Poradna duly
Jana Čurdová
@Blackyyy moje ségra taky letos maturuje, ale ta je z toho totálně v nervu ![]()
Hlavně žádné nervy holky.. uděláte maturitu a pak už se jen těšit na mimčo
![]()
@Gabinka94 No mě je dnes tak špatně, že si říkám, že jestli to takhle bude dál, tak se nebudu schopná naučit a ve finále se ještě u maturity pozvracím..
Na mimčo se těším, jen bohužel teď ten měsíc a půl školy je hodně těžký a ten stres taky, tak mám strach ![]()
@Blackyyy
To bude v pohodě nebooj ![]()
Můj muž, když maturoval (zrovna psal slohovku), vybehl ze tridy a bohužel to brouček nestihl a poblil i chodbu ![]()
Holky uz vite co cca chcete miminku koupit nebo i sobe?? A kolik za to chcete utratit??? ![]()
@Catarin to je blbe. Ale drzim tobe i miminku palecky at to zvladnete
![]()
@Catarin Panebože a jak se to stalo?
to jsi šla na kontrolu na gyn. a pak skončila v nemocnici nebo ti bylo nějak špatně? Určitě to mimoděložní nebude!
já jdu na kontrolu v úterý a to budu asi 6+2tt tak jsem taky nervózní ať je vše v pořádku..
A co tvoji rodiče?
@Catarin
To je mi líto:'(.. Uvidíš, třeba je mimčo jen mladší a všechno bide v pořádku.. Držim palce ![]()
Ahojky mě bude v červenci 19 a jsem 12+5, termín porodu 17.11.2016
bude to moje první dítě
už se na naše mimčo těším ale mám celkem obavy z porodu ![]()
@kateři97 Já jsem taky prvorodička, věk v červenci 26, dnes jsem 14+1tt a na strach z porodu jsem se ještě nedostala… Zatím mám vždy strach z každého nového vyšetření, aby bylo vše v pořádku
:/
Termín mám 8.11. 2016 ![]()
@kateři97 Ahoj, mě bude 20 brzy
Já mám TP 27. 11. takže o deset dní později jak ty, to tak vychází protože jsem 11+3tt dnes
Taky se na miminko těším a strach z porodu se teda nedostavil, jak píše @AnetttS tak mám spíš vždy strach z každé další prohlídky aby bylo vše ok, ale věřím že i ten strach z porodu přijde
i když mě dost uklidnily zkušenosti mých starších kamarádek co už dítko mají. Jinak zajímalo by mě, jak jsi to řekla rodičům když ti je 18? a jejich reakce?
![]()
Ahoj holky ![]()
gratuluju k miminkum
.. Ja jsem dnes 12+2 a pristi tyden v utery jdeme na screening:)) Me je 22 ![]()
Jinak strach s každé prohlídky se dostavuje také a hlavně to čekání( chodím po měsíci) ![]()
@Blackyyy píše:
@kateři97 Ahoj, mě bude 20 brzyJá mám TP 27. 11. takže o deset dní později jak ty, to tak vychází protože jsem 11+3tt dnes
Taky se na miminko těším a strach z porodu se teda nedostavil, jak píše @AnetttS tak mám spíš vždy strach z každé další prohlídky aby bylo vše ok, ale věřím že i ten strach z porodu přijde
i když mě dost uklidnily zkušenosti mých starších kamarádek co už dítko mají. Jinak zajímalo by mě, jak jsi to řekla rodičům když ti je 18? a jejich reakce?
![]()
Ahojky tak rekla jsem jim to s pritelem a mamka prvni byla zaskocena pak trosicku nadavala a ted se tesi jak bude babickoupry je hlavni ze stihnu dodelat skolu
Jojo holky @Gabinka94 @Blackyyy to čekání je nejhorší. Teď jdu na kontrolu na začátku června a na další screening až 29.6. a to už budu mít ten den i první kontrolu v porodnici.. No už aby to bylo a spadl ze mě další kamínek nejistoty ![]()