Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha to je škoda
V centru jsem bydlela hned naproti Komenského park a tam bylo krásné velké hřiště…tak snad se tu něco najde
A už máte zoubku?
My už máme 6 ale trvalo nám to skoro do 9. měsíce ![]()
Jo male prvni vylezl jak mela 5mesicu a ted uz mame 4. A je silene aktivni uz se umi postavit na ctyri a houpe se a skace dopredu pro hracky nebo kdyz se nekam chce dostat. A kdyz ji oblikam nebo prebaluju tak je to fakt o nervy porad se mi otaci a hemzi no silene. Ted ji davam 14dni zeleninu na obed a zatim se na to moc netvari tak uvidime casem. a co maly uz chodi?
Už se snaží:) už delší dobu chodí okolo věcí i už vydrží chvíli stát sám:) Je to šikulka a snaží se
Po čtyřech lezl už od 6tého měsíce skoro po celém bytě
Je to ale hrozný divočák:D na chvíli se nezastaví a oblikání to je u nás horor
Jinak malý je žroutík to on mi pojí i zeleninku
akorát pečivo mu moc nejede
A kojis jeste? Ja prave jo a asi to mlicko je proste nejlepsi no:-) mala se mi ted vzbudila tak nebudu odepisovat hned. chodila jsu nebo chodite na plavani?
Ahoj my se zname z budouci maminky ostrava ze? A kde presne u belskeho lesa?
Ahojte
Maly řádil tak jsem nemohla napsat hrozně žárlí na notebook:D je to malý soukromník chtěl by mě jen pro sebe i na přítele kolikrát žárlí:D Já nekojím:( Po porodu jsem měla komplikace s nástřihem nemohla jsem se skoro dva týdny pořádně sama hýbat takže malý neměl jak sát…tak jsem nasadila sunar no a pak jsem se vrátila ke kojení, ale malý tahal i hodinu a za 10 minut měl hlad vůbec mu to nestačilo tak jsem musela zůstat už na sunaru
což jsem vůbec neměla v plánu a do ted mě to mrzí ![]()
Aha tak to jo ale hlavne ze maly roste. Ja jsem sice s malou taky vetsinou sama doma ale nastesti neni takovy zavislak. A kde si rodila? Ja jsem byla ve vitkovicich.
Ahoj…no já celou dobu chodila na kontroly do Vítkovic a pak jsem se rozhodla pro Fifejdy což byl velký omyl…ty pokoje katastrofa sprcha hrůza a děs aspoň že jsem byla sama na pokoji…ale s porodem jsem taky nebyla moc spokojená, byla tam sestra, které asi přišlo náramně vtipné, že já prožívám nehorázné bolesti(pro dobro malého jsem si nedala epidurál)takže Fifejdy už nikdy…já se byla i podívat do Vítkovic a to se nedá porovnat ty pokoje byly krásné nové a tam no to by si musela vidět
No ja jsem byla ve vitkovicich spokojena bylo to tam fajn. Ja jsem fifejdy zavrhla hned a do poruby bych sla jenom kdyby byly nejake komplikace jinak taky. A vlastne ty vitkovice jsem mela nejbliz.
No já měla nejblíž Fifejdy ale jak říkám už nikdy
totální nespokojenost…nejlepší bylo jak ke mě několik hodin po porodu přišla sestra dala mi malého a kojte…já jsem byla ještě úplně mimo malý se nechtěl vůbec přichytit a já si popravdě nevěděla moc rady a pak na druhý den až přišla sestra která mi všechno vysvětlila a pomohla…no prostě hrůza
Abych pravdu rekla tak me sestra malou donesla a ptala se jestlu vim jak na to tak jsem rekla ze jenom teoreticky no a malou mi jenom polozila do postele a pomohla prisat a pak rekla at za 15minut vymenim prso no a to jsem si uz musela poradit sama ale mala byla sikovna a umela se hezky prisat tak ze to byla hracka.
Jo jak je Dakota
jinac ja taky rodila ve Vítkovicích, přístup suprovní, prostředí taky pěkné, akorát jídlo mi nechutnalo, podruhé dybych rodila urcite tam