Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
29.3.16 08:30

@Blackyyy moje ségra taky letos maturuje, ale ta je z toho totálně v nervu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.3.16 20:14

Hlavně žádné nervy holky.. uděláte maturitu a pak už se jen těšit na mimčo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.3.16 20:24

@Gabinka94 No mě je dnes tak špatně, že si říkám, že jestli to takhle bude dál, tak se nebudu schopná naučit a ve finále se ještě u maturity pozvracím.. :poblion: :nevim: Na mimčo se těším, jen bohužel teď ten měsíc a půl školy je hodně těžký a ten stres taky, tak mám strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.3.16 10:56

@Blackyyy
To bude v pohodě nebooj :palec:
Můj muž, když maturoval (zrovna psal slohovku), vybehl ze tridy a bohužel to brouček nestihl a poblil i chodbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
30.3.16 20:39

Holky uz vite co cca chcete miminku koupit nebo i sobe?? A kolik za to chcete utratit??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
31.3.16 13:53

@Catarin to je blbe. Ale drzim tobe i miminku palecky at to zvladnete :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
31.3.16 14:14

@Catarin neboj se :* :hug: kdykoliv muzes napsat klidne i SZ :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.3.16 15:40

@Catarin Panebože a jak se to stalo? :( to jsi šla na kontrolu na gyn. a pak skončila v nemocnici nebo ti bylo nějak špatně? Určitě to mimoděložní nebude! :hug: já jdu na kontrolu v úterý a to budu asi 6+2tt tak jsem taky nervózní ať je vše v pořádku.. :? A co tvoji rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.3.16 15:59

@Catarin
To je mi líto:'(.. Uvidíš, třeba je mimčo jen mladší a všechno bide v pořádku.. Držim palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.16 10:36

Ahojky mě bude v červenci 19 a jsem 12+5, termín porodu 17.11.2016 :) bude to moje první dítě :) už se na naše mimčo těším ale mám celkem obavy z porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.16 10:53

@kateři97 Já jsem taky prvorodička, věk v červenci 26, dnes jsem 14+1tt a na strach z porodu jsem se ještě nedostala… Zatím mám vždy strach z každého nového vyšetření, aby bylo vše v pořádku :D :/ :O Termín mám 8.11. 2016 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.5.16 12:46

@kateři97 Ahoj, mě bude 20 brzy :D Já mám TP 27. 11. takže o deset dní později jak ty, to tak vychází protože jsem 11+3tt dnes :lol: Taky se na miminko těším a strach z porodu se teda nedostavil, jak píše @AnetttS tak mám spíš vždy strach z každé další prohlídky aby bylo vše ok, ale věřím že i ten strach z porodu přijde :oops: i když mě dost uklidnily zkušenosti mých starších kamarádek co už dítko mají. Jinak zajímalo by mě, jak jsi to řekla rodičům když ti je 18? a jejich reakce? ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.5.16 12:57

Ahoj holky :mavam:
gratuluju k miminkum :hug:.. Ja jsem dnes 12+2 a pristi tyden v utery jdeme na screening:)) Me je 22 :palec:
Jinak strach s každé prohlídky se dostavuje také a hlavně to čekání( chodím po měsíci) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.16 13:41
@Blackyyy píše:
@kateři97 Ahoj, mě bude 20 brzy :D Já mám TP 27. 11. takže o deset dní později jak ty, to tak vychází protože jsem 11+3tt dnes :lol: Taky se na miminko těším a strach z porodu se teda nedostavil, jak píše @AnetttS tak mám spíš vždy strach z každé další prohlídky aby bylo vše ok, ale věřím že i ten strach z porodu přijde :oops: i když mě dost uklidnily zkušenosti mých starších kamarádek co už dítko mají. Jinak zajímalo by mě, jak jsi to řekla rodičům když ti je 18? a jejich reakce? ;) :kytka:
Ahojky tak rekla jsem jim to s pritelem a mamka prvni byla zaskocena pak trosicku nadavala a ted se tesi jak bude babickou :) pry je hlavni ze stihnu dodelat skolu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.16 13:43

Jojo holky @Gabinka94 @Blackyyy to čekání je nejhorší. Teď jdu na kontrolu na začátku června a na další screening až 29.6. a to už budu mít ten den i první kontrolu v porodnici.. No už aby to bylo a spadl ze mě další kamínek nejistoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí