Maminky Pečky a okolí

1679
23.1.13 14:34

Maminky Pečky a okolí

Ahoj, hledam maminky z Peček a okolí. V těchto tydnech se sem stehujeme. Mam 2 mesicni holcicku tak, abychom mely nekoho na pokec a drandeni s kocarem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1119
9.2.13 09:35

@Prcíček ahoj.. nejsem přímo z peček a bohužel ještě ani maminka, ale na pečkách potkáš veeeelkou spoustu kočárkujících mamin, tak se toho neboj.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
9.2.13 10:54

Ahoj, jaktoze bohuzel nejsi mamina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
9.2.13 11:27

Kdyz ono je taky tezky se jen tak k nekomu pridat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 11:52

@Prcíček no, protože se nám nějak nedaří..
ja vím, ale tam jsou ty mamky dost zvyklý se scházet, dělá se tam pro děti spousta akcí, takže tam určitě někoho potkáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
9.2.13 11:58

Tak at se brzoooo zadari! Ja mela k Magde cestu hodne trnitou a uz jsme mysleli ze to snad nikdy nevyjde(3× zamlkly potrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 12:20

@Prcíček děkuju.. :) uuuuf, to muselo být strašný.. :( ale hlavně, že Magdulku máte.. :)
my se snažíme cca rok, z toho jednou pozitivní test, ale za pár dní stejně mrcha přišla, tak nevím, co to bylo..

a kdy se máte stěhovat? a kam přesně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
9.2.13 21:34

No rok uz je dlouha doba:-( vysetreni ti nejaka delali? No se stehovanim cekame az bude kuchyn pac bez ty je to docela naprd. Stehujeme se kousek od Rejnoka. prvni potrat byl sok- clovek ani nevedel ze neco takoveho je. A dalsi no psychika na h… Ale clovwk otupi. S magdou bylo cele tehu jeden velky strach. Kazda kontrola atd. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 21:46

@Prcíček no, zatím žádná.. teď jsem změnila doktora a ten mi řekl, že by ještě půl roku počkal..
no, je to hrozný, ale je fakt, že většina holek kolem mě minimálně jednou potratila.. pořád se jen přesvědčuju, že mě něco takovýho obejde..
momentálně v Hořanech, ale za pár týdnů se budeme stěhovat do Tatec.. to je hned vedle Peček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
9.2.13 22:03

No za me moc necekat, teda takyzalezi kolik ti je… Vim kde tomjje pac jsem jinak z Cerhenic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 22:33

Jo, ahaaaa, takze to tady znas.. :-)
No, ted mi bude 23..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 22:37

Jo, a taky to u nas ted stoji na kuchyni.. Pritel je truhlar, tak ji udela, ale zas musime cekat, az na to bude mit cas.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
10.2.13 09:12

T to je jeste vek v poho, ale kazdy nechce mit deti az kdovi kdy jak si mysli doktori. A kde dela truhlare? Hele chce to aspon stitku vysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.2.13 09:19

V Tatcích mají s tátou dílnu..
stitku? jako štítnou žlázu nebo co myslíš? jsem asi natvrdlá… :D

no, právě kvůli tomu věku si říkám, že si můžu dovolit půl roku čekat.. na druhou stranu jsem četla, že třeba u endometriozy (na kterou mám podezření, ale nemám ji potvrzenou laparkou) se snižuje šance na početí s každým cyklem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
10.2.13 15:11

J stitnou zlazu. No jestli ti toto potvrdili tak bych necekala, oni dr mmaji dost casu a pak kdyz je pozde tak se divy. K jakemu gynekolg. Chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová