maminky ktere davate mleko hami

556
29.7.09 23:01

maminky ktere davate mleko hami

ted mi prisla na muj email odpoved z lekarnyzdomu na muj dotaz na mleko hami.pry toto mleko nema tak vyladene slozeni jako ostatni mleka jako jsou napr.sunar,nutrilon nebo beba…sice je kvalitni ale proste asi ne tak jako ty dalsi uvedene…tezko rici co tim vyladenym slozenim pani presne myslela…ja mela hami ale presla jsem ode dneska na sunar…ten banankovy male moc jede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
30.7.09 07:18

Male chutna,jjsem s nim spokojena,cena take dobra a take veci jake pises me neberou..
P.S.Se ti divim ze na to mas cas :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
30.7.09 08:30

Tak vzhledem k tomu že malej pil mlíko a k tomu ještě normální stravu ( i když poskrovnu), tak takový věci jsem neřešila. Vystřídala jsem těch mlík víc, třeba i dle toho jaké bylo v akci :D. a skončila jsem u mlík z DM a Rosmanna (babydream a babylove tuším). Ale to bylo malému už přes 2 roky.
Jinak pro mě bylo důležitější aby ho to trochu zasytilo, bo měl problémy s jídlem, a občas se i stalo že kromě 2 flašek mlíka za den nic jiného nesnědl :twisted: (svádí me to napsat nesežral, ale situace se po 3,5 letech pomalinku zlepšuje) :lol:

• Citovat
  • Upravit
556
30.7.09 08:43

taminko co se tyce informaci ohledne meho ditete na to mam cas vzdy.pouze jsem napsala jake odpovedi se mi dostavilo…pokud male chutna at to pije vzdyt je to TVA VEC.informovala jsem se ohledne mlek protoze me to zajimalo ale ja ji osobne radsi dam mleko ktere je slozenim daleko vic vyladenejsi jak napsala pani Hyblova 8) nechces mi dat jeste pres hubu za to ze se ptam?? :lol: tvuj prispevek tak vyznel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.7.09 08:48

Dávám Hami, Sunar a Babylove jak už jsem dneska do nějaké diskuze psala. Jen mimochodem banánový sunar je od šesti měsíců jestli teda není nějaká změna (mlíka pro miminka už nesleduju) a ty máš Erdito holčičku o dost mladší ne? Pokud se pletu omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.7.09 08:51

ajjaa nemusis me na to upozornovat ja to vim :wink: male jsou tri mesice..ale uz jsem se o tom v jedne diskuzi s maminkama bavila…davam ji proste sunar jakoby2(davala jsem i hipp2 a hami2)lekarka se jednou zminila ze ty jednicky jsou stejne jen vody a davaji se hlavne detem v inkubatorech a nedonosenym a ze dvojkou vubec nic nepokazim.daleko vic zasyti.delala jsem to tak i u starsi dcery..rozhodne lepsi nez kravske mleko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.7.09 09:02

Tvoje dítě. Tvoje věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.7.09 09:09

ajjaa dekuji.konecne normalni mamca ktera nema potrebu se hadat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.7.09 09:13

Já jsem dva roky kojila a do tří let nechtěla dávat kravské mléko. Jediné UM, které byla Anežka ochotná vypít (a to sotva decku denně), bylo právě Hami. Nic jsem nezkoumala, tohle bylo pro mě rozhodující. Naštěstí jedla hodně sýry a jogurty Activia, tak snad nestrádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.7.09 09:20

hkac tak jasne uricte nestradala a kdyz ji to vyhovovalo nebylo co resit..ja mam trimesicni holcicku a proto se jeste na takove veci divam..kdyby ji byly dva roky uricte bych UM neresila a davala bych ji treba i hami nebo cokoli co by ji hlavne nejvoc chutnalo…ono to je rozdil u uplne malych miminek a u vetsich deti se divat na tyto veci…mala je v podstate od zacatku na UM a proto me tyto veci zajimaly docela dost protoze je to mleko zaklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.7.09 09:27

