Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
27.3.16 10:59

@Catarin Na bříško nespěcham :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:04

Holky ja neměla dlouho žádné příznaky :) a pak se to navalilo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.3.16 11:12

@Nikol275
A je ti zle nebo bylo? Zvracelas? :lol:
Mamka si ze me dělá srandu, že jí noc taky nebylo a po potvrzení u doktora začala zvracet :lol:
Třeba u nejmladší, ji bylo zle a zvracela do 6 měsíce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:17

@Gabinka94 Zatím nezvracela, ale v noci se budím s pocitem na zvracení a u postele jsem se naučila mit bud ovoce nebo piškoty :D a vždy musím něco zakousnout :) je důležitý pravidelne jist :) tělo si řekne ;) ted se o me asi pokouší chřipka a dneska je mi fakt priserne :( ten pocit, že mám jít zítra do prace se mi chce :,( :,( :D ale zvládneme to s fazolkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:18

@Gabinka94 Jinak výkyvy nálad :D vse me rozbreci, větší únava, často na záchod, občas bolest břicha :) jinak se to da zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.3.16 11:20

@Nikol275
A ty normalne chodis do prace? Nemas nemocenskou jako zdravotni sestra?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:23

@Gabinka94 Chodím do prace, p. doktorka se me ptala, zda nechci neschopenku, ale nesouhlasila jsem :) chci chodit dokud to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.3.16 11:26

@Nikol275
A v praci si to rekla?:))
je to tezka prace?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:29

@Gabinka94 Zatím to v práci tajim… No těžká jak kdy… :) ale dávám si pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.3.16 11:33

@Nikol275 to si davej. Me doktorka chtela taky napsat neschopenku hned tak nwm aby bylo vse v pohode :/ ale ja nechodim do prace takze ji nepotrebuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.16 11:51

@Cumlík19 Budu :) už si neudelam všechno sama když chci no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.3.16 22:32

@Catarin Ahojky, přidávám se k vám holky :mavam: Když jsem začla číst tvoje příspěvky, nemohla jsem tomu uvěřit, jak stejně na tom jsme! 8o :D Taky mi je 19, v květnu maturuji, miminko bylo plánované, jsem teda 5+0tt dnes a taky ještě nevím kdy to řekneme rodičům.. :nevim: :) Až jsem z toho byla fakt nadšená, že jsem tady objevila takové své dvojče, aspoň se můžeme nějak vzájemně podporovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.3.16 23:09

@Catarin Ano, zatoužili :oops: přítel je i starší, je mu 32, takže to na to mělo možná malinký vliv, ale hlavně ve mě probudil hroznou touhu po rodičovství, miminku a tak. :hug: Všichni kamarádi (v mém věku) mi říkají, že jsem blázen a tak, že si neužiju mládí, blabla.. Ale já jsem vždycky byla spíš ten rodinný typ. :palec: Jsem ráda že jsem tě tu objevila, občas je to dost těžké a tak najít tu někoho ve stejné situaci je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.16 09:04

@Blackyyy Vítám tě tady :hug:

Jinak holky, když zvládnete udělat maturu a ste nějak zajištěný, tak proč ne :palec:
Mě je 22 a taky sem podle okolí moc mladá na dítě :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.16 10:05

@Catarin
Je to těžké.. Někomu to přijde brzo a mě třeba přijde mít první dítě po třicítce :nevim:
Já abych teda řekla pravdu, tak na střední v 19 sem na dítě nemyslela vůbec.. Sice už sem s mužem bydlela, ale já si chtěla užívat :pankac: :lol:
Pak sem začala pracovat a ve 20 sem musela vysadit antikoncepci( zdravotní problémy).. Sice sme to hlídali, ale za 3 měsíce pozitivní test :lol:.. To se bohužel nepovedlo, ale od té doby se ve mě něco zlomilo a začla sem toužit po miminku :srdce:
A povedlo se to až teď( po roce a půl) :hug:.. Tak snad tentokrát se mu u mě bude líbit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí