Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.16 19:43

@Gabinka94 to nás naštěstí čeká až příští rok letos máme vzteklinu hotovou :-D
Noo tak to mě se taky všichni ptají jestli už a tak a už mi to leze krkem nejradši bych všude vyvěsila cedule, že jim dám vědět ať se furt neptají :roll:
Jsem zvědavá jestli bude mít nějaký „účinek“ ten slavný „super“ měsíc v úplňku co má být teď že 14 na 15tého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:45

@Nikca676 no není za co :-) Ono dneska člověk nikdy neví, co Ti pejsci kde obliznou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 19:47

@Kristyna.Vechtova to se s rozenim roztrhne pytel:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 19:53

@Kristyna.Vechtova
No prave, a ten nas hafan je na to zrovna expert vsechno venku obliznout a spapat :-D
Jinak jsem na tom uplne stejne behem jednoho dne se me zepta minimalne 5lidi tak coo uuz :-D a ja uz to fakt nemuzu ani slyset a jestli se me jeste nekdo zepta tak ho asi trefim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 20:00

@Gabinka94 Noo hele prý to přes zimu nemá takový „vliv“ jako přes léto ale tak aspoň nějaká „naděje“ tady je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 20:03

@Nikca676 Noo to náš Bruno taky, kolikrát ho musím lovit od nekud a tahat něco z huby :-D
No joo tak jako já chápu, že to máme za pár, ale tak jako když mě vidí s břichem a zeptají se ještě niiic? :roll: Tak jako si myslej, že bych se s kontrakcema procházela venku se psem nebo co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 20:13

Holky naprosto vas chapu, taky me to vytaci.. jak se nekdo muze zeptat ty si jeste neporodila?? Nebo jeste nic?? Snad vidi bricho a ne mimco.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 20:41

@Gabinka94 a nebo mě vytáčí lidi, co ví kdy mám +/- termín, ale pokaždé co mě vidí se musí zeptat kdy že mám termín..
Takže já už odpovídám nee ještě nic asi se mu nechce a odcházím, jinak bych musela dodat něco dalšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 20:42

Presne tak :-D fakt sou to tak blbe a otravne otazky ze je to des :-D a nejvic me ted vytaci tchyne vola mi ted kazdy den a prvni co rekne do telefonu je tak coo uz rodis uz to bude? :D no jasnee uz to bude a telefon ji zvedam asi primo na porodnim sale :-D a jeste mi rekne tak otravnou vetu,,no pocitej s tim ze ti ted budu volat kazdy den jestli uz to je'' no moje nervy fakt :zed: jako mam ji rada je fajn ale toto me ted umi fakt vytocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 20:46

@Nikca676 tak tchýně bydlí kousek od nas a naštěstí tohle nerika, kdyby Joo tak snad vykvetu, akorát když volám moji mamce, která bydlí v jiném městě než mi, tak se ptá a tam to chápu, ale jinak mě to točí tolik zpráv na messengeru jsem neměla ani nepamatuji a všechny začínají, tak co už? Nebo tak kdy mamino a tak no aaaaa :roll:

Nejradši bych někde zveřejnila až porodim dám vám vědět, do tý doby se mě na nic neptejte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 20:49

Presne.. az porodim vsichni se to dozvi:D.. vecny otazky, kdy ze to ma byt a kdy uz to bude.. jako bych byla jasnovidec:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 20:59

Joo to s vama souhlasim :-D a s tim ze bys nekam napsala az to bude dam vedet :-D tak s tim souhlasim to bych taky nejradsi nekam napsala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 21:04

@Gabinka94 @Nikca676 přesně, copak já vím, kdy se opravdu narodí? :-D Kdyby bylo na mě tak už je tak týden na světě :srdce: Ale hold má jiný názor tak si musejí všichni počkat :roll:

U nás bude hlavně problém že tady téměř každý zná tchýni tak bych potřebovala jet do porodnice v noci aby nás nikdo neviděl, protože jen co se to tchýně dozví tak budou věčný telefonáty a SMS do porodnice co je nového, aby mohla informovat zbytek rodiny s o to fakt nestojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 21:13

@Kristyna.Vechtova nechapu ty lidi, co se dozvi, ze si jela do porodnice a vsichni pisou uz uz?? Chapu rodinu, ikdyz ta si to muzu rict mezi sebou ne? A taky nejak nechapu, ze vsichni chcou strasne prijit do porodnice se podivat.. ja si rikam, vzdyt tam budu 3 dny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 21:13

Jsem na tom uplne stejne :-D tchyne bydli od nas asi 5min a zna tu uplne vsechny a hlavne nam furt zduraznuje aby jsme ji dali hned vedet kdyby to na me prislo, no cela zhava budu myslet na to komu zavolat to fakt ne :-D uz ted mam nervy z toho ze kdyz bydli tak blizko tak tu ted bude chtit byt pecena varena a o to zrovna moc nestojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí