Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabinka94 buď v klidu třeba budeš bez kazu
Tak nějaké zákroky nechávají až po porodu ale myslím že s kazem ji neukecáš a zas budes mít klid ![]()
No mě taky nikdo nevrtal ale zvyklá jsem si chodit do ordinace k doktorce a co si budeme povídat i rovnátka dost bolí ![]()
@Kristyna.Vechtova ale boli to jinak nez vrtani(to je hlavne silene neprijemny):/:D
Uvidim v utery no:D
@Gabinka94 Joo to bolí jinak. Ale zase výsledek za to stojí ![]()
Noo uvidíš třeba to bude úplně v pohodě ![]()
@Kristyna.Vechtova hele ja rovnatka mela 5 let na hornich zubech, a mam je zase krivy:(
@Gabinka94 já je teda měla jen něco málo přes dva roky taky na horní čelisti a trhali mi kvůli nim 5 obě protože jsem měla málo místa v puse a v dásni moudrák tak aby se mi to neskřivilo až vyleze a i přesto že už hooodně dlouho nenosim nasazovací na noc tak je mám pořád téměř stejné, protože mi vylezl ten moudrak ale s předníma to nic neudělalo jen se mi zmenšila ta mezera po pětkách ![]()
@Kristyna.Vechtova me vytrhali vsechny 4:D.. Mela sem 5 let na hornik patre a 3 a pul roku dole, byla sem 2× na operaci se zubana.. Jednou sem mela cystu kolem korenu a podruhe mi museli stahovat zub, protoze se tam nejak blbe seknul:D.. No a vyndavaci sem nosila malo, protoze ve skole se mi smali, ze je nosim ve skole a v noci sem se snima dusila:D.. Takze se zacli krivit a kdyz mi nahore zacli vylejzat moudraky tak se to dodelalo:D.. Nemam to tak „hrozny“ jako sem to mela, ale nejsou rovny bohuzel:D.. Tot muj pribeh:D
@Gabinka94 jeee paaani tak teda ty nemůžeš mít nic snadný že
No tak aspoň že v rámci možností to jde..
Ahoj holky, koukám že se tady trochu oživila diskuze
já jsem teď 32 tt, zítra jdu na velký ult. My nevíme co čekáme, necháváme se překvapit
holčička bude ale Adélka a kluk by byl Matýsek. Jsem bohužel na neschopence, v 25 tt jsem skončila v nemocnici s vysokým tlakem a od té doby musím brát prášky na tlak a také na tvrdnutí břicha, pořád mě to zlobí a tak musím mít klidový režim a hodně ležet. ![]()
@Kristyna.Vechtova koukala jsem že jsi z Nové Paky, my tam jezdíme k babičce a kousek od Paky mám rodiče. Ale já bydlím o Kutné Hory ![]()
@Gabinka94 Noo to vidím tak snad aspoň ten porod budes mít v pohode ![]()
@Terrrezka ahoj
Noo zase si pokecám s někým novým
Jee tak to je škoda ale zas lepší být doma než něco riskovat
Já jsem doma od začátku září jelikož jsem měla smlouvu jen do konce srpna, ale připravujeme se na rekonstrukci bytečku a aspon mám klid ![]()
Jee tak to je fajn, já jsem původně z Jičína, ale šla jsem sem za manželem
Ale z Kutné Hory budeme mít kočárek ![]()
Docela uz se tesim na malou a celkem i na porod:D.. Sem hrozne zvedava jaky to bude:D.. Jen se desim cisare, uz ted mam rozparany bricho vsem smery:D
@Gabinka94 no to já se na toho našeho broučka taky těším, z porodu zatím strach nemám, i když u mě to přijde až v ten den, pak hrozně stresuju, ale ono to půjde ![]()
No císaře bych taky nechtěla, ale pokud nebude zbytí tak radši císař než riskovat ![]()
@Kristyna.Vechtova tak samozrejme, ze riskovat nebudu.. Treba bych mela strach rodit koncem panevnim.. Ale hrozne lidi se me pta jestli mam strach z porodu, nejak je nechapu, ja nevim z ceho mit strach:D..