Maminky z Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
22.1.13 19:05

Maminky z Brna

Ahojky děvčata!! Nenašla by se tu nějaká mamča s malým dítkem?! Nám je teprve pět dní, ale máme se k světu. Najde se někdo kdo má podobně starý mimčo?! Jsme z Černých polí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
22.1.13 21:55

Ahoj. Nám je sice už 17 měsíců, ale každopádně gratuluji k miminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.1.13 22:47

Ahoj my máme 3týdny a kousek.jsme Brno střed :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.13 07:07

Dekuji:) vy uz jste teda velicí, nam to bude jeste trvat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.13 07:08
@theresque píše:
Ahoj my máme 3týdny a kousek.jsme Brno střed :) :mavam:

tak to jesuper! Holcicka nebo kluk?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 10:42

@Kačka0 holčička :) a tvoje miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.13 10:45

My mame klucinu. A uz jste byli na prvni prochazce? Jeste je asi brzo, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 14:17

Tak gratuluji k chlapečkovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 14:22

No my jsme byli venku už dvakrát. Na takových krátkých procházkách, ani ne na půl hodiny. Doktorka nám říkala že ven můžeme do -5 a jakmile bude mít nad 3kg :) Tak jsme to jednou zkoušeli v kočárku, to se jí moc líbilo, má ráda ten čerstvý vzduch a krásně spinká, i když třeba před tím ječí, protože jsme ji oblíkali :D A po druhé jsme byli v nosítku pod bundou a to se jí taky líbilo. Tak jsem si říkala že když nebude velká zima budu ji nechávat třeba na 15 min a postupně na dýl, spinkat na balkoně v kočárku. Vy jste se s malým museli nedávno vrátit z porodnice že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.13 14:30

Jojo, v pondeli nas pustili. Uz se tesim az bude trosku lepsi pocasi a taky na chvilku vyrazime. Napred ho, ale zacnu otuzovat jen u okna, aby nemel takovej sok. Vy bydlite primo ve meste?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.1.13 17:00

Bydlíme asi 10 min od české :) u nám.28.října. A taky jsem vlastně poprvé malou oblíkla a jen jsem otevřela okno, aby si zvykala. ted jak jsou ty chřipky tak s ní stejně nikam moc nechci chodit, tak se taky těšíme, že jak bude větší a nebudou chřipky tak si to venku užijem :) no už po těch třech týdnech doma se vždycky těším na každou návštěvu která k nám přijde :) a jak to spolu zvládáte první dny doma? a v které porodnici jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.13 18:39

Taky se tesim az vyrazime… Ja bydlim na Bieblove, to je jakoby nad tescem v krpoli. Byla jsem v Bohunicich a nastesti spokojenost:) jinak prvni dny jsou zatim v pohode. Malej je zlatej, vicemene porad chrni:) cekam kdy prijde prvni krize. Co vy? Zatim v pohode? Netrapi vas prdiky nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
24.1.13 06:56

Prdíky nás trápí jen občas, ale naštěstí se s tim da vzdycky neco udelat co ji pomuze-bud masaz briska, poloha na brisku nebo na tygrika.ale jinaak je hodny miminko :) pro me byl nejhorsi prvni tyden doma, to jsem o ni mela sileny strach a nemohla jsem skoro ani usnout a do toho mi přišlo všechno líto nebo mě všechno dojímalo a porad jsem brecela :lol: ty hormony.ted už je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.1.13 07:19

Hormony, to mi delalo v tehu, vsechno bylo v pohode a najednou se mi chtelo brecet jen tak :D Zatim je to v poho, ale je mi jasny ze krize prijde. A kolik ti je??! Ja jsem asi dost mlada maminka ta tuhle dobu. Je mi 20:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
24.1.13 09:46

To je super že jsi mladá maminka ;) až bude malýmu 20 tak mu nikdo nebude věřit že jsi jeho máma :) Já mám taky dost mladé rodiče a mamka vypadá jako moje starší sestra :lol:
Mě bylo ted v lednu 25.
Dneska ráno jsem zjistila, že miminka kromě prdelky bývají dost špinavý pod pažičkama-to by mě ani nenapadlo kdybych ji dnes pořádně nezkoumala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová