Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.9.16 16:20

@Gabinka94 buď v klidu třeba budeš bez kazu ;) Tak nějaké zákroky nechávají až po porodu ale myslím že s kazem ji neukecáš a zas budes mít klid :-)
No mě taky nikdo nevrtal ale zvyklá jsem si chodit do ordinace k doktorce a co si budeme povídat i rovnátka dost bolí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.9.16 16:23

@Kristyna.Vechtova ale boli to jinak nez vrtani(to je hlavne silene neprijemny):/:D
Uvidim v utery no:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.16 19:36

@Gabinka94 Joo to bolí jinak. Ale zase výsledek za to stojí :-)
Noo uvidíš třeba to bude úplně v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.9.16 22:42

@Kristyna.Vechtova hele ja rovnatka mela 5 let na hornich zubech, a mam je zase krivy:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 07:59

@Gabinka94 já je teda měla jen něco málo přes dva roky taky na horní čelisti a trhali mi kvůli nim 5 obě protože jsem měla málo místa v puse a v dásni moudrák tak aby se mi to neskřivilo až vyleze a i přesto že už hooodně dlouho nenosim nasazovací na noc tak je mám pořád téměř stejné, protože mi vylezl ten moudrak ale s předníma to nic neudělalo jen se mi zmenšila ta mezera po pětkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.9.16 08:42

@Kristyna.Vechtova me vytrhali vsechny 4:D.. Mela sem 5 let na hornik patre a 3 a pul roku dole, byla sem 2× na operaci se zubana.. Jednou sem mela cystu kolem korenu a podruhe mi museli stahovat zub, protoze se tam nejak blbe seknul:D.. No a vyndavaci sem nosila malo, protoze ve skole se mi smali, ze je nosim ve skole a v noci sem se snima dusila:D.. Takze se zacli krivit a kdyz mi nahore zacli vylejzat moudraky tak se to dodelalo:D.. Nemam to tak „hrozny“ jako sem to mela, ale nejsou rovny bohuzel:D.. Tot muj pribeh:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 08:46

@Gabinka94 jeee paaani tak teda ty nemůžeš mít nic snadný že :-D No tak aspoň že v rámci možností to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.9.16 08:57

@Kristyna.Vechtova ja musim mit vzdycky neco extra:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.9.16 09:09

Ahoj holky, koukám že se tady trochu oživila diskuze :-) já jsem teď 32 tt, zítra jdu na velký ult. My nevíme co čekáme, necháváme se překvapit :-) holčička bude ale Adélka a kluk by byl Matýsek. Jsem bohužel na neschopence, v 25 tt jsem skončila v nemocnici s vysokým tlakem a od té doby musím brát prášky na tlak a také na tvrdnutí břicha, pořád mě to zlobí a tak musím mít klidový režim a hodně ležet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.9.16 09:10

@Kristyna.Vechtova koukala jsem že jsi z Nové Paky, my tam jezdíme k babičce a kousek od Paky mám rodiče. Ale já bydlím o Kutné Hory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 09:24

@Gabinka94 Noo to vidím tak snad aspoň ten porod budes mít v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 09:27

@Terrrezka ahoj :mavam: Noo zase si pokecám s někým novým :-) Jee tak to je škoda ale zas lepší být doma než něco riskovat :-) Já jsem doma od začátku září jelikož jsem měla smlouvu jen do konce srpna, ale připravujeme se na rekonstrukci bytečku a aspon mám klid :-)
Jee tak to je fajn, já jsem původně z Jičína, ale šla jsem sem za manželem :-) Ale z Kutné Hory budeme mít kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.9.16 10:44

Docela uz se tesim na malou a celkem i na porod:D.. Sem hrozne zvedava jaky to bude:D.. Jen se desim cisare, uz ted mam rozparany bricho vsem smery:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 10:53

@Gabinka94 no to já se na toho našeho broučka taky těším, z porodu zatím strach nemám, i když u mě to přijde až v ten den, pak hrozně stresuju, ale ono to půjde :-)
No císaře bych taky nechtěla, ale pokud nebude zbytí tak radši císař než riskovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.9.16 11:00

@Kristyna.Vechtova tak samozrejme, ze riskovat nebudu.. Treba bych mela strach rodit koncem panevnim.. Ale hrozne lidi se me pta jestli mam strach z porodu, nejak je nechapu, ja nevim z ceho mit strach:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí