Maminky prosinec 2016

507
2.4.16 13:02

Maminky prosinec 2016

Ahoj maminky. :hug: Je sice brzo, ale čekám první miminko, tak ocením nějaké rady a promluvu se zkušenějšími maminkami. Vítam zde všechny maminy s termínem porodu v prosinci :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1235
3.4.16 16:47

@skubaneq
Ahojky, já se přidám. Jsem teprve u objevených //, ale vychází mi to na začátek prosince. Doma už mám ročního kluka, takže do toho jdu podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.4.16 20:36

Jéje, tak to je nádhera. A Jak dlouho jste se snažili? Já jsem byla v listopadu na operaci s mimoděložním těhotenstvím, tak jsem se hrozně bála, že zase bude prušvih. Ale po 4 měsíční pauze, aby vše srostlo, se nám zadařilo hned první měsíc :) Akorát si připadám jak blázen. Už všechno nakupuju :roll: :mrgreen: Ale hrozně se těším. :hug: :hug: Já jsem v 5 týdnu. Dnes začínám 6 :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 09:10

@skubaneq
No jen jsme si řekli, že tomu dáme volný průběh a hned první měsíc to klaplo. Počítali jsme až tak na podzim. U prvního jsme se snažili půl roku.
Já jsem zatím úplně v klidu a neřeším nic. Uvidím co řekne doktor a jak to bude probíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.4.16 16:52

@Valusinka Ještě jsi nebyla u doktorky? Já jsem musela valit hned, hlídají mě kvůli předešlé operaci. A 18. jdu na první poradnu. Navíc mě musí hlídat na endokrynologii kvůli štítné žláze.. No pořád budu lítat po doktorech :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 20:03

@skubaneq
Ne ne až včera jsem zjistila pozitivní test. Musím se teprve objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.4.16 20:12

Můžeme asi psát bez jmen, když jsme tu samy :lol: Tak to je supr, tak držím palečky. A kolikátý jsi DPO? Tak ty máš už druhé, tak si seš víc jistá než já. Já ani nepoznám jaká bolest břicha je normální a jaká ne 8o Ale jsem akční, takže už mám vybraný kočárek, vajíčko i postýlku. A oblečení budu shánět asi z druhé ruky, na ty prcky se nevyplatí kupovat nové. A babičky něco málo nového koupí.. A kolik ti je? Jestli se můžu zeptat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 20:20

@skubaneq ovulace byla nejspíš 15, takže jsem 20 dpo.
Já mám všechno ještě po prvním tak to mám celkem ok. Jinak mi v září bude 27. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 20:24

Jinak se teda moc těhotně necítím, krom toho, že mi občas vadí nějáký pach, tak nic.. U prvního jsem měla krom zvracení snad všechny příznaky, ale to jsem se furt zkoumala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.4.16 20:44

No já cítím pachy dost, ale hlavně mě šíleně bolí prsa. Mně je 22. Po tom všem co mám za sebou mi bylo doporučeno mít děti brzo. Ale to jsem chtěla tak jako tak, tak je to v pohodě. ;) Hrozně se na prcka těším, děti miluju a jsou můj životní cíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 20:49

Tak to je fajn. To bu držet palečky ať je vše ok. My měli první těhotenství v pohodě, na začátku nás teda vyděsil hematom, ale pak už ok. Porod bohužel byl komplikovaný, ale zmákli jsme to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.4.16 21:02

A rodila jsi císařem? Nebo normálně? Hematom? jeeje, jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 21:06

Rodila jsem normálně, ale zasekli se mi kontrakce a malej se dusil, takže když ho vytáhli nedýchal. Odvezli ho do Prahy na dětské JIP kde byl v umělém spánku a s podporou dýchání. Domů jsme si ho odvezli až po dlouhých 16 dnech. Ale nemá žádné následky a je to zdraví kluk.
Hematom jsem si způsobila sama, protože já blbá sedla těhotná na koně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 21:28

Ahoj holky můžu se k vám přidat?? Dnes jsem konečně nasla // po 5ti dnech zpoždění. Už jsem ani nedoufala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
4.4.16 21:37

@Samonelka1106
Vítej! Já objevila // včera ráno po 6 dnech spoždění, dnes už je to týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí