam :-D k hodne cinnostem ma svou pisnicku, kterou ji zpivame. Na piano bych ji rada hrala, ale neda se a hraje sama. Dobre to umi s rumba koulema. Chodim s ni od 5 mesicu na yamahu robatka a ted, co se pridaly starsi nove deti v pololeti, je videt, ze se da opravdu laska k hudbe podporovat. Je mezi nimi velky rozdil ve vnimani rytmu, hudby. Bude ji rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.4.13 18:09

Z klasiky preferuje operni sopranove arie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.4.13 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.4.13 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
16.4.13 18:13

@denizperi
Klavír ;), i když na mateřské utrum a svalová paměť je nejspíš v háji :roll: :zed:. A co ráda poslouchám z klasické hudby - Dvořáka, Mozarta.

• Citovat
  • Upravit
413
16.4.13 18:21

No ani jsem necekala, ze hned nekdo zareaguje, jsem nadsena.. Dvorak, Mozart, Rachmaninov.. moje nesplnene sny o plnych koncertnich salech a ja jako virtuos:D Ja jsem muzicirovala i v tehotenstvi ve snaze rozvinout hudebni cit u ditet;) a ted pokracuju..za porod jsem dostala novy klavir, takze si to ted uzivam;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
16.4.13 18:24

@denizperi
Já jsem tedy nikdy po profesionální hudební kariéře netoužila, ale hudbu mám moc ráda, zajímá mě a doufám, že dcera v budoucnosti projeví zájem pro nějaký hudební nástroj. :D

• Citovat
  • Upravit
283
16.4.13 18:29

Miluju Rachmaninoff koncert pro klavir c.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
16.4.13 18:44

Ahoj :mavam: pro mě i manžela je hudba nejen koníčkem, ale i obživou. Jsme bubeníci, já jsem teda teď na rodičáku, ale párkrát do měsíce si jdu zahrát do divadla (operní orchestr) a učím 5 hodin týdně na ZUŠ. Manžel hraje ve filharmonii a učí na konzervatoři. Doma si klasiku moc nepouštíme, to spíš něco údernějšího :mrgreen: Náš Filípek - 9 měsíců bubnuje pořád do všeho a vším:)), ale doufám, že živit se tím nebude chtít:)Hraju mu na klavír, flétnu, kytaru a zpíváme si a samozřejmě bubnujeme 8). Zatím byl jen na jednom koncertě klasické hudby a moc se mu to líbilo :D S kapelou s námi jel jen jednou a taky to zvládl v pohodě, ale pokud to jde, radši ho necháváme doma :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
16.4.13 18:45

@denizperi Ahojky,já jsem hrála od 6ti let na klavír, koncerty, soutěže, moje velká závislost, před pár lety mě skolila nemoc a už jsem min.rok nesáhla na klavír a moc mi to mrzí, nějak nedokážu k tomu najít cestu zpět. Jinak nejradši jsem měla a hrála Rachmaninova a Chopina.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.4.13 19:48

Ahoj :-) Taky miluju vážnou hudbu, zpívám ve sboru a hraju na kytaru, housle a hrála jsemi na klavír. Synáček má tři měsíce jmenuje se Antonín a už od pobytu u mě v břichu měl rád Dvořáka (no jo, taky Antonín :-)) taky mu často pouštím Debussyho, Ravela a Martinů :-)

• Citovat
  • Upravit
413
16.4.13 20:24

@irinna taky taky, nejlepsi:D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.4.13 20:25

@Lizzi no to je krasne, Antonin je pro milovnici hudby ten spravny vyber:) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí