Poradna duly
Jana Čurdová
Misto, aby nas nechali tech par dni pred porodem v klidu, tak nas akorat stresuji takovyma hovadinama:D..
proste az to bude, tak se to vsichni dozvi.. ale rozhodne nebudu vsechny obepisovat a volat, ze uz jedem do porodnice:D
@Gabinka94
Presne tak jak rikas
taky bych uvitala klid misto nekonecnych otravnych recii tak coo uz…
az to prijde tak to prijde slo to dovnitr pujde to i ven a pak se to stejne vseci dozvi tak aj tak ![]()
@Gabinka94 no já to taky nechápu, ale oni to tak v rodině mají už když rodila manželova sestřenice tak bylo podrobné info že je v porodnici a že ji praskli vodu - jako dík to fakt vědět všichni nemusí ne ![]()
Takže doufám že bude Malej rozumnej a buď pojedeme v noci a nebo až bude tchýně v práci ![]()
No Joo to víš co kdyby tahle tetička viděla miminko dřív než tahle hruuuuuza ![]()
@Nikca676 tchýně bydlí o 3 vchody dál a taky tu zná snad všechny takže když nás neuvidí ona tak určitě nějaká drbna hned bude hžavit telefon že nás viděla s taškou kam jedeme aaa
Nejradši bych nedávala vědět nikomu a napsala a zavolala až se malý narodí, ale uvidíme podle okolností no ![]()
Ja kdyz vas tak ctu, tak sem rada, ze se s tchyni nestykame o to vic:D
A jak se jinak citite??:))
Tak to muzes byt rada
jinak ja se uprimne citim hrozne
nejhorsi je asi ta stydka kost ta me boli uplne silene v noci kvuli te bolesti ani nespim no des ![]()
@Gabinka94 Noo já abych pravdu řekla, tak mi v podstatě nic není kromě občasného tvrdnutí břicha a v noci mě děsně berou kyčle, ale jinak snad neporodim ![]()
Tak ženy jak jste na tom? Pochlubte se ![]()
Nám se 22.11.2016 v 15:51 narodil syn Jáchym s váhou 3360g a mírou 51cm ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
Tak ženy jak jste na tom? Pochlubte seNám se 22.11.2016 v 15:51 narodil syn Jáchym s váhou 3360g a mírou 51cm
@Kristyna.Vechtova
Nám se narodil též 22.11.2016 jmenuje se Daneček a měřil 50cm a vážil 3210g
tak ať jste zdraví a rostete
![]()
@kateři97 tak to je super
no u nás se roste jako z vody ve 2 měsících 61,5 cm a 4940g
Taky přejeme zdravíčko a spokojené miminko ![]()
Ahoj:)) nam se slecna narodila 27.11. v 6:07
4175g a 51cm ![]()
A ve 2 mesicich 5600g a 57cm ![]()
![]()