Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabinka94 to nás naštěstí čeká až příští rok letos máme vzteklinu hotovou ![]()
Noo tak to mě se taky všichni ptají jestli už a tak a už mi to leze krkem nejradši bych všude vyvěsila cedule, že jim dám vědět ať se furt neptají ![]()
Jsem zvědavá jestli bude mít nějaký „účinek“ ten slavný „super“ měsíc v úplňku co má být teď že 14 na 15tého ![]()
@Nikca676 no není za co
Ono dneska člověk nikdy neví, co Ti pejsci kde obliznou ![]()
@Kristyna.Vechtova
No prave, a ten nas hafan je na to zrovna expert vsechno venku obliznout a spapat ![]()
Jinak jsem na tom uplne stejne behem jednoho dne se me zepta minimalne 5lidi tak coo uuz
a ja uz to fakt nemuzu ani slyset a jestli se me jeste nekdo zepta tak ho asi trefim ![]()
@Gabinka94 Noo hele prý to přes zimu nemá takový „vliv“ jako přes léto ale tak aspoň nějaká „naděje“ tady je ![]()
@Nikca676 Noo to náš Bruno taky, kolikrát ho musím lovit od nekud a tahat něco z huby ![]()
No joo tak jako já chápu, že to máme za pár, ale tak jako když mě vidí s břichem a zeptají se ještě niiic?
Tak jako si myslej, že bych se s kontrakcema procházela venku se psem nebo co ![]()
Holky naprosto vas chapu, taky me to vytaci.. jak se nekdo muze zeptat ty si jeste neporodila?? Nebo jeste nic?? Snad vidi bricho a ne mimco.. ![]()
@Gabinka94 a nebo mě vytáčí lidi, co ví kdy mám +/- termín, ale pokaždé co mě vidí se musí zeptat kdy že mám termín..
Takže já už odpovídám nee ještě nic asi se mu nechce a odcházím, jinak bych musela dodat něco dalšího ![]()
Presne tak
fakt sou to tak blbe a otravne otazky ze je to des
a nejvic me ted vytaci tchyne vola mi ted kazdy den a prvni co rekne do telefonu je tak coo uz rodis uz to bude?
no jasnee uz to bude a telefon ji zvedam asi primo na porodnim sale
a jeste mi rekne tak otravnou vetu,,no pocitej s tim ze ti ted budu volat kazdy den jestli uz to je'' no moje nervy fakt
jako mam ji rada je fajn ale toto me ted umi fakt vytocit..
@Nikca676 tak tchýně bydlí kousek od nas a naštěstí tohle nerika, kdyby Joo tak snad vykvetu, akorát když volám moji mamce, která bydlí v jiném městě než mi, tak se ptá a tam to chápu, ale jinak mě to točí tolik zpráv na messengeru jsem neměla ani nepamatuji a všechny začínají, tak co už? Nebo tak kdy mamino a tak no aaaaa ![]()
Nejradši bych někde zveřejnila až porodim dám vám vědět, do tý doby se mě na nic neptejte ![]()
Presne.. az porodim vsichni se to dozvi:D.. vecny otazky, kdy ze to ma byt a kdy uz to bude.. jako bych byla jasnovidec:D
Joo to s vama souhlasim
a s tim ze bys nekam napsala az to bude dam vedet
tak s tim souhlasim to bych taky nejradsi nekam napsala ![]()
@Gabinka94 @Nikca676 přesně, copak já vím, kdy se opravdu narodí?
Kdyby bylo na mě tak už je tak týden na světě
Ale hold má jiný názor tak si musejí všichni počkat ![]()
U nás bude hlavně problém že tady téměř každý zná tchýni tak bych potřebovala jet do porodnice v noci aby nás nikdo neviděl, protože jen co se to tchýně dozví tak budou věčný telefonáty a SMS do porodnice co je nového, aby mohla informovat zbytek rodiny s o to fakt nestojim ![]()
@Kristyna.Vechtova nechapu ty lidi, co se dozvi, ze si jela do porodnice a vsichni pisou uz uz?? Chapu rodinu, ikdyz ta si to muzu rict mezi sebou ne? A taky nejak nechapu, ze vsichni chcou strasne prijit do porodnice se podivat.. ja si rikam, vzdyt tam budu 3 dny.. ![]()
Jsem na tom uplne stejne
tchyne bydli od nas asi 5min a zna tu uplne vsechny a hlavne nam furt zduraznuje aby jsme ji dali hned vedet kdyby to na me prislo, no cela zhava budu myslet na to komu zavolat to fakt ne
uz ted mam nervy z toho ze kdyz bydli tak blizko tak tu ted bude chtit byt pecena varena a o to zrovna moc nestojim ![]()