Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám doma holčičku 11 měsíců a už se doma docela nudím i přes to, že mě malá neustále zaměstnává.. Hledám někoho, kdo by zašel třeba na kafe i s dětma.. Nejsem přímo z bolky, ale ráda přijedu ![]()
Mam dve deti holky jedna uz velka 7 let druha 4 mesice a ty?
Malá bude mít za 14 dní rok
a jako první dítě je rozmazlená
jinak k tomu kafi nebo tak, byla jsem na miraku s malou a katastrofa.. Nevím jak to tam znáš ty?
Ja jak holka byla mala tak chodila bondy nebo hypernova.. Zase ted jak je hezky venku lepsi sednut si nekde na hristi na certvym vzduchu ![]()
@Anonim1988 a kam takhle zajít? Já právě nejsem přímo z bolky.. Takže předpokládám, že ty jo ![]()
Ja mam hned u panelaku hezky park a dva hriste vetsinou tam chodime ![]()
Já právě nejsem z bolky přímo, bydlím 13km od bolky, jestli ti řeknou něco Katusice.
Jojo jezdím.. Je teda fakt, že většinou jen nákupy, ale právě doma už se nudím.. Ne že bych neměla co dělat, to mám, ale nemamsi tady s kým pokecat atd..
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Najde se nějaká maminka z Ml. Boleslavi a okolí, která nemá kamarádku s dětmi a ráda by s někým trávila čas? ![]()