Prvorodičky- listopad 2016

647
25.3.16 17:52

Prvorodicky- listopad 2016

Ahoj holky v kvetnu mi bude 20 a cekam sve prvni miminko :) jsem moc stastna a budu rada kdyz se ke me maminky pridate aby jsme si sdelovali sve pocity prvni zazitky a vse poprve a nove :) a ze se spolecne dostaneme az do krasneho konce ale zaroven i zacatku s miminkama :) ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
25.3.16 18:11

@Cumlík19 Ahoj :kytka: me je 22 let a na konci rijna cekam sve prvni miminko. Ve stredu uz jsem dostala prukazku, miminko na ultravuku uz mavalo rucickama a nozickama :mrgreen: Jsem 9+2. Jak daleko jsi ty a kdy mas termin? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 18:25

@wallflower ahoj :) ja sem dnes 6+2 tt a termin podle kalkulacky mi vysel na 16,11,2016
ja byla ted ve stredu a mam i foteku a mimískovi uz bilo srdicko :* ;) prukazku jeste nemam snad ji dostanu za 3 tydny to bych mela byt 8+neco tak snad uz i ji da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 21:56

@Catarin a muzu se zeptat pracujes?? Nebo mas neco odpracovano?? Ja totiz nemam nic odpracovano jen par brigad. Jinak mam vyucak a ted sem v prvaku na nastavbe ale moc mi to nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 22:03
@Catarin píše:
Tak to jsme na tom úúúplně stejně taky mám jen pár brigád, taky stáží v zahraničí ale to je mi k ničemu, jinak teď bych měla maturovat, tak doufám že se mi ta matura povede a školu budu mít z krku :roll: Ty máš alespoň ten výučák, co bych za to dala… :lol:

Jojo mam vyucak ale mam i blbe pocity ted jk sem tehotna jestli sem udelala spravne co kdyz se neco pokazi se vztahem a s mimi ale to zatukam abych nic nezakrikla :/ taky mas tohle?? Nebo sem spatna mama uz ted???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 22:38

@Catarin dekuju za optimismus. No my sme s pritelem spolu velmi kratce vlastne hned po 14 dnech sme pocali prcka :D ale zname se uz 5 let a on me vzdy chtel snazil se tak sme si rekli ze to zkusime no a hned sme si rekli ze zkusime miminko a bud se zadari nebo ne no a ono se to povedlo na poprve takze je planovane a neboj blazen nejsi protoze bych musela byt taky :D :D uz se moc tesim :* ale musi nas zivit pritel s jeho platu no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 22:45

@Catarin no to sme vzali. Dekuji moc vam take ;) :) no moji ani jeho to jeste nevi. Ja to rekla jen kamaradce a priteli jinak to nikdo nevi chceme jeste pockat aspon do 12. tydne :) a vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 22:54
@Catarin píše:
Děkujeme, my jsme spolu už teda delší dobu, párkrát jsme se rozešly ale nemůžeme bez sebe existovat a vždycky se k sobě vrátíme ať se stalo cokoli :mrgreen:
Jinak naši kamarádi už to vědí ale rodině se to chystáme říct až to bude 100%, chtěly bychom to oznámit až začne tlouct srdíčko :srdce:

No asi tak nejak no az to bude na 100% i kdyz ja byla na kontrole ted ve stredu a uz nam bilo srdicko :srdce: a mam i fotku chces ji videt?? Tam ten muj smudla je krasne videt i kdyz vypada jk fazolka :D ;) ale kdyz sem videla i to srdicko jk bilo jako zvon tak sem brecela dojetim uz ted ho miluju :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.3.16 23:05
@Catarin píše: šup sem s ní, samozřejmě se ráda podívám :) věřím, jsou to určitě silný pocity, já na tom asi nebudu o moc líp, určitě se taky rozbrečím jako želva, jsem dcl citlivka :lol:

To mi povidej ja sem citliva jk blazen uz ted :D a jk me boli kazdy den zaludek to bys neverila :( :( zatim sem nezvracela ale mozna ze by to bylo lepsi nez tahle bolest. At s nim cokoliv vypiju cokoliv boli :(
Jinak tady je broucek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.3.16 08:22

Čaau holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.16 08:34

Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala. Bude mi 22 let, čekám sve první mimi… A ukončuji 9 týden :) a gratuluji všem nove těhotným :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.3.16 08:52

Ted koukam, ze muj napsany sloh se vubec neodeslal :D
Tak jeste jednou:D
Je mi 22, a zatim sme 5+1.. Ultrazvuk nas ceka 4.dubna, tak potichu doufame, že uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.16 09:07

@Gabinka94 Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.3.16 09:19

@Nikol275
Taky gratuluji:)) ty už o dost dál, mě přijde to čekání na ultrazvuk nekonečný :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.16 09:33

@Gabinka94 Já jsem vlastně byla na ultrazvuku minuly patek :) je to krásný pocit :-) mas se na co těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí