Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.9.16 12:04

@Gabinka94 není za co :kytka: Je mi 23 v únoru mi bude 24 a od srpna 2015 jsem vdaná a manželovi bude v prosinci 30 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.9.16 12:18

@Kristyna.Vechtova taky sem vdana.. Od cervna 2015 :mrgreen:.. Me je teda 22 a manzelovi bude v prosinci 26 :lol:..
A jak ses na tom s vybavickou?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 12:25

@Gabinka94 jee tak to je super :-)
Noo celkem dobře teď budeme objednávat kočárek a pokojíček - postýlky, prebovak a skříň, mám spoustu věcí na prdolku, ještě kosmetika a vybavit tašku do porodnice a fusak do kočárku a budu komplet a Ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.9.16 13:04

My cekame holcicku a bude to Anetka :)
S pritelem jsme meli jasno kdyz to bude kluk vybira jmeno on a kdyz holcicka tak jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.9.16 14:21

@Kristyna.Vechtova ja sem dnes dala prat naky pradlo, prijde mi brzo, ale mamina, ze ma bejt hezky a at mi to uschne na slunicku:D tak se teda zacala:D.. Jinak nam chybi par veci jako vanicka a ty drobnosti, kosmetika, lekarna.. Jinak mame vsechno:D
Pracujes jeste?:))

@Nikca676 tak gratuluji k holcicce:)) taky cekame slecnu.. U nas to bylo tak, ze manzel chtel mit prvniho syna po sobe(jmenem), nastesti je to holcicka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 16:26

@Gabinka94 Noo já budu prat až tak v půlce října jelikož ještě nám ty prcčí věci kam narovnat a hlavně nás ještě čeká rekonstrukce od konce září takže až dýl :-)
No kosmetiku taky nemám, ale jinak mám vše tak nějak si myslím, kočárek i pokojíček vybranej takže jen objednat, vaničku mám taky, pliny látkový taky, jen ještě podložku na přebalovací pult a matraci a objednat chůvičky, ale ty asi objednám až po zapíjení miminka kde se stejně vyberou korunky, ale víš jak stejně přijdeš až pak na to co Ti vlastně chybí :-) A ještě teda si musím zabalit tašku do porodnice a budu připravená :-D
A jinak do práce už nechodím jelikož jsem měla smlouvu do konce srpna a na MD budu nastupovat buď 1.10 nebo 4.10 :-) Nevím co tam mám dát za datum, protože na průkazce mám nástup 4.10 ale ten mi stanovil až po termínu podle utz a ten mám 18.11 ale na tom papíru o PPM mám datum porodu 15.11 dle MS tak nevím zda se mi posunuje i nástup na MD nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.9.16 21:23

@Kristyna.Vechtova no my se pred par dny dostehovali, tak to ususim na slunicku:D jinak nastup na materskou, to je taky tema.. Vubec netusim, kdy pujdu.. Nekdy na zacatku rijna, ale to mi rekne asi 27 zari na kontrole:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 21:41

@Gabinka94 no joo tak to pak chápu, to už můžeš prát a připravovat, já si ještě počkám :-) No jako mě dal akorát papír s vyplněnou adresou a TP 15.11 a zbytek už si musím vyplnit já, tak se ještě mrknu na netu a něco tam vyplnim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 08:52

@Kristyna.Vechtova jo taakhle :D.. Ja mam takovej pocit, ze sestricka mi vyplni celej papir i s datumem nastupu na materskou(videla sem to, jak to delala jiny zensky v poradne):D.. Pak se to da zamestnavateli ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 11:48

@Gabinka94 tak asi záleží na dr, ale už jsem to spočítala a vychází to na toho 4.10 s mým nástupem :-) Joo pak to doneseš účetní a ta to pošle na sociálku i s potvrzenými příjmy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 13:55

@Kristyna.Vechtova super.. Tak to budu mit jednoduchy:D.. Odkud ses?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 14:02

@Gabinka94 no jsem ráda že jsem to spočítala :-D My jsme z Nové Paky v Podkrkonoší takže už skoro na horách :-) A Ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 14:05

@Kristyna.Vechtova Český Krumlov.. Trošku daleko:D.. A jak se tesite na maleho? Jinak zadne problemy nemas?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 14:10

@Gabinka94 Noo krapet dálka :-D
Joo těšíme se moc hlavně manžel je rád že je to kluk a já nakonec taky a doufám že bude vše jak má být :srdce: Teď když víme že stihneme rekonstrukci tak jsem v klidu a těším se až si vše budu moct vybrat a hlavně na pokojíček pro malého :-) Obtíže žádné nemám, jen jsem byla zvyklá chodit 3× týdně cvicit a už je to znát hold fyzička není co bývala :-D A co Vy jak se těšíte a u Tebe vše v pořádku? a kdy máš další kontrolu? Já mám poradnu 11.10 v 10:15 a pak už každý týden na ozvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 14:24

@Kristyna.Vechtova ja mela problem v 16.tydnu, kdy sem krvacela kvuli vcestne placente.. Ale nastesti se se vytahla a ted uz je to v pohode:)).. Citim se vcelku dobre, v noci me obcas boli kycle a obcas me boli stydka kost, ale jinak je mi fajn (mam i male bricho, kazdej mi to rika- je to celkem otravny:/ )..
Dalsi kontrolu mam 27.zari a to jdu na ten treti velky ultrazvuk, tak uz se tesim az ji konecne zas uvidim a dozvim se jak je velika:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí