Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky i nemaminky, vsechny, ktere milujete vaznou hudbu sem:) Beru vsechny, zpevacky, klaviristky apod. ja sama jsem klavirni maniak..;0 i na materske si najdu cas
a nase dcera ma denne klavirni recitaly u kterych zatim usina:D chtela bych v ni probudit lasku k hudbe:) Co rady hrajete, poslouchate… Ja budu urcite stastna kdyz dcera bude hudbu milovat, nemusi byt profesional o to mi nejde, zalezi v budoucnu na ni.. vzdyt se rika, co cech to muzikant:)
Ahoj, nase mala zije v muzikalu, jak s oblibou rikam
k hodne cinnostem ma svou pisnicku, kterou ji zpivame. Na piano bych ji rada hrala, ale neda se a hraje sama. Dobre to umi s rumba koulema. Chodim s ni od 5 mesicu na yamahu robatka a ted, co se pridaly starsi nove deti v pololeti, je videt, ze se da opravdu laska k hudbe podporovat. Je mezi nimi velky rozdil ve vnimani rytmu, hudby. Bude ji rok.
@denizperi
Klavír
, i když na mateřské utrum a svalová paměť je nejspíš v háji
. A co ráda poslouchám z klasické hudby - Dvořáka, Mozarta.
No ani jsem necekala, ze hned nekdo zareaguje, jsem nadsena.. Dvorak, Mozart, Rachmaninov.. moje nesplnene sny o plnych koncertnich salech a ja jako virtuos:D Ja jsem muzicirovala i v tehotenstvi ve snaze rozvinout hudebni cit u ditet;) a ted pokracuju..za porod jsem dostala novy klavir, takze si to ted uzivam;D
@denizperi
Já jsem tedy nikdy po profesionální hudební kariéře netoužila, ale hudbu mám moc ráda, zajímá mě a doufám, že dcera v budoucnosti projeví zájem pro nějaký hudební nástroj. ![]()
Ahoj
pro mě i manžela je hudba nejen koníčkem, ale i obživou. Jsme bubeníci, já jsem teda teď na rodičáku, ale párkrát do měsíce si jdu zahrát do divadla (operní orchestr) a učím 5 hodin týdně na ZUŠ. Manžel hraje ve filharmonii a učí na konzervatoři. Doma si klasiku moc nepouštíme, to spíš něco údernějšího
Náš Filípek - 9 měsíců bubnuje pořád do všeho a vším:)), ale doufám, že živit se tím nebude chtít:)Hraju mu na klavír, flétnu, kytaru a zpíváme si a samozřejmě bubnujeme
. Zatím byl jen na jednom koncertě klasické hudby a moc se mu to líbilo
S kapelou s námi jel jen jednou a taky to zvládl v pohodě, ale pokud to jde, radši ho necháváme doma
![]()
@denizperi Ahojky,já jsem hrála od 6ti let na klavír, koncerty, soutěže, moje velká závislost, před pár lety mě skolila nemoc a už jsem min.rok nesáhla na klavír a moc mi to mrzí, nějak nedokážu k tomu najít cestu zpět. Jinak nejradši jsem měla a hrála Rachmaninova a Chopina.
Ahoj
Taky miluju vážnou hudbu, zpívám ve sboru a hraju na kytaru, housle a hrála jsemi na klavír. Synáček má tři měsíce jmenuje se Antonín a už od pobytu u mě v břichu měl rád Dvořáka (no jo, taky Antonín
taky mu často pouštím Debussyho, Ravela a Martinů ![]()
@Lizzi no to je krasne, Antonin je pro milovnici hudby ten spravny vyber:) ![]()