Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny maminky:) Jsem z Výškovic a mám už za pár dní ročního syna:) Je mi skoro 21 let a hledáme někoho na procházky a na hraní:) Jsme zrovna čerstvě přestěhovaní a nikoho tu neznáme…tak kdyby měl někdo zájem třeba si jen popovídat pište budu ráda:) ![]()
https://www.facebook.com/…nkyzOstravy/
Tady to bude urcite rychlejsi… ![]()
Ahoj ja jsem taky z vyskovic a mam Terezku 7mesicu. Sice kamaradky na prochazky a hrani mam ale myskim ze jich neni nikdy dost ![]()
Ahoj:) A kde presne ve Vyškovicích bydlíš
My bydlíme na Srbské ![]()
My na vyskovicke kousicek od zastavky nove vyskovice. A kde to je presneji ta srbska?
To je naproti Odry…my myslím taky bydlíme kousek od té zastávky Nové Výškovice akorát že to jsou jen Výškovice
není to jedna a ta samá zastávka?:D
Aha tak to je kousicek. Ne neni u nas je to zastavka nove vyskovice a pak je konecna a ta se jmenuje jenom Vyskovice
.klidne se nekdy muzem domluvit na ven. A kolik ma ten tvuj prcek?
jj máš pravdu a já bydlím u těch Nových Výškovic:D bydlíme tu jen asi 3 měsíce tak jsem ještě zmatená
8. března bude mít rok
Je to celkem číslo…co jsme se přestěhovali je furt sám božátko:( Mohli bychom se domluvit a někam zajít s kočárkem ![]()
No zitra nemuzu. Ve stredu jedu do shopinu a pak tam zustavam u mamky ale kdyby ses chtela pridat muzes. Jinak ctvrtek a patek muzu. Tak to bude za chvili velka oslava teda. Mala bude mit rok az v cervenci ale uz se moc tesim az budem slavit.
Mě by vyhovoval taky ten pátek tak si můžeme ještě napsat a domluvit se
Já se na to slavení taky moc těším
už to mám všechno naplánované dlouho
A jak se jmenuješ a kolik Ti je jesti se můžu zeptat
?
Jo jasne je mi 24 a jmenuju se Adela. Predpokladam ze ty se jmenujes Lucka podle prezdivky ze? A ty jsi z ostrava a nebo ses nastehovala od jinud?
Bydlela jsem v centru Ostravy, ale v 1+1 tak jsme se přestěhovali do většího
a jsem spokojená bydlíme hned u lesa takže paráda
nevíš, kde je tady nějaké pěkné dětské hřiště?? ![]()
No to prave nevim a myslim ze tady toho moc neni. Jedine co me napada tak je piskoviste s prulizkama u kulturaku jak je namesti SNP a pak jeste za kinem Luna. Jinak fakt nevim. Je to celkem na nic s hristem tady a celkove v ove.