Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikol275
A je ti zle nebo bylo? Zvracelas? ![]()
Mamka si ze me dělá srandu, že jí noc taky nebylo a po potvrzení u doktora začala zvracet ![]()
Třeba u nejmladší, ji bylo zle a zvracela do 6 měsíce ![]()
@Gabinka94 Zatím nezvracela, ale v noci se budím s pocitem na zvracení a u postele jsem se naučila mit bud ovoce nebo piškoty
a vždy musím něco zakousnout
je důležitý pravidelne jist
tělo si řekne
ted se o me asi pokouší chřipka a dneska je mi fakt priserne
ten pocit, že mám jít zítra do prace se mi chce
ale zvládneme to s fazolkou ![]()
@Gabinka94 Jinak výkyvy nálad
vse me rozbreci, větší únava, často na záchod, občas bolest břicha
jinak se to da zvládnout ![]()
@Nikol275
A ty normalne chodis do prace? Nemas nemocenskou jako zdravotni sestra?:))
@Gabinka94 Chodím do prace, p. doktorka se me ptala, zda nechci neschopenku, ale nesouhlasila jsem
chci chodit dokud to půjde ![]()
@Gabinka94 Zatím to v práci tajim… No těžká jak kdy…
ale dávám si pozor ![]()
@Nikol275 to si davej. Me doktorka chtela taky napsat neschopenku hned tak nwm aby bylo vse v pohode :/ ale ja nechodim do prace takze ji nepotrebuji ![]()
@Catarin Ahojky, přidávám se k vám holky
Když jsem začla číst tvoje příspěvky, nemohla jsem tomu uvěřit, jak stejně na tom jsme!
Taky mi je 19, v květnu maturuji, miminko bylo plánované, jsem teda 5+0tt dnes a taky ještě nevím kdy to řekneme rodičům..
Až jsem z toho byla fakt nadšená, že jsem tady objevila takové své dvojče, aspoň se můžeme nějak vzájemně podporovat ![]()
@Catarin Ano, zatoužili
přítel je i starší, je mu 32, takže to na to mělo možná malinký vliv, ale hlavně ve mě probudil hroznou touhu po rodičovství, miminku a tak.
Všichni kamarádi (v mém věku) mi říkají, že jsem blázen a tak, že si neužiju mládí, blabla.. Ale já jsem vždycky byla spíš ten rodinný typ.
Jsem ráda že jsem tě tu objevila, občas je to dost těžké a tak najít tu někoho ve stejné situaci je super…
@Blackyyy Vítám tě tady ![]()
Jinak holky, když zvládnete udělat maturu a ste nějak zajištěný, tak proč ne ![]()
Mě je 22 a taky sem podle okolí moc mladá na dítě
..
@Catarin
Je to těžké.. Někomu to přijde brzo a mě třeba přijde mít první dítě po třicítce ![]()
Já abych teda řekla pravdu, tak na střední v 19 sem na dítě nemyslela vůbec.. Sice už sem s mužem bydlela, ale já si chtěla užívat
![]()
Pak sem začala pracovat a ve 20 sem musela vysadit antikoncepci( zdravotní problémy).. Sice sme to hlídali, ale za 3 měsíce pozitivní test
.. To se bohužel nepovedlo, ale od té doby se ve mě něco zlomilo a začla sem toužit po miminku ![]()
A povedlo se to až teď( po roce a půl)
.. Tak snad tentokrát se mu u mě bude líbit..