Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Divine no ani ne nerada se nudim..tak určo můžem někdy zajít zadrandit=)
@baruse.t tak to je kousek já bydlim zase v rochlicích škoda páč spíš trčim na fcb než tady.. ![]()
@ladik0 píše:
@Divine no ani ne nerada se nudim..tak určo můžem někdy zajít zadrandit=)
hehe, ja to nemyslela doslova. Ja mam dve deti, nekdy bych za chvili nudy a ticha vrazdila ![]()
Ahoj holky.
já mám doma 3,5 mesicniho klučíka
je to náš miláček. Rodila jsem take v lbc, protoze z jbc nas pro nedostatek místa poslali do liberce :- jinak bydlime ve Vratislavicích
nežádala jste už některá v lbc o rodičovský příspěvek? Co vše po vás chtěli? Děkuji ![]()
@LOKIN_H ahoj, k rodicaku ti staci jen rodny list ditete a vypsany formular. Teda aspon myslim, pripada mi to davno, co jsem tam byla ![]()
@LOKIN_H Ahojík odkud z vratilsavic jsi? já tu taky bydlím a mám půl ročního synka..tak kdyby si někdy chtěla můžem vyrazit s kočárkama ![]()
@Hobdenc Ahoooj
bydlime v Prosečské ul.asi 7min od dětského hřiště u cukrárny. A ty? S kočárkama by jsme mohly ![]()
@LOKIN_H tak to nevím kde je ale cukroška a hřiště jo… já bydlím jak je ten kulturní dům 101010 tak hned nad ním první panelák..takže docela kousíček…
Ahoj já jsem z Kunratic a do Vratislavic jezdím s kočárem na procházku ke hřbitovu nenašla by se tu mamina co by se přidala? Mě je 25 a synkovi 3 měsíce patří k nám ještě malý pejsek.
@Ademe2 pomalu ze mě zase začíná být řidič a v jablonci mám mamku a babičku tak tam sem tam zajedu