Erdi - ted to prosim opravdu neber jako rejpani nebo pokyn k hadce - opravdu to nemyslim zle a proti tobe - jen jak jsem psala o par prispevku niz, mam za sebou praxi v koejneckym ustavu, az tak moc se tam neresila priprava UM dle navodu, ale dost prisne se hlidalo, aby kazdy mimi dostalo prave presne to svoje mlicko - jak znacku, tak stupen - jedna moje kolegyne jednou misto Nutrilonu AR 1 nasypala dvojku a normalka ji za to vyhodili s tim, ze dvoumesicni dite dvojkou mlikem muze s trochou smuly i zabit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.7.09 09:31

fireangel v pohode…zabit?tomu sice neverim je to zda se mi mirne prikreslene a zvelicene(nerikam ze z tve strany)mohla ses tak o tom doslechnout..me to bylo opravdu receno jinak a pochybuji ze by dokotrka chtela me mimco zabit :roll: :) navic tri mesice nejsou dva ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.7.09 09:35
erdita píše:
hkac tak jasne uricte nestradala a kdyz ji to vyhovovalo nebylo co resit..ja mam trimesicni holcicku a proto se jeste na takove veci divam..kdyby ji byly dva roky uricte bych UM neresila a davala bych ji treba i hami nebo cokoli co by ji hlavne nejvoc chutnalo…ono to je rozdil u uplne malych miminek a u vetsich deti se divat na tyto veci…mala je v podstate od zacatku na UM a proto me tyto veci zajimaly docela dost protoze je to mleko zaklad :)

Já bych teda rozhodně u tam malého dítěte sama od sebe neměnila UM. Minimálně bych se pediatričky zeptala. Tím spíš, že máš tak malé dítě.. A banánové už tak brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.7.09 09:41

hkac to uz nechej na me…mam kamaradku ktera ani nevedela ze se UM nemaji stridat a s klidnou dusi si male davala po dobu dvou mesicu jednou sunar,pak nutrilon atd…a co myslis?zije?zije!a jak se ma dobre a je zdrave…a myslim ze tech hafo znacek mlek jsou od toho aby se zkousely.ne jen tak aby byly ladem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.7.09 09:52
erdita píše:
fireangel v pohode…zabit?tomu sice neverim je to zda se mi mirne prikreslene a zvelicene(nerikam ze z tve strany)mohla ses tak o tom doslechnout..me to bylo opravdu receno jinak a pochybuji ze by dokotrka chtela me mimco zabit :roll: :) navic tri mesice nejsou dva ze jo…

Vsak rikam - s trochou smuly..jasne, ze mu to s nejvetsi pravdepodobnosti nic neudela, zas na druhou stranu, my jsme tam pripravovali mlicka i normalne pro nekojena miminka do nemocnice, ktera tam lezela treba s maminkama a tak, a nemohli si dovolit riskovat, ze by diteti bylo treba spatne, ze. Ja nejsem fanatik, co se vyzivy tyce, kasi z flasky jsem sem tam maly dala uz tyden pred ukoncenym ctvrtym, s prikrmama zacinam taky v necelych sesti, jeden druh zeleniny davam dva tri dny a ne ctyri apod - taky uz dostala neprevarenou vodu a vse prezila, az bude misto kojeni na um tak taky spotrebuju treba jeden sunar, pak zkusim hami - co zrovna koupim , ale to bude treba mit mlicko uz jen jednou dvakrat denne v me nepritomnosti, castecne kojit chci dlouho. Vis jak - vetsina deti prezije bez uhony spoustu veci, ale ze by se to delat nemelo, to je znama vec - a dvojku bych si troufla dat diteti az s prikrmama, tedy aspon od ctvrteho mesice, u takovych prcku je mesic jak pet let dospeleho. Kdyby to bylo tak jedno - nepsali by to tam, ze..nicmene treba na mlicka od narozeni, tedy jednicky, se vubec nesmi delat reklama, kvuli podpore kojeni, reklama muze byt az na mlika od pul roka, tedy dvojky - takze je dost dobre mozne, ze dvojka mladsimu diteti nic neudela, jen se na to proste nesmi verejne upozornovat. Takze asi tak, brala bych to s rezervou. Vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová