Maminky Ostrava-Jih

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
25.2.13 12:50

Maminky Ostrava-Jih

Ahoj všechny maminky:) Jsem z Výškovic a mám už za pár dní ročního syna:) Je mi skoro 21 let a hledáme někoho na procházky a na hraní:) Jsme zrovna čerstvě přestěhovaní a nikoho tu neznáme…tak kdyby měl někdo zájem třeba si jen popovídat pište budu ráda:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
25.2.13 12:55

https://www.facebook.com/…nkyzOstravy/

Tady to bude urcite rychlejsi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 12:57

Jeee:) Toho jsem si nikdy nevšimla děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 13:35

Ahoj ja jsem taky z vyskovic a mam Terezku 7mesicu. Sice kamaradky na prochazky a hrani mam ale myskim ze jich neni nikdy dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 14:01

Ahoj:) A kde presne ve Vyškovicích bydlíš :) My bydlíme na Srbské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 14:24

My na vyskovicke kousicek od zastavky nove vyskovice. A kde to je presneji ta srbska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 14:29

To je naproti Odry…my myslím taky bydlíme kousek od té zastávky Nové Výškovice akorát že to jsou jen Výškovice :D není to jedna a ta samá zastávka?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 14:39

Aha tak to je kousicek. Ne neni u nas je to zastavka nove vyskovice a pak je konecna a ta se jmenuje jenom Vyskovice :lol:.klidne se nekdy muzem domluvit na ven. A kolik ma ten tvuj prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 14:42

:D jj máš pravdu a já bydlím u těch Nových Výškovic:D bydlíme tu jen asi 3 měsíce tak jsem ještě zmatená :D 8. března bude mít rok :) Je to celkem číslo…co jsme se přestěhovali je furt sám božátko:( Mohli bychom se domluvit a někam zajít s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 14:46

No zitra nemuzu. Ve stredu jedu do shopinu a pak tam zustavam u mamky ale kdyby ses chtela pridat muzes. Jinak ctvrtek a patek muzu. Tak to bude za chvili velka oslava teda. Mala bude mit rok az v cervenci ale uz se moc tesim az budem slavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 14:49

Mě by vyhovoval taky ten pátek tak si můžeme ještě napsat a domluvit se :) Já se na to slavení taky moc těším :) už to mám všechno naplánované dlouho :) A jak se jmenuješ a kolik Ti je jesti se můžu zeptat :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 14:55

Jo jasne je mi 24 a jmenuju se Adela. Predpokladam ze ty se jmenujes Lucka podle prezdivky ze? A ty jsi z ostrava a nebo ses nastehovala od jinud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 14:57

Bydlela jsem v centru Ostravy, ale v 1+1 tak jsme se přestěhovali do většího :) a jsem spokojená bydlíme hned u lesa takže paráda :) nevíš, kde je tady nějaké pěkné dětské hřiště?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 15:03

No to prave nevim a myslim ze tady toho moc neni. Jedine co me napada tak je piskoviste s prulizkama u kulturaku jak je namesti SNP a pak jeste za kinem Luna. Jinak fakt nevim. Je to celkem na nic s hristem tady a celkove v ove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 15:04

Jinak uz asi vim kde bydlis koukala jsem na mapy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová