Poradna duly
Jana Čurdová
@Samonelka1106 jsem hodně vysoká, břicho bylo sice velký, ale tak nějak rovnoměrně. Na palce jsem si viděla dobře celou dobu, i nechty jsem si nalakovala. Do 20tt jsem hubla a pak zas nabírala, nakonec +8kg od výchozí váhy. Rodila jsem nakonci léta tak obouvání byla pohoda - žabky;-)
@MaličkáD tak takhle by se mi to taky líbilo
když slyším jak přibraly 20-30 kilo tak mě jímá hrůza ![]()
@MaličkáD Já rodila bohužel na konci ledna, takže oblíkání byl horor. ![]()
Baru, pracuju ranní noční 12ctky ve sklarnach. Je to těžká práce, bojím se aby to mimi vydrželo.
Ja jsem si dala cíl ze priberu nejvíc 10kg. Je to moje životní výzva…
Teď to s tim obouvanim budeme mít těžší ![]()
Moje kamarádka přibrala 40kg ale všechno zhubla možná i o malinko víc, to před ní smekám…
@Valusinka chápu a dost se toho děsim v prosinci… Určitě to bude zabíračka, naštěstí jen chvíli;-)
@MaličkáD jo to se snad ještě zmákne. Já už to mám nacvičený, takže to asi takoví problém nebude
@Samonelka1106 a co přesně děláš? to jsi asi pořád na nohou taky viď?
já se toho taky bojím v práci jsou někdy děsný stresy a dělám od 7 do 21 a třeba dva/tři dny v kuse a je to náročné i normálně natožpak v těhu ![]()
No to jo to musí stát taky za prd. Vybírám a prohlížím sklo. Přesněji vázy a mísy, jsou to kusy 3-5 kg a vezmu jich do ruky tak 800-1000 za 12 hodin a stojím u toho.
@Samonelka1106 to je taky pěkný, tak pak jedině, až půjdeš na kontrolu se poradit, zda si dr myslí, že to může být problém
já uvidím, když to nepůjde, tak požádám o kratší směny, ale ty mi nedají, takže si pak jedině hodím nemocenskou, ale nenechám si kvůli práci kazit zdraví, i když bych radši byla v pohodě a chodila do práce ![]()
@Valusinka @MaličkáD no co obr péřovky to jistí, v tu dobu už mi to asi bude úplně jedno ![]()
Jenže jš bych chtěla chodit do práce ještě chvilku ale asi to nepůjde.
Holky berete nějaký vytaminky??
@Samonelka1106 uvidíš, jak to budeš zvládat, co ti řekne doktor a jestli bude všechno v pořádku, podle toho uvidíš
beru zatím jen vitamíny, co jsem brala i předtím a mám objednané těhu od kamarádky ![]()
Zatim jen listovku, ale chtela bych neco lepsiho. Doporucite?
@Samonelka1106 Beru jen listovku. Při prvním jsem brala femibion, ale ten se fakt prodraží.