Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.11.16 21:45

@Gabinka94 ahoj :-)
No já mám vše nachystané, už mi jen chybí ten náš chlapeček, ale tomu se asi nechce do té zimy takže mám 4 dny do prvního termínu a 7 dní do druhého, tak uvidíme, kdy se mu bude chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.11.16 21:51

@Kristyna.Vechtova taky mam vse nachystane pro tu nasi malou princeznu:)).. ja mam termin za 10 dni a taky se te nasi prdolce asi moc nechce:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 08:48

@Gabinka94 no ani se jim nedivim, že se jim nechce :-D Komu by se do toho počasí chtělo :-)
Mě je od rána nejak blivno, tak se zabavuju praním a úklidem a třeba to přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 09:42

@Kristyna.Vechtova ja vcera zacala s vetsim uklidem, dneska musim doklidit:D.. manzel ma od utery dovolenou, tak doufam, ze mala pocka na tatku, ale zatim se nic moc nedeje.. krome obcasneho tvrdnuti bricha a ms bolesti:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 10:15

@Gabinka94 no já uklidila koupelnu a záchod, převlíkla naší postel, peru druhou pračku a ještě 2 chci stihnout :-D
Byla jsem v lékárně pro čaj, zjistit si jestli tam mají homeopatika a koupit teploměr s ohebnou špičkou a tablety na odčervení našeho bafíka a ještě chci setřít a poklidit kuchyň ale docela mě bolí a tvrdne břicho tak uvidíme co z toho bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 18:47

Ahojte holky :) tak my uz mame taky uplne vse nachystane ted uz jen aby princezna byla venku :) me zbyvaji 2dny do terminu a kdyz to prej neprijde do pondeli tak v utery vyvolani tak jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 18:51

@Kristyna.Vechtova
A jeste jinak muzu se zeptat my mame taky doma pejska malou čivavu :) a prave jsem ted premyslela jestli mam udelat s nim nakou prevenci a zajet na veterinu kdyz se ma narodit ta mala princezna tak aby bylo vse v poradku a ja neco treba nepodcenila ty svemu pejskovi kupujes co jen ty prasky na odcerveni? Dekuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 19:15

@Nikca676 ahoooj:)) koukam, ze vse mame pripravene a jen cekat na ty nase pupiky;))
Jinak s tim pejskem, staci akorat klasicky odcervit;)) nemusis na zadnou preventivni nebo tak kvuli mimcu;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:18

@Nikca676 nic jiného nedělám, jen už potřeboval odčervit, nebo potřeboval, je pes co je furt doma a jen chodí na procházky, ale tak prevence je prevence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 19:23

@Kristyna.Vechtova oni ty hafani chcou odcervovat, venku zdlabnou a oliznou kde co:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:26

@Gabinka94 Noo jasně, my odcervujeme pravidelně :-) A teď to bylo zrovna na čase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 19:32

@Kristyna.Vechtova jasny :mrgreen: ja na to pravidelne zapominam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:36

@Gabinka94 hele to já taky, dnes jsem si vzpomněla čistě náhodou když jsem projížděla nabídku lékárny ve frontě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.11.16 19:38

@Kristyna.Vechtova ted si mi pripomela, ze bych mela nechat hafany naockovat:D
Predchvilkou psal manzelovi tata(muj tchan), ze ma divnej pocit jestli nema dat projistotu chladit flasku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.16 19:42

Tak super to je v pohode :) taky odcervujem pravidelne takze dobre :) jinak dekujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí