Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabinka94 tak do toho bych nešla už vůbec, ale malý je zatím hlavou dolů tak snad mu to vydrží
Ale tak i kdyby porod nepostupoval a malému se ztrácely ozvy tak se radši nechám říznout nez si pak něco vycitat..
Noo tak já zatím strach nemám to přijde až pak spíš takový to že to nezvladnu nebo tak, ale já to tak mám že děsně stresuju a nakonec je všechno úplně v pohodě ![]()
@Kristyna.Vechtova jasne, kdyby byl problem tak budu radsi rizla a min zdrave miminko doma.. To ano:))
Pak uz ti nic jineho nezbude nez to zvladnout:D ![]()
@Gabinka94 přesně ![]()
No šlo dovnitř musí i ven
Kámoška co nedávno rodila, říkala, noo to dělají bylo teda 100× příjemnější ![]()
A zas říkám si zvládlo to x tisíc ženskejch přede mnou tak co bych to nezvládla, když tak si zakřičím, zanadávám a ono to půjde ![]()
@Kristyna.Vechtova tak ja mela i fyzicky narocnou praci a tak nebylo vyhnuti. My predelavame baracek, nova koupelna, kuchyn a pokojicek, uz me to nebavi, chtela bych si chystat na mimco ale v tomhle to nejde. Tak ja se narodila v jilemnici a pak jsme se stehovali ![]()
@Gabinka94 zatím říká, že jo, ale já mu řekla, že nutit ho nebudu i když bych ho tam chtěla a kdyby si to rozmyslel tak se mnou chce jít moje mladší ségra - hrozně se na prcka těší a navíc studuje zdravku a přemýšlí i o kariéře PA ![]()
@Terrrezka mm to chápu, já si v klidu vysedávala ![]()
Noo nás čeká od 1.10 vybourat jádro s kuchyní, nové podlahy v chodbě, kuchyni a obýváku a v ložnici a pokojíku položit koberce
Takze bych taky ráda už rovnala věcičky a tak, ale takhle to ani všechno nemam doma neboť bych to musela všechno zase vystěhovat před rekonstrukcí tak to mám různě rozstrkané po příbuzných a už mě to štve..
Jee v Jilemnici chci rodit ![]()
@Kristyna.Vechtova tak to budes mit taky mazec, my uz stukujeme zdi a zacne se snad obkladat koupelna. Moje teta tam dela porodni asistentku a je to dobra porodnice, pred rokem tam rodila moje sestrenka a byla spokojena ![]()
@Terrrezka Noo bude to trochu rychlovka, ale bude se to muset stihnout do porodu chci mít klid
Já si snad během týdne nebo pristi pojedu vybrat kachličky, koberce, dveře a podlahy a hned jak budou peníze z banky tak si chci vybrat spotřebiče a kuchyň ![]()
Jee vážně tak to je super, no všechny moje kamarádky to tam taky chválí a já mám z jičínské nemocnice trauma takže tam nechci ![]()
@Kristyna.Vechtova ja sem si myslela, ze sem chlapama k tomu donutila… Ale zrovna nedavno sme spolu mluvili o dovoleny a porodu a on tam fakt chce byt:)) tak sem moc rada:))
@Kristyna.Vechtova my uz mame tak nejak vse vybrane, kuchyn se mi dela na miru. A vsude budeme davat plovoucky, koberce uz nechci, jsou blbe na udrzbu, aspon to je muj nazor.
ja bych chtela rodit v caslavi, ale maji malo doktoru a strasi nas ze ji zavrou, tak doufam ze to tak nebude a stihnu tam jestr porodit ![]()
@Gabinka94 já jsem se ho zeptala a narovinu mu řekla že bych ho tam chtěla, ale že ho nutit nebudu, že to může být dost dlouhé a vím jaký je pak morous a než aby mě tam štval a ptal se kdy už to bude tak to ať tam radši nechodí, tak řekl že tam chce být, tak jsem řekla ok ale kdyby sis to rozmyslel stačí říct ![]()
@Terrrezka Noo to já bych měla vybráno hned tak podlahy dveře a takovyhle věci si vyberu nahned takže nejhorší bude asi si vybrat kuchyň a spotřebiče
A nejspíš nejtěžší budou dlaždičky nesmím jich vidět moc jinak si nevyberu ![]()
Noo já chci jinde taky plovoucí podlahy ale prostě do pokojíku a do ložnice chci koberec přijde mi to takový teplejší a utulnější, ale chápu a znám spoustu lidí co koberce nechtějí ![]()
@Kristyna.Vechtova takhle nejak to bylo u nas, hlavne on se na to moc netvaril od zacatku:)).. Takze sem myslela, ze tam byt spis nechce, ale ob opaknje pravdou.. Asi se mu to v hlve rozlezelo:))