Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, platí to ještě?
Jsem taky z petřkovic, mám 19m holčičku…Já tu sice znám pár lidí, ale za to nemám pořádně nikoho se stejně starýma dětma…
Ahoj, jj můžeme se domluvit! mám jiný nick, protože jsem se odhlásila a už mi to tu nešlo, můžeš mi napsat na email ***,… tak to koukám, že máme stejně staré děti, tak to by bylo fajn
určitě napiš, domluvíme se… ale na procházky moc nejsme, malá kočárek celkem bojkotuje ![]()
Příspěvek upraven administrátorem 18.2.2014 22:39 - kontaktní údaje
Ahoj, to je super, tak dáme kafe
pošlu ti tady soukromou zprávu, protože se mi tvůj email nezobrazil, píše mi to tady, že to bylo upraveno administrátorem, nevím proč…
![]()
Jů, že jsem si to nepřečetla dříve
taky jsme do Petřek přistěhovaní. malý měl v srpnu 3, takže už mi leháro skončilo..
Ahoj, mám dva kluky - 3,5 a necelé 2 roky. Do Petřkovic jsme se přistěhovali a hledám někoho na společné procházky s dětma a dětská hřiště (pokud počasí ještě dovolí), ale taky na pokec, prostě na společně strávený čas. Nikoho tu zatím neznám, tak budu ráda, pokud máte někdo chuť se sejít:) Lenka
Jů a chodí Váš malý do školky? to by byl ve třídě s naším Ráďou ![]()
Ahoj, Toník chodí do Ludgeřovic, v Petřkovicích bylo plno. Až budete někam vyrážet, ozvěte se, rádi se přidáme. L.
Zdravím, chtěla bych oživit téma… hledám nějakou mamču na pokec, kafčo, vycházky s kočárkem, atd. Jsem z Petřkovic, 34 let, syn má rok.
Ahojky, jsem z Ludger a procházka či kafe s někým novým a milým by bylo fajn ![]()
@jaaaninda Ahoj, tak to jsem ráda, že diskuse byla obnovena
Jak staré máš dite/děti?
No tak to je ideální věk na obou stranách. A v Ludg. kde tam? Vím kde je cukrárna a hřiště, dal už to neznám… já zatím poznávám místní důležité body ![]()
Cukrárny tu jsou 2, ale předpokládám, že myslíš tu blíž Petřkovicím (další je až skoro u Markvartovic) a tu mám cca 200m
a ty v Petřkovicích bydlíš kde? Jste se přestěhovali?
Já myslela tu vanilku cukrárnu, ta v Petřkovicích je děsná
Já bydlím kousek od náměstí, místní tomu říkají Mexico. Jo přistěhovali jsme se s manželem před 2 roky.
Ahoj, našla by se tady nějaká maminka na procházky a klábosení? Jsem z Ostravy-Petřkovic, mám 9. měsíční holčičku, je mi 29 let. Nikoho tu neznám, protože jsme přistěhováni, tak bych i ráda poznala někoho místního.