Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikol275
Já sem bohužel měla už jednou zamlklé:(
Tak ted´ sem hrozně nervózní a mám strach, i chlapa už stim musim pekně s*át ![]()
Doufáme, že teď to vyjde
.. A vy máte těhu plánované?
@Gabinka94 Aha, tak to držím pěsti
no jak to říct
nemohla jsem brát už HA kvůli jaterním testům… Přítelovi jsem to řekla a vše bylo v pořádku dávali jsme si pozor
a koncem ledna se nám to vymklo kontrole
a bylo v plánu druhý den do lékárny pro tu pilulku po… ( teď se za to stydim) tu neměli a tak jsem se vrátila k příteli se smisenymi pocity… A večer jsme se rozhodli, že na mimi zapracujeme a až to přijde tak to přijde
no a v únoru už jsem nedostala menstruaci
Promiň za ten sloh, ale je to vlastně ve zkratce jak jsme se k tomu rozhodli
A teď mame radost
a vy máte plánované? ![]()
@Nikol275 @Gabinka94 ahoj holky vitam vas
jojo my sme mimi planovali
a Gabi neboj to vydrzis do kontroli. ![]()
@Catarin jojo ja byla ted ve stredu 23.3. a to sem byla 6+0
a dnes sem 6+3 ![]()
@Nikol275 nemas zaco
uz mas tehotenskou prukazku??
js jdu na kontrolu 12.4. tak doufam ze mi ji da to bych mela byt uz 9 tyden
tak snad bude vse v pohode az do porodu
![]()
Já sem antikoncepci vysadila pred 2 roky, kvuli krecovym zilam (mame je v rodine) a antikoncepce zahustuje krev.
No davali sme si pozor, ale najednou za 3 mesice sem zkusila test, ale to nedopadlo.. V tu dobu sme bydleli v Praze. No potom me pritel- ted u manzel pozadal o ruku a rozhodli sme se prestehovat zpet k mym rodicum a zacit resit stavbu baracku:)) u rodicu uz sme rok a pul a baracek zacneme stavet snad ma podzim.
A vlastne po revizi jsem byla na kontrole na gynde a najednou zjisteni polycystickych vajecniku, a menstruace nepravidelna(hodne nepravidelna), tak sme si rekli, ze to ted resit nwbudeme, kdyz nemame vlastni bydleni.. Minuly rok v cervnu sme se vzali a po svatbe sem myslela porad na miminko, ale pomoc od doktora sem zatim nechtela a hlavne porad to bydleni.. No a ted v unoru jsem si rekla, ze to miminko asi jen tak neprijde s tim mojim cyklem a zacli sme resit hodne papiry kolem baraku a tal sem to vypustila z hlavy.. A minuly tyden me bolel podbrisek a prsa tak si rikam mesicky prichazi, ale porad nikde nic.. Tak sem zkusila test a najednou //.. Takze je to takovy planovany-neplanovany…
Onlouvàm se za sloh, nejak sem se rozepsala
![]()
@Gabinka9 v poradku
no ja sem mela HA jen rok protoze v 17 sem dostala Mononukleozu ( nemoc jater) a nemohla sem zadny prasky nic a dietu. Ale to sme si s bejvalim davali pozor. No pak sme se skoro po 3 letech rozesli a ja zacla chodit s mym nynejsim pritelem( mimochodem zname se pres 5 let a uz jednou v telecich15-16 letech sme spolu chodili ale nevyslo to) no a s tim sem 2 mesice a uz cekame prcka ja vim je to moc brzo ale jednou sme si rekli udelame si miminko no a ono to vyslo na poprvy
![]()
@Cumlík19
Tak co je moc brzo? Když to člověk tak cítí, proč ne? ![]()
![]()
@Cumlík19 Ano už ji mam
jsem objednána az 19.4.
ale to už budu mit za sebou odbery krve a chci na ten Prvotrimestralni screening ![]()
@Gabinka94 Teda, mas toho hodně za sebou… A pracuješ, nebo studuješ? A kdepak bydlíte? Jestli to není tajne
třeba by jsi byla blízko ![]()
@Gabinka94 to mas pravdu a ja deti chtela uz kdyz mi bylo 13 let
![]()
@Nikol275 já pracuju, už mám 3 roky po maturitě
..Bydlíme na jihu čech, ty seš odkud?
@Cumlík19 vidíš, já sem si ještě v 18 nedokázala představit mít děti..potom sem začala pracovat a začali se u mě projevovat mateřské pudy
.. Děti jsem milovala odjakživa, ale dokud sem byla ve škole, tak mě to ani nenapadlo ![]()
@Nikol275 jak se to vezme, dělám doma u našich(máme statek).. hodně tahám těžký věci, tak sem to musela říct našim brzo, aby mi trochu ulevili ![]()
Co děláš ty? ![]()