Maminky z Petřkovic

Terka_83
25.2.13 10:18

Maminky z Petřkovic

Ahoj, našla by se tady nějaká maminka na procházky a klábosení? Jsem z Ostravy-Petřkovic, mám 9. měsíční holčičku, je mi 29 let. Nikoho tu neznám, protože jsme přistěhováni, tak bych i ráda poznala někoho místního. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.2.14 13:02

Ahojky, platí to ještě? :lol: Jsem taky z petřkovic, mám 19m holčičku…Já tu sice znám pár lidí, ale za to nemám pořádně nikoho se stejně starýma dětma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ret
1
18.2.14 19:49

Ahoj, jj můžeme se domluvit! mám jiný nick, protože jsem se odhlásila a už mi to tu nešlo, můžeš mi napsat na email ***,… tak to koukám, že máme stejně staré děti, tak to by bylo fajn :palec: určitě napiš, domluvíme se… ale na procházky moc nejsme, malá kočárek celkem bojkotuje :mrgreen:

Příspěvek upraven administrátorem 18.2.2014 22:39 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 07:36

Ahoj, to je super, tak dáme kafe :) pošlu ti tady soukromou zprávu, protože se mi tvůj email nezobrazil, píše mi to tady, že to bylo upraveno administrátorem, nevím proč… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.9.14 23:24

Jů, že jsem si to nepřečetla dříve :-( taky jsme do Petřek přistěhovaní. malý měl v srpnu 3, takže už mi leháro skončilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.10.14 20:35

Petřkovice

Ahoj, mám dva kluky - 3,5 a necelé 2 roky. Do Petřkovic jsme se přistěhovali a hledám někoho na společné procházky s dětma a dětská hřiště (pokud počasí ještě dovolí), ale taky na pokec, prostě na společně strávený čas. Nikoho tu zatím neznám, tak budu ráda, pokud máte někdo chuť se sejít:) Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.10.14 10:18

Jů a chodí Váš malý do školky? to by byl ve třídě s naším Ráďou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.10.14 13:09

Ahoj, Toník chodí do Ludgeřovic, v Petřkovicích bylo plno. Až budete někam vyrážet, ozvěte se, rádi se přidáme. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.18 17:15

Zdravím, chtěla bych oživit téma… hledám nějakou mamču na pokec, kafčo, vycházky s kočárkem, atd. Jsem z Petřkovic, 34 let, syn má rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
4.1.18 21:15

Ahojky, jsem z Ludger a procházka či kafe s někým novým a milým by bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
4.1.18 23:10

A jinak mi teda bude letos 30 a kluk má 18m :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.18 23:11

@jaaaninda Ahoj, tak to jsem ráda, že diskuse byla obnovena :D Jak staré máš dite/děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.18 23:16

No tak to je ideální věk na obou stranách. A v Ludg. kde tam? Vím kde je cukrárna a hřiště, dal už to neznám… já zatím poznávám místní důležité body ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
5.1.18 09:11

Cukrárny tu jsou 2, ale předpokládám, že myslíš tu blíž Petřkovicím (další je až skoro u Markvartovic) a tu mám cca 200m :) a ty v Petřkovicích bydlíš kde? Jste se přestěhovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.1.18 10:17

Já myslela tu vanilku cukrárnu, ta v Petřkovicích je děsná :-D Já bydlím kousek od náměstí, místní tomu říkají Mexico. Jo přistěhovali jsme se s manželem před 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová