Prvorodičky- listopad 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.9.16 14:38

@Gabinka94 jee tak hlavně když je teď všechno v pořádku :kytka: Já tedy od začátku bezproblémové těhotenství, kdyby mi nevynechala MS ani nevím že jsem v tom :-D
Noo to znam mě kyčle bolí když hodně chodím a sem tam i stydká kost, ale ono to za pár bude ještě horší :-D
No mě taky každý říká jee a kde ho máš vždyť nemáš žádný bříško a nebo věta typu a ještě Tě baví se s tím břichem tahat? (No nebaví, ale jinak to nejde a jen ať si hezký pohoví u maminky v bříšku)
Je tak to máš dřív než já, no já měla teď velký ve 30tt a ten byl poslední, pak už asi jen v porodnici průtoky a tak, ale já budu na monitory chodit ke svému dr a do porpdky půjdu až rodit tak uvidíme, co mě ještě čeká :-)
Jáša měl teď 1400 gramů a cm neřeším hlavne že vše odpovídá jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 14:47

@Kristyna.Vechtova me objednal zase az za mesic, takze na na tom velkym ultrazvuku budu ve 33 tt:D ale asi to nevadi, kdyz me tak objednal:D
Taky si rikam, ze to bude horsi:D.. Obcas mi neni uplne dobre a rikam si, co budu delat za ty 2 mesice:D..
Jinak na ozvy budu chodit taky ke svemu doktorovi:)), takze do porodnice pujdu akorat na predprijem(vyplnis vsechny ty papiry driv-treba 37tt) a pak rodit:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 15:55

@Gabinka94 Joo tak to asi nevadí jinak by Tě neobjednal :-) Já půjdu teď na kontrolu až v 35tt a pak už ozvy :-)
No do porodnice chci jít první út v říjnu je tam o „škola“ rodičů, ale na to se moc netváří manžel, ale má smůlu :-D
Od zítra už si budu postupně balit tašku do porodnice a dnes jsem si objednala dvě kojící košile :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 16:21

@Kristyna.Vechtova ja si nejdriv budu muset nejakou tasku koupit:D.. A pak zacnu teprve kupovat veci:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 16:29

@Gabinka94 No já mám malý kufřík - přijde mi to praktičtější než se hrabat ve sportovní tašce, ale kufr si musím vyzvednout u maminy a župan mám doma, bačkory taky (jsem totiž zimouhřivá a v listopadu asi už velké teplo nebude) košile jsem si objednala na bonprixu dneska, v drogérii jsem si dnes koupila porodnické vložky, mám i nějaké jednorázové kalhotky i když zrovna moc sexy nejsou :D a mám tam i ty dětské uchošťoury, krém na opruzeniny, koupím si balík plínek pro mimčo s výkrojem na pupík a mám tam neparfemovaný sprchový gel, aby mimčo nerušila žádná jiná vůně. Takže to tam chci začít házet jelikož pak se budu starat o tu rekonstrukci tak to chci mít raději sbalené, budeme pak bydlet u tchýně tak radši ať to mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 16:37

@Kristyna.Vechtova ja si budu muset napsat nejaky seznam no:D
A co vlastne budete rekonstruovat?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 16:50

@Gabinka94 Já dostala seznam u svého gynekologa a ještě od kamarádky, která rodila teď v srpnu takže jsem si to srovnala a vezmu takovej zlatej střed :D
Noo v podstatě polovinu bytu :D v pokojíčku a ložnici je tedy potřeba položit jen koberec, ale vybourat jádro udělat novou koupelnu a kuchyň a v chodbě, kuchyni a obýváku položit plovoucí podlahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 17:00

@Kristyna.Vechtova celkem dost toho a malo casu ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 17:04

@Gabinka94 Noo hele ono se to nezdá, ale v klidu se to během 14 dnů až 3 týdnů dá zvládnout a hold se to bude muset stihnout, jako nejpracnější bude ta koupelna (montáž sádroše a tak) ale jinak to jsou všechno rychlovky. Hoši hold budou muset makat 2.10 začínáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 19:08

@Kristyna.Vechtova tak budes muset porodit na termin:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 19:29

@Gabinka94 Noo doufám, že bude náš prďolka rozumný po mě :-D a počká hezky až to bude vše hotové :-)
Ale nic jiného nám nezbývá, na všech úřadech mají na všechno čas a nikam nespěchají takže jsme museli počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 19:31

@Kristyna.Vechtova naprosto ti rozumim, my chceme stavet baracek, ale bohuzel urednikum vse tak strasne trva, ze ano nevime kdy zacnem:X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 19:37

@Gabinka94 no my když si brali hypotéku tak taky furt nic furt nic a pak najednou byly za dva dny peníze na účtě.. A to samé teď když čekáme na ty penízky má rekonstrukci hrozný, kdybych nebyla těhotná tak to neřeší a vím že v bance tohle neřeší a není to jejich problém, ale úplně mě to štve jak mají času a po Tobě chtějí všechno hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.9.16 19:39

@Kristyna.Vechtova jo.. Ty musis vsechno dodat na cas a hned.. Ale oni na to maji casu dost:/:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.16 06:55

@Gabinka94 no právě, ale teď už vím, že v týdnu nám dají zbytek papírů a s těmi budeme muset na katastr a pak už by to mělo být rychlé :-)
Dnes jedeme pomoct mojí ségře sbalit a složit nábytek od našeho otce a nastěhovat do nového bytu a pak k mamce na obídek a od 5 na fotbal takže toho budu mít zas až tak nad hlavu a večer padnu za vlast :-D A co máš v plánu Ty/Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí