Maminky Ostrava-Jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
25.2.13 15:07

Aha to je škoda :( V centru jsem bydlela hned naproti Komenského park a tam bylo krásné velké hřiště…tak snad se tu něco najde :) A už máte zoubku? :) My už máme 6 ale trvalo nám to skoro do 9. měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 15:13

Jo male prvni vylezl jak mela 5mesicu a ted uz mame 4. A je silene aktivni uz se umi postavit na ctyri a houpe se a skace dopredu pro hracky nebo kdyz se nekam chce dostat. A kdyz ji oblikam nebo prebaluju tak je to fakt o nervy porad se mi otaci a hemzi no silene. Ted ji davam 14dni zeleninu na obed a zatim se na to moc netvari tak uvidime casem. a co maly uz chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 15:28

Už se snaží:) už delší dobu chodí okolo věcí i už vydrží chvíli stát sám:) Je to šikulka a snaží se :) Po čtyřech lezl už od 6tého měsíce skoro po celém bytě :D Je to ale hrozný divočák:D na chvíli se nezastaví a oblikání to je u nás horor :D Jinak malý je žroutík to on mi pojí i zeleninku :) akorát pečivo mu moc nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 15:37

A kojis jeste? Ja prave jo a asi to mlicko je proste nejlepsi no:-) mala se mi ted vzbudila tak nebudu odepisovat hned. chodila jsu nebo chodite na plavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.2.13 16:05

Ahoj já bydlím u Bělského lesa a mám 7 mesíční holčičku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 16:07

Ahoj my se zname z budouci maminky ostrava ze? A kde presne u belskeho lesa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.2.13 16:20

@A.slunicko : jj zname :) jak je bedricha vaclavka jestli znas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 16:26

Tak to neznam:-D to je nekde jak je dakota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.2.13 17:37

Ahojte :mavam: Maly řádil tak jsem nemohla napsat hrozně žárlí na notebook:D je to malý soukromník chtěl by mě jen pro sebe i na přítele kolikrát žárlí:D Já nekojím:( Po porodu jsem měla komplikace s nástřihem nemohla jsem se skoro dva týdny pořádně sama hýbat takže malý neměl jak sát…tak jsem nasadila sunar no a pak jsem se vrátila ke kojení, ale malý tahal i hodinu a za 10 minut měl hlad vůbec mu to nestačilo tak jsem musela zůstat už na sunaru :( což jsem vůbec neměla v plánu a do ted mě to mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.2.13 17:56

Aha tak to jo ale hlavne ze maly roste. Ja jsem sice s malou taky vetsinou sama doma ale nastesti neni takovy zavislak. A kde si rodila? Ja jsem byla ve vitkovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.2.13 08:49

Ahoj…no já celou dobu chodila na kontroly do Vítkovic a pak jsem se rozhodla pro Fifejdy což byl velký omyl…ty pokoje katastrofa sprcha hrůza a děs aspoň že jsem byla sama na pokoji…ale s porodem jsem taky nebyla moc spokojená, byla tam sestra, které asi přišlo náramně vtipné, že já prožívám nehorázné bolesti(pro dobro malého jsem si nedala epidurál)takže Fifejdy už nikdy…já se byla i podívat do Vítkovic a to se nedá porovnat ty pokoje byly krásné nové a tam no to by si musela vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.2.13 09:18

No ja jsem byla ve vitkovicich spokojena bylo to tam fajn. Ja jsem fifejdy zavrhla hned a do poruby bych sla jenom kdyby byly nejake komplikace jinak taky. A vlastne ty vitkovice jsem mela nejbliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.2.13 09:49

No já měla nejblíž Fifejdy ale jak říkám už nikdy :( totální nespokojenost…nejlepší bylo jak ke mě několik hodin po porodu přišla sestra dala mi malého a kojte…já jsem byla ještě úplně mimo malý se nechtěl vůbec přichytit a já si popravdě nevěděla moc rady a pak na druhý den až přišla sestra která mi všechno vysvětlila a pomohla…no prostě hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.2.13 10:47

Abych pravdu rekla tak me sestra malou donesla a ptala se jestlu vim jak na to tak jsem rekla ze jenom teoreticky no a malou mi jenom polozila do postele a pomohla prisat a pak rekla at za 15minut vymenim prso no a to jsem si uz musela poradit sama ale mala byla sikovna a umela se hezky prisat tak ze to byla hracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.2.13 11:02

Jo jak je Dakota :) jinac ja taky rodila ve Vítkovicích, přístup suprovní, prostředí taky pěkné, akorát jídlo mi nechutnalo, podruhé dybych rodila urcite tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie