Poradna duly
Jana Čurdová
@skubaneq Je mi to moc líto… Ale to je přesně ono
Pravidlo 12 týdnů… Zakládají se tu diskuze, když těhotenství ještě vůbec není jisté… Drž se, lepší teď než později
![]()
@skubaneq Je mi to moc líto… Ale to je přesně ono
Pravidlo 12 týdnů… Zakládají se tu diskuze, když těhotenství ještě vůbec není jisté… Drž se, lepší teď než později
![]()
@Elis22 píše:
Ahoj holky, jestli můžu tak se také přidám![]()
mám holčičku - v létě jí budou 3 roky
Ahojky
taky jsem se přidala
mám holčičku a v létě oslavíme 4 roky
kdy budeš mít termín cca? ![]()
Mám už po 2 potratu. Zavolám si na IVF, doktorka mi to doporučila, tak mi tam snad zjistí, v čem je problém.. Jen se teď řeší, jestli nemám mulu. Neklesá mi HCG ani po zákroku.. Možná budu muset do nemocnice znova.
![]()
@skubaneq To je mi moc lito. Drz se a moc ti drzim palecky, aby to co nejdriv vyslo znovu a byla jsi v poradku!! ![]()
@skubaneq To me moc mrzi…
Priste uz to urcite vyjde! ![]()
@Anonymní píše:
@Budrum ma sourozence, dokonce 2. Trochu mam pocit, ze chce mit z prcka toho rozmazlence, kterym sam nebyl. Financne to zvladnem urcite dobre. Na ult se mnou nepujde, zkousela jsem mu to navrhnout, porad nejake vymluvy okolo
A jake uvadi duvody? Mezi vama dvema je vse v poradku?
Na zacatku vztahu jste se nebavili o poctu deti?
@Erian Ja bych rekla, ze diskuze se zakladaji prave proto… Nikomu to clovek nerika, krome partnera… ale potrebuje si o tom pokecat… tak aspon takhle anonymne… ![]()
@Budrum o poctu jsme se nikdy nebavili, mozna prave ta chyba :-/
porad rika, ze nevi, zadna normalni vymluva neni
ze treba nekdy jindy, nevi, jestli to zvladneme financne, ale v tom ja opravdu problem nevidim. Uz o tom ani nechce moc mluvit, obcas, kdyz treba reknu prckovi, ty teplacky ti jsou uz male, ale budou brachovi, tak mi rekne: ty to fakt myslis vazne?! ![]()
@skubaneq tak to je mi moc lito a drzim pslce, at hch klesne a neni to mola, msm s ni sve zkusenosti, snad budes v poradku brzy a testy ukazi v cem je problem! Drz se! ![]()
@Anonymní píše:
@Budrum o poctu jsme se nikdy nebavili, mozna prave ta chyba :-/![]()
porad rika, ze nevi, zadna normalni vymluva neni
ze treba nekdy jindy, nevi, jestli to zvladneme financne, ale v tom ja opravdu problem nevidim. Uz o tom ani nechce moc mluvit, obcas, kdyz treba reknu prckovi, ty teplacky ti jsou uz male, ale budou brachovi, tak mi rekne: ty to fakt myslis vazne?!
A co když to už jindy nepůjde?
Já nevím, neznám ho, tady těžko radit. Já bych na potrat zdravého dítěte nešla, to vím… Vyčítala bych si to celý život… Vždycky to jde nějak udělat…
Držím palce, ať ho ještě na druhé nějak ukecáš… Když už se to stalo, tak bych to brala jako osud, že to tak má být… ![]()
Tak jak to vypada? Co manzel, uz povolil??? ![]()
Příspěvek upraven 22.04.16 v 10:26
@Mylolite - Ahoj
termín mám přibližně 10.12. jsem nyní v sedmém týdnu. A jak to máte s vystavením těhotenské průkazky? Slyšela jsem, že někteří lékaři jí dávají po objevení srdíčka a jiní, že čekají až do toho 12tého týdne
vím, že je to úplně jedno, ale tak pro zajímavost
já už jí třeba dostala minulý týden.
Ahoj holky, zatím takhle anonymně, ale třeba se časem odtajním
jen se chci zeptat, dnes jsem v polovině 8.tt. Hned od začátku, od nějakého 5. týdne jsem na neschopence, mám ležet a odpočívat. Teď už mám i vycházky, tak jsem byla v sobotu a neděli venku. Ale od včera mám takový tlaky v podbřišku, občas tam píchne, ale nic extra. Jsou to malé bolesti a ani netrvají dlouho. Chci se zeptat, jestli je to v tomhle týdnu normální? zažila jste to taky některá? Předem díky za jakoukoli reakci ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím takhle anonymně, ale třeba se časem odtajnímjen se chci zeptat, dnes jsem v polovině 8.tt. Hned od začátku, od nějakého 5. týdne jsem na neschopence, mám ležet a odpočívat. Teď už mám i vycházky, tak jsem byla v sobotu a neděli venku. Ale od včera mám takový tlaky v podbřišku, občas tam píchne, ale nic extra. Jsou to malé bolesti a ani netrvají dlouho. Chci se zeptat, jestli je to v tomhle týdnu normální? zažila jste to taky některá? Předem díky za jakoukoli reakci
Pokud nekrvácíš nebo to nejsou větší bolesti, tak by to mělo být normální
Ale neznám tvůj zdravotní stav, takže ber rady s rezervou. Ale jinak jsou to běžné obtíže.
@Elis22 Jj, každý doktor dává jinak, já ji třeba dostanu až kolem 10.-11. týdne.