Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych se seznámila s maminkou, která bydlí ve Strašnicích nebo někde poblíž ![]()
@pavlinka77 Ahoj jsem ze skalky a mám 9ti měsíčního chlapečka. Když budeš chtít, tak se ozvi…
Bydlime na rozhrani Strasnic a Malesic, mam 11 mesicni dceru, ozvi se, kdyz budes chtit ![]()
Ahoj, jsem ze Strašnic a mám 4 a půl měsíčního chlapečka. Jestli chceš, tak se ozvi, rádi se seznámíme ![]()
@Hejskovic Ahoj, myslíš poštu naproti poliklinice Plaňanská?
@Hejskovic Tak to jsme od sebe kousíček, já bydlím kousek od zastávky sídliště malešice ![]()
Bydlíme kousek od Malešickýho parku. Moc ráda bych se seznámila s maminkami co mají děti na společné procházky do parku, procházky… ![]()
@Mamilili Též bydlíme kousek od Malešického parku a chodíme tam často, za týden jedeme na dovču, ale rádi vás poznáme ![]()
Ahoj holky jsem ze Strasnic, teprve budu rodit v záři 2014, ale rada bych se s vámi taky seznámila:-) ![]()
Ahoj holky, mám syna 7 let, nenašla by se maminka ze Strašnic na společné venčení dětí
Ahoj mám 9 měsíčního synka, bydlím kousek od zastávky krematorium strasnice. Nějaká maminka poblíž?