Maminky prosinec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
18.4.16 10:50

@skubaneq Je mi to moc líto… Ale to je přesně ono :? Pravidlo 12 týdnů… Zakládají se tu diskuze, když těhotenství ještě vůbec není jisté… Drž se, lepší teď než později :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
18.4.16 10:54

@skubaneq Je mi to moc líto… Ale to je přesně ono :? Pravidlo 12 týdnů… Zakládají se tu diskuze, když těhotenství ještě vůbec není jisté… Drž se, lepší teď než později :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.16 11:01

@skubaneq Taky mě to moc mrzí :-(,drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mylolite
18.4.16 15:06
@Elis22 píše:
Ahoj holky, jestli můžu tak se také přidám :) :mavam: mám holčičku - v létě jí budou 3 roky :srdce:

Ahojky :) taky jsem se přidala :) mám holčičku a v létě oslavíme 4 roky :) kdy budeš mít termín cca? :)

• Citovat
  • Upravit
507
18.4.16 18:46

Mám už po 2 potratu. Zavolám si na IVF, doktorka mi to doporučila, tak mi tam snad zjistí, v čem je problém.. Jen se teď řeší, jestli nemám mulu. Neklesá mi HCG ani po zákroku.. Možná budu muset do nemocnice znova. :poblion: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
18.4.16 19:04

@skubaneq To je mi moc lito. Drz se a moc ti drzim palecky, aby to co nejdriv vyslo znovu a byla jsi v poradku!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.4.16 20:55

@skubaneq To me moc mrzi… :hug: Priste uz to urcite vyjde! :kytka:

@Anonymní píše:
@Budrum ma sourozence, dokonce 2. Trochu mam pocit, ze chce mit z prcka toho rozmazlence, kterym sam nebyl. Financne to zvladnem urcite dobre. Na ult se mnou nepujde, zkousela jsem mu to navrhnout, porad nejake vymluvy okolo :-(

A jake uvadi duvody? Mezi vama dvema je vse v poradku? :think: Na zacatku vztahu jste se nebavili o poctu deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.4.16 20:58

@Erian Ja bych rekla, ze diskuze se zakladaji prave proto… Nikomu to clovek nerika, krome partnera… ale potrebuje si o tom pokecat… tak aspon takhle anonymne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.16 21:35

@Budrum o poctu jsme se nikdy nebavili, mozna prave ta chyba :-/ :nevim: :think: porad rika, ze nevi, zadna normalni vymluva neni :-( ze treba nekdy jindy, nevi, jestli to zvladneme financne, ale v tom ja opravdu problem nevidim. Uz o tom ani nechce moc mluvit, obcas, kdyz treba reknu prckovi, ty teplacky ti jsou uz male, ale budou brachovi, tak mi rekne: ty to fakt myslis vazne?! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2344
19.4.16 06:59

@skubaneq tak to je mi moc lito a drzim pslce, at hch klesne a neni to mola, msm s ni sve zkusenosti, snad budes v poradku brzy a testy ukazi v cem je problem! Drz se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
19.4.16 09:19
@Anonymní píše:
@Budrum o poctu jsme se nikdy nebavili, mozna prave ta chyba :-/ :nevim: :think: porad rika, ze nevi, zadna normalni vymluva neni :-( ze treba nekdy jindy, nevi, jestli to zvladneme financne, ale v tom ja opravdu problem nevidim. Uz o tom ani nechce moc mluvit, obcas, kdyz treba reknu prckovi, ty teplacky ti jsou uz male, ale budou brachovi, tak mi rekne: ty to fakt myslis vazne?! :pocitac:

A co když to už jindy nepůjde? :nevim: Já nevím, neznám ho, tady těžko radit. Já bych na potrat zdravého dítěte nešla, to vím… Vyčítala bych si to celý život… Vždycky to jde nějak udělat… :,( Držím palce, ať ho ještě na druhé nějak ukecáš… Když už se to stalo, tak bych to brala jako osud, že to tak má být… :hug:

Tak jak to vypada? Co manzel, uz povolil??? :-(

Příspěvek upraven 22.04.16 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.4.16 10:12

@Mylolite - Ahoj :mavam: termín mám přibližně 10.12. jsem nyní v sedmém týdnu. A jak to máte s vystavením těhotenské průkazky? Slyšela jsem, že někteří lékaři jí dávají po objevení srdíčka a jiní, že čekají až do toho 12tého týdne 8o vím, že je to úplně jedno, ale tak pro zajímavost :D já už jí třeba dostala minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 11:02

Ahoj holky, zatím takhle anonymně, ale třeba se časem odtajním :-) jen se chci zeptat, dnes jsem v polovině 8.tt. Hned od začátku, od nějakého 5. týdne jsem na neschopence, mám ležet a odpočívat. Teď už mám i vycházky, tak jsem byla v sobotu a neděli venku. Ale od včera mám takový tlaky v podbřišku, občas tam píchne, ale nic extra. Jsou to malé bolesti a ani netrvají dlouho. Chci se zeptat, jestli je to v tomhle týdnu normální? zažila jste to taky některá? Předem díky za jakoukoli reakci :-)

• Citovat
  • Upravit
650
19.4.16 12:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím takhle anonymně, ale třeba se časem odtajním :-) jen se chci zeptat, dnes jsem v polovině 8.tt. Hned od začátku, od nějakého 5. týdne jsem na neschopence, mám ležet a odpočívat. Teď už mám i vycházky, tak jsem byla v sobotu a neděli venku. Ale od včera mám takový tlaky v podbřišku, občas tam píchne, ale nic extra. Jsou to malé bolesti a ani netrvají dlouho. Chci se zeptat, jestli je to v tomhle týdnu normální? zažila jste to taky některá? Předem díky za jakoukoli reakci :-)

Pokud nekrvácíš nebo to nejsou větší bolesti, tak by to mělo být normální :-) Ale neznám tvůj zdravotní stav, takže ber rady s rezervou. Ale jinak jsou to běžné obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
19.4.16 12:55

@Elis22 Jj, každý doktor dává jinak, já ji třeba dostanu až kolem 10.-11. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí