Maminky Pelhřimov

1561
16.3.12 19:55

Maminky Pelhřimov

Ahoj holky, nemáte některá z Pelhřimova zhruba stejně staré dítě jako já, malá má půl roku. Jsem přestěhovaná z Olomoucka a ńemám tu skoro žádné známé natož kamarádku s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
16.3.12 20:04

Tak mám asi smůlu koukám. No snad tu nejsem sama z Pejru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.3.12 20:37

Radko, zkus napsat do téhle diskuse https://www.emimino.cz/…okoli-99111/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.3.12 20:40

Vydrž,určo se nějaká ozve :) . Já tam mám celou rodinu, ale teď bydlím v Praze…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.3.12 22:42

Ahojky, tak to znám, já se také přistěhovala, brzo to budou 2 roky. Mám chlapečka 16 měsíců. Také sem tady hledala kamarádky a jednu skvělou našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.3.12 09:51

Tak to jste mě holky teda zklamaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
17.3.12 20:31

Ahoj :) Teda koukám, že z Pelhřimova se nikdy nikdo neozve :roll: Jen já :lol:
Mám teda ale starší dítko, bude jí teď 15. měsíců. To musí být opravdu hrozný, když tu nikoho nemáš, ani si to neumím představit :(
Ahoj Alefko :mavam: potěšila jsi mně, děkuji :hug: Tak můžeme někdy vyrazit ven všichni, jestli chcete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.3.12 12:38

Ahojky tálinko :D :kytka: Jsem pro, pokud bude RadkaOR chtít, tak můžeme procházkovat v šesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.12 10:52

Ahoj holky, já my teď nebyli doma tak pisám až teď. No určitě se můžeme domluvit. Jak se jmenují vaše děti? A kde bydlíte? Já mám Natálku abydlíme na Okružní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
4.4.12 16:26
@RadkaOR píše:
Ahoj holky, já my teď nebyli doma tak pisám až teď. No určitě se můžeme domluvit. Jak se jmenují vaše děti? A kde bydlíte? Já mám Natálku abydlíme na Okružní.

ahojky, tuhle diskuzi jsem nějak minula :lol: Jsem z Pe. Mám skoro 4měsíčního Jáchyma a dvě pubertačky ktomu :mrgreen: a bydlíme U Rendlíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.12 17:41

Ahojky já jsem z kamenice nad lipou a mám 6měsíčního chlapečka Luboška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.6.12 20:20
@libuska999 píše:
Ahojky já jsem z kamenice nad lipou a mám 6měsíčního chlapečka Luboška :-)

Ahojky, taky mám půlročního chlapečka :D Kde jsi rodila? Třeba jsme se potkali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.6.12 08:33

Ahojky :-) koukám Jáchym jmeno chlapečka to mi neco říká :-) já jsem, rodila v pelhrimove 10.12.2011 a jmeno Luboš ta kto máme stejně staré chlapečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
26.6.12 11:30

@libuska999 tak to jsme se tam museli vidět. Ale já si děsně blbě pamatuju. :oops: Kdyby jsi měla cestu do pejru tak dej určitě vědět. A nebo třeba i jen tak… :hug:
Jen ted v pátek odjíždíme na dovču na týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.6.12 12:27

Já si vás nepamatuji ale chlapeček jáchym to vím že tam byl podle videní bych asi vedela :-) a vy urcite take :-) take jsme měly jet na dovcu tento víkend :-) jenže před 2tydny jsem mela svatbu a tak nemame obcanky :-( ale malemu pas jsem stihla ten ho už má :-) no tak pojedem až v srpnu :-) chtěla jsem do Maďarska tam už malej byl ale v bříšku :-) ale byl tam peknej pařák a já v 4 mesici. A tak se stejne bojim co teď jake to tam bude kvuli pocasi s malym :-( jen aby nebyl pařák :-(.A kam jedete vy na dovolenou :-) pak určitě napiš jaké to bylo s miminkem. Do Pelhřimova jezdíme často asi za tyden pojedem pro občanky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová