Poradna duly
Jana Čurdová
@Kristyna.Vechtova tak jelikoz muj muz je v praci(dela v PRaze) a prijede az v utery, tak budu nejspis uklizet:D na obed jdu k mamine, tak tam stravim nejaky cas:D.. Nic moc zazivneho.. Zato pristi tyden az bude chlap doma, tak mame planu:D
@Gabinka94 ahaaa tak to jo
No ale tak u toho uklízení opatrně, já omyla nádobí a za chvíli pojedeme pomoct té ségře ![]()
Mm obídky u maminky to je něco
Já teda včera dělala čínu a mě vůbec nechutnala, ale manžel se mohl utlouct tak tam má ještě na zítra a já aspon nebudu muset varit ![]()
No já se chci i příští týden mrknout po dlazdickach do koupelny když už můžu konečně vybírat, tak doufám že chlap nebude mít tolik práce jako tenhle týden ![]()
@Kristyna.Vechtova tak at vybetes dobre
my pristi tyden mame samou navstevu a akci, tak sem zvedava jak to zvladnu:D
@Gabinka94 Noo snad jo
Chtela bych červené velkoplošné, ale zase nechci dávat moc za metr čtvereční
Tak uvidíme ![]()
Noo my měli oslavu 40, předtím dvě svatby v jeden den a teď v říjnu má manželova teta 50 a příští sobotu první narozeniny Davídka ![]()
@Kristyna.Vechtova tak tolik toho nemame, ale taky to bude zahul:D
@Gabinka94 tak nastesti to nemáme vše najednou tak je to dobrý a aspoň mi to utíká, třeba tenhle týden utekl děsně rychle
A čím víc se bude blížit rekonstrukce tím rychlejší to bude, ale jsem ráda
Chci ještě pristi týden stihnout focení se segrama abych nechala mamce udělat trojobraz k narozeninám a do konce září nás nechat vyfotit i s manžou a pak už se to tu bude jen zútulňovat ![]()
@Kristyna.Vechtova tak me to neutika vubec:D.. Ale ono se mi to jen zda.. Kdyz prijede chlap domu, tak to utece strasne rychle, ale kdyz je v praci, tak se to strasne vlece:D
@Gabinka94 Noo to mě to teda utíká tím, že chodím ven s naším Brunem a vařím a sem tam peču a teď si sepisuju seznamy co pořídit tak to utíká
A nejvíc vždycky uteče víkend ![]()
Ještě mě čeká 19 v 8:15 zubař a skončím zaregistrovat špunta k dětskému doktorovi a teď v týdnu bych ráda stihla svou obvodní dr ať mám razítka v průkazce a mám klídek ![]()
@Kristyna.Vechtova to me ceka zubar 13.. Nemam rada zubare, netesim se tam:/.. Taky se snazim nejak zabavit, kdyz sem sama tak me nebavi ani moc varit:D.. Joo pro muze varim rada, ale pro sebe nic moc:D
@Gabinka94 Noo to já to tam taky nesnáším ale říká se že bolest zubů je to nejhorší tak tam radši zajdu teď mi třeba 3 roky nic nedělal až teď v těhu dva kazy no
Jeden už mám správný a teď toho 19 jdu na druhý ![]()
Tak mě baví i číst a dostala jsem novou knížku k svátku od ségry, ale paradoxně od té doby co jsem doma na to nemám čas
A taky mě hodně baví antistresové omalovánky ![]()
Taky vařím radši pro muže než jen sobě ![]()
@Kristyna.Vechtova no ja sem v tehu jeste u zubare nebyla, jdu na preventivni prohlidku.. Tak jen doufam, ze me nebude vrtat, mam fakt z toho uplnou hruzu
..
@Gabinka94 no já byla v únoru a to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná a teď v srpnu jsem byla objednaná na preventivní prohlídku a tam mi našel dva kazy a objednal mě na 2× na září že to nechce dělat najednou
Já si nechala píchnout injekci a měla jsem klid nic nebolelo a bylo to v pohodě ![]()
@Kristyna.Vechtova ja to nenavidim i pres injekci, proste se cela napinam vzpouzim:D.. Snad tam nic nenajde:D
@Gabinka94 no to já to taky nemám ráda, ale celkem jsem si zvykla když jsem měla rovnátka a teď to hold vydržím ![]()
No říká se že každé těhotenství = jeden kaz, ale určitě to není pravidlem ![]()
@Kristyna.Vechtova ja nechci kaz:D.. Boze, asi umru.. Ja ji rekni, ze mi to vyvrta az po tehu, ze ted nemuzu byt ve stresu:D ja sem taky mela rovnatka, ale to me nikdo nevrtal:D