Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky děvčata!! Nenašla by se tu nějaká mamča s malým dítkem?! Nám je teprve pět dní, ale máme se k světu. Najde se někdo kdo má podobně starý mimčo?! Jsme z Černých polí… ![]()
Ahoj. Nám je sice už 17 měsíců, ale každopádně gratuluji k miminku ![]()
@theresque píše:
Ahoj my máme 3týdny a kousek.jsme Brno střed![]()
tak to jesuper! Holcicka nebo kluk?! ![]()
My mame klucinu. A uz jste byli na prvni prochazce? Jeste je asi brzo, ze?
No my jsme byli venku už dvakrát. Na takových krátkých procházkách, ani ne na půl hodiny. Doktorka nám říkala že ven můžeme do -5 a jakmile bude mít nad 3kg
Tak jsme to jednou zkoušeli v kočárku, to se jí moc líbilo, má ráda ten čerstvý vzduch a krásně spinká, i když třeba před tím ječí, protože jsme ji oblíkali
A po druhé jsme byli v nosítku pod bundou a to se jí taky líbilo. Tak jsem si říkala že když nebude velká zima budu ji nechávat třeba na 15 min a postupně na dýl, spinkat na balkoně v kočárku. Vy jste se s malým museli nedávno vrátit z porodnice že?
Jojo, v pondeli nas pustili. Uz se tesim az bude trosku lepsi pocasi a taky na chvilku vyrazime. Napred ho, ale zacnu otuzovat jen u okna, aby nemel takovej sok. Vy bydlite primo ve meste?!
Bydlíme asi 10 min od české
u nám.28.října. A taky jsem vlastně poprvé malou oblíkla a jen jsem otevřela okno, aby si zvykala. ted jak jsou ty chřipky tak s ní stejně nikam moc nechci chodit, tak se taky těšíme, že jak bude větší a nebudou chřipky tak si to venku užijem
no už po těch třech týdnech doma se vždycky těším na každou návštěvu která k nám přijde
a jak to spolu zvládáte první dny doma? a v které porodnici jsi byla?
Taky se tesim az vyrazime… Ja bydlim na Bieblove, to je jakoby nad tescem v krpoli. Byla jsem v Bohunicich a nastesti spokojenost:) jinak prvni dny jsou zatim v pohode. Malej je zlatej, vicemene porad chrni:) cekam kdy prijde prvni krize. Co vy? Zatim v pohode? Netrapi vas prdiky nebo neco?
Prdíky nás trápí jen občas, ale naštěstí se s tim da vzdycky neco udelat co ji pomuze-bud masaz briska, poloha na brisku nebo na tygrika.ale jinaak je hodny miminko
pro me byl nejhorsi prvni tyden doma, to jsem o ni mela sileny strach a nemohla jsem skoro ani usnout a do toho mi přišlo všechno líto nebo mě všechno dojímalo a porad jsem brecela
ty hormony.ted už je to lepší ![]()
Hormony, to mi delalo v tehu, vsechno bylo v pohode a najednou se mi chtelo brecet jen tak
Zatim je to v poho, ale je mi jasny ze krize prijde. A kolik ti je??! Ja jsem asi dost mlada maminka ta tuhle dobu. Je mi 20:)
To je super že jsi mladá maminka
až bude malýmu 20 tak mu nikdo nebude věřit že jsi jeho máma
Já mám taky dost mladé rodiče a mamka vypadá jako moje starší sestra ![]()
Mě bylo ted v lednu 25.
Dneska ráno jsem zjistila, že miminka kromě prdelky bývají dost špinavý pod pažičkama-to by mě ani nenapadlo kdybych ji dnes pořádně nezkoumala ![]()